Jump to content

TEMGMR

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About TEMGMR

 • Rank
  Buster
 • Birthday 04/18/1996

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  TEMGMR

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

76 profile views
 1. IG: Nick: TEMGMR Nick-uri anterioare: - Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/TEMGMR Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/Kx4TFqn , https://imgur.com/gfVIzt7 Level: 15 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan sunt membru al facțiunii San Fierro Taxi Company, rank 1. Ore jucate: In momentul aplicarii am 142 ore jucate si 43 ore jucate in ultimele 7 zile. Warn-uri: 0/3. De cât timp joci SA:MP?: Joc pe aceasta platforma din anul 2009. Printre multele servere de sa:mp pe care am activat se numara si Bugged, activand intre anul 2012-2013. Acum, dupa 7 ani am revenit pe comunitate. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am primit niciodata ban. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut antecedente vreodata cu un membru al clanului King. IRL: Prenume: Lucian Vârstă reală: 24 ani. Domiciliu: Cluj-Napoca Biografie (minim 30 cuvinte): Salut. Ma numesc Lucian, varsta mea este de 24 ani si joc sa:mp de la inceputuri (2009). In tot acest timp am jucat pe multe servere, cu unele pauze. Chiar si aici pe bugged, la deschidere am fost ON. Activitatea mea fiind din 2012 toamna pana in 2013 tot cam asa. Timpul liber mi-l petrec in mare parte la laptop jucand sa:mp iar in rest sunt la servici. Am terminat si o facultate iar acum studiez si un masterat. Sunt un baiat prietenos si serios, imi doresc sa imi fac prieteni noi cu care sa joc, sa ne distram si sa ne bucuram de aceasta platforma numita sa:mp. Nu prea am alte hobby-uri inafara de gamming. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber cand nu sunt la birou in mare parte ma joc, nu am alte activitati speciale decat gamming si shopping. Descrie buGGed în câteva cuvinte: In cateva cuvinte as descrie comunitatea Bugged ca fiind cea mai de succes dintre cele care activeaza in domeniul samp-ului. O comunitate cu vechime care a trecut si prin momente bune, de exceptie, dar si prin momente mai grele din momentul in care numarul jucatorilor au inceput sa scada. Orice ar fi, sampistii adevarati vor fi mereu la datorie. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: In cateva cuvinte, dupa parerea si impresia mea clanul King. inspira cea mai mare seriozitate. Cel putin eu asa il vad, un clan serios, cu membrii activi de la care poti invata lucruri oricand, unde iti poti face si prieteni si in cadrul caruia iti poti petrece timpul intr-un mod placut. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in clanul King. Motto-ul clanului King.: ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creaza.'' De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece imi inspira cel mai mult incredere. Nu vreau sa schimb clan dupa clan, vreau sa ma alatur unui grup cu oameni capabili impreuna cu care sa imi petrec timpul jocului in cel mai placut mod, ca doar, de aia ne jucam.. sa zic asa Va multumesc pentru timpul acordat.
 2. Nume: Lucian Nickname: TEMGMR Varsta: 24 ani. Ore jucate: În momentul de față: 122 (în ultimul timp fac in medie 8 ore jucate pe zi, questurile facute in fiecare zi) Rank-ul in clan: Rank 2 (14 zile) Ad-uri pentru promovarea clanului: Până acum nici unul. Clan Warn/Warn-uri: Nici unul. Vechime in clan: 14 zile.
 3. Nu primesti cati bani trebuie. Imi scrie in chat 2.175.000$ pentru masina + (725.000$) bonus. Daca te uiti am 2.599.827 in mana. Trebuie sa primesc 2.900.000$ doar de la masina. Mai aveam si alti bani in mana, vreo 400k.
 4. Salut! Este pusa undeva harta cu obiectele din questul de inceputul scolii?
 5. Toti sunt cei mai buni deoarece daca n-ar fi n-ar avea o functie de acest tip.
 6. Laptop Lenovo Legion Y520 i5 4 nuclee 16gb RAM nVidia Geforce GTX 1050ti
 7. TEMGMR

  Factiunea preferata?

  FBI, factiune de suflet. Am fost lider FBI in anul 2012, cand serverul era la inceput.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.