Jump to content

Valentin0

Premium
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About Valentin0

 • Rank
  Homie

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Valentin0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Informatii legate de SA:MP:Nickname: Valentin0Nick-uri anterioare: batwomanLevel: 31Ore jucate: 1050Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):https://imgur.com/a/x3hfF80Poza cu invitatia:https://imgur.com/a/CB6eoHsProfilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/Valentin0Cateva realizari pe server/ forum: Am reusit sa am peste 110+ zile in News Reporters si sa obtin functia de Rank 6(Colider).Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Valorant si FIFA.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan cu persoane mature, cu experienta in acest joc. Este un clan frumos in care poti realiza multe lucruri interesante.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? King., Bubble Gum, Blue Crystals.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? -* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ma inteleg foarte bine cu Litt, Joe., CMPunk si inca cativa membrii.Planuri de viitor pe server? Imi doresc sa obtin functia de helper sau lider in cadrul unei factiuni.Informatii legate de viata reala:Prenume: Teodor-Valentin.Varsta reala: 19 ani.Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat ambitios, sociabil si cu capul pe umeri. Momentan sunt elev in clasa a 12-a la Colegiul National Ecaterina Teodoroiu pe profilul bio-chimie. Deobicei imi place sa ma joc SA:MP, sa ies pe afara cu prietenii si sa fac expeditii. Fiecare zi pentru mine este o noua experienta care reuseste sa ma cladeasca in viitoarele mele alegeri si decizii.Ce gen de muzica asculti? Orice gen de muzica ascult. Cel mai des ascult Nane si Killa Fonic.Ce hobbyuri ai? In mare parte imi place sa joc fotbal.Alte precizari? Multumesc pentru atentia acordata.
 2. Nick-ul celui sancționat: Nicusor. Sancțiune: Faction Warn (FW). Motiv sancțiune: Limbaj vulgar pe /f. Dovezi: https://imgur.com/a/kMokjtH
 3. Nick-ul celui sancționat: Nicusor. Sancțiune: Faction Warn (FW). Motiv sancțiune: News in A.G. fara a fi participant. Dovezi:
 4. Nick-ul celui sancționat: Po1nt Sancțiune: Faction Warn (FW). Motiv sancțiune: Greseli multiple in sesiunea de AG. Dovezi: https://imgur.com/a/jecl7Xl
 5. Nick-ul celui sancționat: Po1nt Sancțiune: Faction Warn (FW). Motiv sancțiune: Greseli multiple in sesiunea de AG. Dovezi: https://imgur.com/a/q54JnPY
 6. Nickname tester: Valentin0Nickname candidat: Ezz.Data (zz.ll.aaaa): 23.10.2020Admis / Respins: Admis
 7. Nickname tester: Valentin0Nickname candidat: P.E.R.I.C.O.L.4Data (zz.ll.aaaa): 19.10.2020Admis / Respins: Respins
 8. Nickname tester: Valentin0Nickname candidat: Po1ntData (zz.ll.aaaa): 19.10.2020Admis / Respins: Respins
 9. Nickname tester: Valentin0Nickname candidat: MackUrsData (zz.ll.aaaa): 18.10.2020Admis / Respins: Admis.
 10. IG: Nick: Valentin0 Nick-uri anterioare: batwoman Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Valentin0 Sancțiuni (poză panel):http://imgur.com/a/ZWf8c2x Level:31 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: News Reporters, Rank 5 Ore jucate:1015 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Joc de aproximativ 2 ani si ceva pe bugged. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut. IRL: Prenume: Teodor-Valentin Vârstă reală: 18 ani. Domiciliu: Târgu Jiu. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un băiat ambițios, sociabil si prietenos. Sunt elev in clasa a 12-a la Colegiul National Ecaterina Teodoroiu pe profilul bio-chimie. Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa joc fotbal, sa ies cu prietenii la o terasa si sa arbitrez. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server frumos, clasic, pe placul multora care joaca din nostalgie. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu membrii uniti si de treaba. Poti lega prietenii si in care fiecare membru ofera respect altuia, fara diferențe. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, din cauza unor probleme cu o decizie luata in acesta. Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece consider ca sunt un jucător care merita sa intre in unul dintre cele mai respectate clanuri.
 11. Nickname tester: Valentin0Nickname candidat: SmokeWeedData (zz.ll.aaaa): 13.10.2020Admis / Respins: Admis
 12. Nickname tester: Valentin0Nickname candidat: merlin.Data (zz.ll.aaaa): 13.10.2020Admis / Respins: Respins
 13. Informatii legate de SA:MP:Nickname: Valentin0Nick-uri anterioare: batwomanLevel: 31Ore jucate: 1010Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):https://imgur.com/a/AKb7tY7Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/c1VJbQHProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Valentin0Cateva realizari pe server/ forum: Pe server am reusit sa ajung Tester News Reporters si sa am peste 100 de zile.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Valorant, FIFA.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan minunat, cu membrii de treaba si care te ajuta la greu. Fiind un clan foarte unit si in care iti poti lega multe prietenii.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, Iron Rangers, King,, Bubble Gum.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai fost in acest clan.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ma inteleg bine cu multi jucatori de pe server, consider ca pot sa spun cativa si din acest clan cum ar fi Litt, Pateu, Joe.Planuri de viitor pe server? Imi doresc sa acumulez cat mai multe zile in News Reporters si poate pe viitor sa ajung helper sau lider.Informatii legate de viata reala:Prenume: Teodor-Valentin.Varsta reala: 18 ani.Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat sociabil, ambitios si prietenos. Elev la Colegiul National Ecaterina Teodoroiu in clasa a 12-a din Targu Jiu. In timpul liber imi place sa joc SA:MP sau sa ies cu prietenii pe afara. Sunt arbitru judetean la AJF Gorj, ador fotbalul sa il joc cat si sa il arbitrez. Ma consider o persoana energica, cu care poti avea o conversatie placuta si linistita. Totodata, ma integrez usor in noi colective. In weekend imi place sa ies prin parc, la terasa sau intr-un loc amenajat sa fac sport.Ce gen de muzica asculti? In mare parte orice gen muzical. Cel mai des ascult Nane.Ce hobbyuri ai? Imi place sa joc fotbal, sa inot, sa arbitrez sau sa alerg pentru a imi mentine sanatatea si buna dispozitie.Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat.
 14. Nickname tester: Valentin0Nickname candidat: SaSweb.Data (zz.ll.aaaa): 10.10.2020Admis / Respins: Admis
 15. Nickname tester: Valentin0Nickname candidat: Nicusor.Data (zz.ll.aaaa): 10.10.2020Admis / Respins: Admis
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.