Jump to content

.CoLivA.

Premium
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About .CoLivA.

 • Rank
  Buster
 • Birthday 08/13/1998

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  .CoLivA.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  UK

Recent Profile Visitors

362 profile views
 1. Mi-ai spus ca pot pleca..[ATAT]

   

 2. E mai complicat cu modem-ul, , insa trebuie sa afli ip-ul cu care iesi pe internet daca ai conexiuni de tip RDS sau wireless, ip-ul poate sa se schimbe la fiecare conectare, si probabil trebuie sa afli ip-ul de fiecare data si sa editezi configul acestuia. Cum faci sa functioneze ?! Trebuie sa gasesti IP-ul principal acesta fiind al modem-ului principal la care ai conectat cablul de internet si sa configurezi cel de al 2 cu aceeleasi specificati ca ale celui principal. Sper sa te ajute, daca nu, cere furnizor-ului sa iti dea datele DNS pentru a le conecta
 3. Salut ! Iti recomand sa iei joc-ul de pe canal-ul lui Tibi iar mai apoi sa descarci un ##### pentru acesta, te asigur ca va merge perfect. Multi iau jocul din alte surse care din pacate nu fucntioneaza.
 4. Salut ! Numele meu este Marius si ma aflu pe aceasta comunitate inca de la deschidere. In acest topic vreau sa exprim nemultumirea mea si tot odata sa amintesc anumitor membrii ca acest joc a fost creat pentru a te bucura de el si nu de a creea ceva urat din asta.. Fiind un topic pentru discutii general consider ca imi pot creea si eu acest topic si exprima nemultumirea. In acest timp mi-au fost luate en conturi cu anumite hack-uri sau ce or fi ele descarcand anumite moduri din topic-ul cu moduri al acestei comunitati. Acest lucru nu ma facut sa ma las, am contiuat sa ma jo
 5. Vremurile trecutului sunt de mult apuse...

   

 6. Din pacate nu, dar asta ar putea fi o sugestie, ar fi mai usor mai ales ca in ziua de azi majoritatea au acces la un card pesonal si acesta este utilizat cat mai des.
 7. Problema nu este a servar-ului, este de la reteaua furnizorului de internet.
 8. Am aflat de la un foarte bun prieten, dar din pacate acesta nu mai joaca.
 9. Varsta: 23 Perioada echivalenta a jocului: Aproximativ 5 ani.
 10. "This is a personal opinion" Ca o parere personala, Tibi a fost cel mai activ din toate punctele de vedere. Toti sunt de laudat, ie foarte greu sa fi implicat intr-o comunitate atat de mare.
 11. Laptop: Alienware [DeLL] Procesor: i7 2,20 GHz Ram: 16 GB Placa Video: Nvidia GTX 1050 [4 GB]
 12. Factiunea: Grove Street. Reason: Aici a inceput totul in acest joc.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.