Jump to content

Darrow.

Premium
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Darrow.

 • Rank
  Homie
 • Birthday 08/04/2003

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Darrow

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buzau

Recent Profile Visitors

594 profile views
 1. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu. Nickname #1: Darrow Nickname #2 (opţional): - Nickname #3 (opţional): - Interval orar preferat: 00:00 Reporter preferat: Samuel
 2. 1. Ai clan. 2. Ai last punish, nu chiar atat de urat, dar suspendul acela arata urat. 3. Am gasit aceste 2 reclamatii care mie mi se par aiurea rau " https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1361066 " si " https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1370484 ", al doilea fiind chiar recent.
 3. + ca ai si descrierea copiata de aici " https://bluepanel.bugged.ro/group/viewapplication/1371087 ". Chiar e asa de greu sa-ti faci o descriere?
 4. Felicitari @Alessia si @SummerBee! Succes cu functiile primite.

  1. Alessia

   Alessia

   Mulțumesc!❤️

  2. SummerBee

   SummerBee

   multumimm! 💖

 5. Aplicatie decenta, te cunosc de ceva timp si stiu ca esti o persoana in care te poti baza, succes!
 6. Ai restrictie in LP si as putea spune si de celelalte 2 sanctiuni dar nu se compara cu restrictia.
 7. Aplicatie care lasa de dorit, faction history-ul nu mi se pare atat de bun si din cate vad descrierea este copiata din aceasta aplicatie: "https://bluepanel.bugged.ro/group/viewapplication/1333812"
 8. Faction history decent, nu exista sanctiuni in last punish, pari o persoana la locul ei. Succes!
 9. Post hunter cat si un comportament neadecvat. https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1365535 https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1353453 https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1366114 https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1350816 https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1362896 "Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu cred că am avut antecedente cu nimeni.". Din cate vad i-ai facut un post lui Cata, un membru al clanului King. https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1357439
 10. Nu am linkuri dar chiar trebuie sa reamintesc seria de posturi la adresa adminilor de la faza cu sedinta de la School Instructors Las Venturas? Cand ai inceput sa faci post multor admini din cauza ca ai dat tu break la sedinta? Ai un faction history decent dar comportamentul tau lasa de dorit. Din punctul meu de vedere, esti o personalitate toxica, lucru de care nu avem nevoie in acest clan. Update: observ ca pana si descrierea este luata din aplicatia ta de la School Instructors San Fierro, bine doar inceputul: https://bluepanel.bugged.ro/group/viewapplication/1365275
 11. Desi ai cateva sanctiuni in last punish si un faction history cu rank-uri mici si mari, se vede ca ti-ai dat silinta cand ai creat aplicatia. Ai reusit sa-mi schitezi un zambet pe buze cat si sa-mi aduci aminte de momentele "copilariei", ceea ce pe mine ma face sa-ti acord acest vot. Daca vei primi reject, ca si sfat, iti recomand sa aplici cand vei face rank 5 in factiune. Pana atunci nu pleca capul caci pica coroana! Succes!
 12. Ai un faction History frumos si un comportament care pare exemplar. Succes!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.