Jump to content

cetece

Premium
 • Content Count

  2774
 • Joined

Community Reputation

167 Excellent

About cetece

 • Rank
  Have a little faith

Contact Methods

 • Nick SA:MP Purple
  cetece

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ramnicu Valcea

Recent Profile Visitors

43912 profile views
 1. Se pare ca da -> [ https://purplepanel.bugged.ro/profile/cetece ] din nou pe treaba. 😎

  1. Rosenrot

   Rosenrot

   te astept

 2. doua tapre si un cap

 3. Inca mai suferiti si va mancati intr-e voi pe comunitate? Trist.. 😎

  1. .Geo

   .Geo

   Mananca si tu cratima aia.

  2. Marlan

   Marlan

   Omu si-a luat arfe de vedeta de cand face clickbait cu samp si prosteste plozii.

  3. imihai47BDT
 4. Frumos pe aici, mai venim 😎

 5. ★ Nume real: Andrei ★ Nickname pe server: cetece ★ Link de la profilul contului (panel): https://bluepanel.bugged.ro/profile/cetece ★ Varsta reala: 22 ★ Realizari pe server: Lider Los Santos Police of Department; Helper 1,2,3; Admin 1; Co - leader LVPD; Co - leader Hitman Agency. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt un tip destul de prietenos. Respectul reciproc pentru mine inseamna foarte mult, iar comunicarea cu ceilalti incerc sa o dezvolt de cand m-am apucat de acest joc, lucrul in echipa este un punct forte al meu.Pot spune despre mine ca am o gandire destul de logica si imi place sa privesc lucrurile in ansamblu, find extreme de sincer. Am unele momente cand bunatatea mea este un defect, fiind constiend de asta. Am invatat sa ma descurc in orice situatie fie ea si limita, iar cel mai important lucru pentru mine este caracterul, o caracteristica destul de reprezentativa pentru fiecare din noi. ★ Pe cine cunosti din clan?: Maryo ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa imi reincep activitatea pe server si poate sa reintru in echipa administrativa a serverului. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent? (ss de pe bluepanel.bugged.ro/lp): Deconectare in timpul somatiilor (http://prntscr.com/pctipw) ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pare un clan primitor si ordonat, cu membri de treaba. ★ Dovada cu invitatia de pe joc: https://i.imgur.com/AbVK0NQ.png
 6. Ceva corespunzator, sa va bucurati de perioada asta. Qust-urile au iesit bine, felicitari celor ce se ocupa.
 7. Se pare ca avem un priceput, poate se tine de treaba - aici, parca e prea incarcat, in rest nu am nimic de reporosat. Poti incerca sa le faci mai simple, bune sunt.
 8. Nick: cetece Level:54 Alte precizări: Nu. Tip de interviu (simplu, dublu, triplu): Dublu, cu Raiden. Intervalul de timp în care sunteţi online: De preferat intre 22:00 - 23:00.
 9. Nick: Joe_Specter Level: 54 Alte precizări: N/A Tip de interviu (simplu, dublu, triplu): Dublu. Intervalul de timp în care sunteţi online: Toata seara.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.