Jump to content

Mercenary[47]

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Mercenary[47]

 • Rank
  Buster

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Mercenary

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

952 profile views
 1. Bravo, multumim pentru efortul depus.
 2. Salutare tuturor. Va urez un an nou plin de bucurii alaturi de cei dragi! Am sa va prezint un mod facut de mine prin care putem afla unde avem /getgift, inainte ca acesta sa fie disponibil. (in caz ca faceti orele necesare la urmatorul payday) Pentru a vedea unde avem urmatorul /getgift folosim comanda /mygift. Daca nu vrem sa mergem la gift inca, putem dezactiva checkpoint-ul folosind tot /mygift. Checkpoint-ul se va dezactiva automat cand ne apropiem de el. (verifica in video) Succes! English MyGift Video Download MyGyft
 3. Salutare tuturor. Am facut un mod care ne usureaza treaba la job-ul Fisherman datorita faptului ca alege automat (Yes) cand mergem la 24/7 sa vindem pestele. Sper sa va placa! English Video: https://streamable.com/44vjo2 Cod sursa / Source code: Download
 4. Salutare tuturor. Vreau sa va arat un mod facut de mine cu care putem sa-i ajutam pe cei incepatori. Folosind acest mod putem oferi unui jucator incepator ales random (nivel de la 1 la 5) o suma de bani random (intre 1kk si 5kk) prin /transfer. Am facut acest mod pentru ca poate imbunatatii atmosfera jocului. Consider ca ajutandu-i pe ceilalti ne ajutam pe noi. Dupa ce trec 30 de secunde de la /transfer mod-ul va va anunta in chat (daca vreti sa ajutati un alt jucator). Ca bonus, am lasat o optiune pe care am folosit-o in timpul debug-ului activa, cea care arata numar
 5. Control Panel > Programs and Features In panoul din stanga alege Turn Windows features on or off. In fereastra ce-ti apare alege Legay Components si verifica sa fie bifata casuta DirectPlay.
 6. Nu trebuie sa mentionezi id-ul la /accept ticket, poate accepta scriind comanda fara ID.
 7. Poti folosi acest mod facut de @gumball3000: Cand te ataca cineva iti apare un text sa apesi tasta Y pentru a-i da /dm.
 8. O idee frumoasa, dar modul cu "toti banii la mine" taie tot farmecul de a ajuta pe altcineva. Pare ca si cand te-am ajuta pe tine chiar daca ne arati dovezi cu faptul ca banii au ajuns la jucatorii incepatori.
 9. Poti incerca asta: - Descarca modloader: https://moduri.ro/modloader/ (ai toate detaliile in link) - Descarca vegetation off: https://www.gtainside.com/en/sanandreas/mods/130220-vegetation-off/ - Dupa ce ai instalat modloader, copiaza folder-ul cu vegetation off in folder-ul modloader in interiorul folder-ului cu jocul tau GTA San Andreas Poti incerca sa modifici si in options in joc, setarile pe low si sa reglezi rezolutia jocului pentru un boost de fps. Succes!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.