Jump to content

Marius Tilea

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marius Tilea

 • Rank
  Newbie

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Zece_Centi

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

53 profile views
 1. ☆ Nick: Zece_Centi☆ Numarul de zile in factiune:690☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu o buna purtare a armei asupra capul tintelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat se poate de mult.☆ Alte precizari:Sunt un Zeu
 2. ☆ Nick: Zece_Centi☆ Numarul de zile in factiune:666☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: La multe crime silentioase pe persoane nevinovate.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana se lasa Shad0w de bugged.☆ Alte precizari: Iubesc conducerea si membrii Hitman Agency.
 3. ☆ Nick: Zece_Centi☆ Numarul de zile in factiune: 600☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu o buna purtare cu mici iesiri.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat se poate de mult.☆ Alte precizari: Hitman Rulz!
 4. ☆ Nick: Zece_Centi☆ Numarul de zile in factiune: 493 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: La o buna stare☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat se poate de mult☆ Alte precizari: Precizari nu am, dar vreau sa spun ca e super,super tare in Hitman, cu o conducere exceptionala si membrii pe masura.
 5. ☆ Nick: Zece_Centi☆ Numarul de zile in factiune: 333☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat la luarea a mai multor vieti nevinovate.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult.☆ Alte precizari: Nu mai stiu exact daca se da si pentru 333, dar parca asa am inteles. Succes.
 6. ☆ Nick: Zece_Centi ☆ Numarul de zile in factiune: 301 Zile ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu bunul meu simt al celor 7 ani de acasa si al umorului. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Stau cat pot de mult, deoarece aici am multi prieteni, si am posibilitatea usoara de a imi face altii noi, deoarece toti membrii se inteleg minunat intre ei. ☆ Alte precizari:Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.