Jump to content

Inlove

Premium
 • Content Count

  2,790
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Inlove last won the day on May 30 2016

Inlove had the most liked content!

Community Reputation

808 Expert

About Inlove

 • Rank
  www.youtube.com/inlovetv
 • Birthday 04/07/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanta

Recent Profile Visitors

105,980 profile views
 1. Am nevoie de un Banner pentru youtube, cine ma poate ajuta? 

 2. E frumos ca pe serverul asta sunt designeri doar pentru a inchide topicul? Adica la inceput au facut sute de avatare pentru a castiga functia, dupa stau si o freaca. 

  https://forum.bugged.ro/topic/304653-cerere-avatar-inlove/?tab=comments#comment-3791058

   

  1. releveurchz

   releveurchz

   design-ul e la pamant, slabe sanse sa isi revina prea curand.

 3. Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar Dimensiuni: 150 x 300 sau 150 x 250 Tematica( ex Masina/Natura/Fete/Iarna/Plaja ): https://imgur.com/a/UEtHyLH Text: Inlove Informatii: Textul sa fie unul simplu transparent sa se vada in spatele textului poza, cred ca stiti la ce ma refer cum e aici doar ca pe mijloc si jos mai mare. Te-ai asigurat ca ai minim 250 de posturi pe forum?: Da. Ultima cerere facuta ( Obligatoriu Link Ai verificat cu atentie perioada de (depuner-rezolvare) cereri ? Da
 4. Am nevoie de un banner pentru canalul de youtube. Cine se pricepe si crede ca are timpul necesar si ma poate ajuta, astept PM. Ofer 5kk white daca-mi place cum lucreaza. Mersi anticipat!

 5. Am nevoie de un banner pentru canalul de youtube. Cine se pricepe si crede ca are timpul necesar si ma poate ajuta, astept PM. Ofer 5kk white daca-mi place cum lucreaza. Mersi anticipat!

   

 6. Am mentionat ca la 600 voi face extragerea, Nu e chiar usor, dar in timp se vor face. Te abonezi, nu te incurca cu nimic, iar la extragere posibil sa castigi, foarte simplu. Suntem 254/600, iar abonatii sunt in crestere. UP!
 7. Inscrierile continua, sansa de a castiga un infernus, SK sau 10kk la un click distanta. https://www.youtube.com/watch?v=FfkTGA2Xs3Y&t=27s
 8. Sansa de a castiga un Infernus/SK/10kk - https://www.youtube.com/watch?v=FfkTGA2Xs3Y

   

 9. Caută in videoclipurile mele. Am postat toate modurile acum ceva timp. UP pentru înscrieri.
 10. Da, am observat, dar le-am precizat in descrierea video-ului, succes in caz ca participi.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.