Jump to content

Bidi

Premium
 • Content Count

  1,084
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bidi last won the day on May 18 2018

Bidi had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Bidi

 • Rank
  Gucci Gang
 • Birthday 10/20/1999

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Bidi

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  /find me

Recent Profile Visitors

4,279 profile views
 1. Nickname: Bidi Rank: 1 Zile in factiune: 5 Data în care lipsesc: 15/11/2019 De ce lipsesc: Nu pot sa ajung. Alte precizări: Spor la war.
 2. Ce faceti pr mei?

  1. maark

   maark

   gagicata e la mine in dm

  2. Bidi

   Bidi

   ami trimite poze fara sutien

 3. Nickname: Bidi Nickname-ul celui testat:knetz La ce teste a fost supus (Duele Deagle/Regulament): Regulament  Admis/Respins: Admis, 1/3. 
 4. Nickname: Bidi Nickname-ul celui testat:BaJaTu La ce teste a fost supus (Duele Deagle/Regulament): Regulament Admis/Respins: Admis, 1/3
 5. Nickname: Bidi Nickname-ul celui testat: [email protected] La ce teste a fost supus (Duele Deagle/Regulament): Regulament Admis/Respins: Admis, 0/3.
 6. Nickname: Bidi Nickname-ul celui testat:SAVAS La ce teste a fost supus (Duele Deagle/Regulament): Regulament Admis/Respins: Admis, 0/3.
 7. Nickname: Bidi Nickname-ul celui testat:Schalke La ce teste a fost supus (Duele Deagle/Regulament): Regulament Admis/Respins: Admis, 0/3.
 8. Nickname: Bidi Nickname-ul celui testat: Vikram La ce teste a fost supus (Duele Deagle/Regulament): Regulament. Admis/Respins: Admis 1,5/3
 9. Nickname: Bidi Nickname-ul celui testat: Alecu La ce teste a fost supus (Duele Deagle/Regulament): Regulament Admis/Respins: Admis, 0/3
 10. Nickname: BidiNick-uri anterioare: BididiuLevel: 66Ore jucate: 3044.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):https://imgur.com/a/SJvGQ0z. Imi bagam muzica ))Poza cu invitatia:https://imgur.com/a/vsvi3aWProfilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/BidiCateva realizari pe server/ forum: Am avut functia de helper si lider de 4 ori pe server. Pe forum nu am realizari.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Pe langa SA:MP ma mai joc League of Legends, CS:GO si Minecraft.De ce vrei sa intri in clan:Am mai fost in acest clan si m-am simtit bine. In clanul The Legends nu sunt favorizari ca in alte clanuri in care am fost, nu se injura excesiv si chiar sunt oameni de treaba in clan.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Am mai facut parte din clanul Seraphim Family si altele care nu mai exista.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Desigur ca am mai fost. Am fost scos pe inactivitate deoarece ma reapucasem pe Blue. * Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: M-am simtit bine cand am fost data trecuta, atmosfera era frumoasa.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Desigur.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelegi: Ma inteleg cu toti. Nu pot spune ca am dusmani in clanul The Legends.Planuri de viitor pe server?: Momentan numai am planuri pe viitor.Informatii legate de viata reala:Prenume: Prenumele meu este Ciprian.Varsta reala: Am varsta de 19 ani.Nationalitate:Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Ciprian, sunt din Calarasi, sunt o persoana sociabila, sincera, foarte directa, cateodata si putin timida. Am un grup de prieteni restrans, dar indeajuns de bun incat sa ne simtim in siguranta. Sunt mereu in cautare de lucruri noi, raspund tuturor provocarilor. Nu imi aduc aminte cand am renuntat la un lucru pe care mi l-am dorit, cert e ca nu renunt la lucrurile pe care mi-le doresc. Urasc lingusitorii si persoanele materialiste, imi plac persoanele sincere care vorbesc deschis.Ce gen de muzica asculti?: Ascult muzica lautareasca. Ce hobbyuri ai?: Sa ies afara cu prietenii la fotbal, sa stau in casa uitandu-ma pe Netflix si sa-mi ajut fratiorul la teme. Ajutandu-l pe el, imi aduce aminte de mine.Alte precizari?: Salutare !
 11. Salut pr mei, ce faceti ?!!!

  1. RaZZvaN.
  2. Zanor

   Zanor

   fuarte bn tu

 12. Nickname: Bidi Rank: 2 De la ce lipsesti? ( sedinta / war ) : Sunt plecat din oras. Cate zile ai in factiune?: Vreo 20 si ceva. Data sedintei /war-ului: War ului, 8/04/2019 Motivul invoirii: Nu pot intra la war Cate cererei ai facut luna asta? Niciuna. Alte precizari (obtional acest rand) : Multumesc.
 13. Nickname: Bidi Rank: 1 Data war-urilor in care lipsesti: 29 / 03/ 2019 Motivul invoirii: Sunt plecat. Cate zile ai in factiune?: 11 Cate cereri ai mai facut luna aceasta?:Nu am mai facut. Alte precizari (obtional acest rand) : Spor la war!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.