Jump to content

Edi

Premium
 • Posts

  346
 • Joined

 • Last visited

About Edi

 • Birthday 11/16/2000

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Edison

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi
 • Interests
  $$$

Recent Profile Visitors

3705 profile views

Edi's Achievements

Noob

Noob (1/14)

36

Reputation

2

Community Answers

 1. Nickname: Edison Rank: 2 Cate zile ai in factiune?: 29 De ce dorești să pleci?: Raportul este destul de greu si stresant + nu prea mai am asa de mult timp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: E ok asa. Poza de pe /r cand spui 'vreau sa fiu demis!':
 2. live matinal

 3. Prietenul meu, GoForGame, este live acum pe Yellow Bugged https://www.youtube.com/watch?v=_l1xUdn2KTo

 4. Live nocturn in cateva minute :D

 5. Live acum pe SA:MP, Yellow bugged

 6. Live acum pe yellow bugged

  1. SkiNNy27

   SkiNNy27

   likeeee, respectttt

 7. live acum pe yellow bugged

 8. Subiectul video-ului: SA:MP - Înapoi la datorie! (#56) O scurta prezentare: Se vede in video. * Daca iti place ceea ce fac, nu ar strica sa te abonezi. Astept si pareri.
 9. Subiectul video-ului: SA:MP - Noroc la giftbox?! (#55) O scurta prezentare: Se vede in video. * Daca iti place ceea ce fac, nu ar strica sa te abonezi. Astept si pareri.
 10. Am primit ieri wipe pentru ca s-a schimbat liderul si aveam cateva puncte de raport facute iar in momentul in care am intrat, nu mi s-au resetat. Nu stiu exact daca este bug dar mi se pare normal sa ti se reseteze raportul dupa ce primesti uninvite. Daca nu ma insel, daca intram in alt departament de politie cred ca tot ramaneau. Dovezi (se poate observa ca am si 3 licente confiscate): http://bluepanel.bugged.ro/group/members/1 http://bluepanel.bugged.ro/group/logs/1
 11. Subiectul video-ului: SA:MP - Robbery au talent! (#49) O scurta prezentare: Se vede in video. * Daca iti place ceea ce fac, nu ar strica sa te abonezi. Astept si pareri.
 12. Subiectul video-ului: SA:MP - Robbery au talent! (#49) O scurta prezentare: Se vede in video. * Daca iti place ceea ce fac, nu ar strica sa te abonezi. Astept si pareri.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.