Jump to content

jupbogdan

Premium
 • Content Count

  576
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

jupbogdan last won the day on February 26 2014

jupbogdan had the most liked content!

Community Reputation

340 Expert

About jupbogdan

 • Rank
  ☺ Mastermind ☺
 • Birthday 11/08/1996

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  JuppyX

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Petrosani
 • Interests
  SA:MP, SA:MP, SA:MP si nu in ultimul rand SA:MP.

Recent Profile Visitors

6706 profile views
 1. Nick: JuppyX Level: 37 Intervalul de timp în care sunteţi online: 14:30-16:30. Tip de interviu (simplu, dublu, triplu): simplu. Alte precizări: Nimic.
 2. Multumesc frumos zet1995 pentru ca ai irosit un minut din viata ta importanta pentru a copia tutorialul creat de mine! Macar de ai stii ce inseamna cuvantul "munca"!
 3. Numele tau: JuppyX Numele celui provocat: @@MaGiCoNs Tema: Banner. Stock: http://i.imgur.com/djTRWOi.jpg Dimensiuni: 900x300. Timp: 24 de ore. Text: "The best or nothing." (fara ghilimele). Creatia mi-o trimiti prin PM. Primul care ajunge la 20 de voturi castiga. Voteaza doar ce au peste 50 de posturi. V1: V2:
 4. V1, V2 ti-a dovedit ca se poate lucra mai mult cand vine vorba de efecte, este prea simplu. V2, daca mai lucrai si la scris era foarte bine. Votez V2.
 5. Nickname: JuppyX. Rank: 2. De ce dorești să pleci?: - Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: -
 6. @@Surub numai noi avem tupeu sa postam cu adevarat ce ascultam:))))).
 7. Sugestie: Deoarece, acum ca am ajuns la 1000/1000 de jucatori on-line, este foarte, foarte greu sa prinzi un slot, uneori asta se datoreaza si unui numar mare de jucatori ce stau pe /sleep. Sugestia mea ar fi sa putem folosi comanda /sleep intr-un interval de timp delimitat, cum ar fi la amiaza intre 12:00:16:00 si seara de la ora 00:00 pana la ora 10:00 AM. Cred ca asa ar fi cel mai bine, fiindca este aiurea ca multe sloturi sa fie ocupate pentru cei ce doar vor sa isi "farmeze" contul. Sugestie: De multe ori(de cand sunt cop) patesc sa fiu omorat cand nu sunt "on duty" si este aiurea ca eu nu ii pot face nimic. Deci, sugestia mea este(ca si in realitate) cand nu suntem "on duty" numele sa ne fie scris cu alb(ca la civili) si astfel sa nu fie permis DM-ul pe noi cand nu suntem "on duty" si daca cineva face DM sa il putem reclama. Sugestie: Uneori(mai des) cand merg dupa un jucator cu wanted, el avand job-ul "detective" foloseste comanda [/find] si astfel stie mereu unde sunt si ce vreau sa fac si astfel imi este imposibil sa il pot prinde/omori deoarece imi stie fiecare pas. Deci, sugestia mea este(ca la admini) sa nu poate fi folosita comanda [/find] pe "copi" cand acestia sunt "on duty".
 8. Dupa ce am facut topicul "Cadou pentru Staff" am avut multe, multe, foarte multe cereri de avatare, si multe dintre ele sunau asa: "te rog fa-mi pentru LSPD", "te rog fa sa scrie AIM", s.a.m.d. Asa ca am facut asta pentru toate clasele(atat pe forum cat si pe server), am facut pentru departamente, mafii si nu numai. Hitman Agency News Reporters LSPD SFPD National Guard Federal Bureau of Investigation Taxi LS Taxi LV Taxi SF S.I. Las Venturas Paramedic Department LV Paramedic Department SF S.I. San Fierro Ballas Los Vagos The Rifa Grove Street The Russian Mafia The Italian Mafia Loz Aztecas SF Bikers User Premium Si acum va intrebati: "Ce sa fac eu cu ele, daca scrie JuppyX?", pai cei ce doriti ca la avatarul preferat sa scrie numele vostru, tot ce trebuie esta sa imi trimiteti PM cu avatarul ales si numele. Este GRATIS, iar cei ce doriti pentru clan PM me cu culorile alese(de preferabil cineva cu rank mai mare) si cei ce doresc pentru alte clase(reale) pe care nu le-am facut imi puteti mentiona asta si va voi face! Iar pentru cei ce vor in combinatii de culori, sau in loc de "User" sa scrie "aimer", "Mathafacker", nu voi face, degeaba veti trimite PM.
 9. Habar nam la ce te referi, inainte de a juca pe Bugged am jucat doar CS pe o comunitate care acum este inchisa(parasita), deci nu stiu ce indrugi tu acolo... Ps: Inca mai am contul si creatiile de pe comunitatea de CS pe care jucam acum 4 ani, si sa vezi cu am evoluat, eram un praf atunci dar prin munca am ajuns la un alt nivel, deci nu accept sa spui asa ceva fara nici o dovada...am sa cer warn daca nu vii cu dovezile.
 10. Care doriti avatar ca al meu(in functe rang-ul pe forum) PM me! It's FREE!

 11. Care doriti avatar ca al meu(in functe rang-ul pe forum) PM me! It's FREE!

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.