Jump to content
In cursul zilei de joi, 21.11.2019, serverul va fi offline pentru cateva ore.

JOHN.STH

Admin SA:MP
 • Content Count

  1,171
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

220 Expert

About JOHN.STH

 • Rank
  :)

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  JOHN

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

8,214 profile views
 1. Nickname: JOHN Rank: 5 Vechime(cat timp ai stat in factiune): 65 Ce ar trebui schimbat la factiune: Nimic. Motivul plecarii: Nu mai am timp de war-uri. Alte precizari: Va salut si va respect! Dovada ca tu esti cel care a facut demisia: -
 2. Nickname: JOHN Rank: 5 Data invoirii: 11.03.2018 Zile in factiune: Nu stiu sigur, nu merge panel-ul. Motiv: Nu imi pot debloca contul, ca e picat panel-ul
 3. Caut echipa pro contactati-ma https://youtu.be/xke0UaBDwyM
 4. Nick: John De ce vrei sa parasesti Agentia?: Nu mai am timp de raport. Ce ar trebui schimbat la Agentie?: Nimic. Esti de acord sa fii demis cu 60 FP în caz ca se dovedeste ca nu ai rank 2+ in Agentie?: Da. Dovada(SS) din joc in care spui ca vrei sa fii demis: - Alte precizari: Bafta!
 5. Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar Dimensiuni: 150x300 (sau faceti cum doriti) Tematica( ex Masina/Natura/Fete/Iarna/Plaja ): https://imgur.com/a/xEHOh Text: John Informatii: Sa fie un font frumos si mai modificati voi acolo. Te-ai asigurat ca ai minim 250 de posturi pe forum?: Da. Ultima cerere facuta ( Obligatoriu Link ): Ultima cerere a fost facuta acum un an, nu mai gasesc acel topic. Ai verificat cu atentie perioada de (depuner-rezolvare) cereri ? Da.
 6. Ar fi mai multe probleme, citeste de aici http://www.solvusoft.com/en/files/bsod-blue-screen-error/sys/windows/asustek-computer-inc/asus-motherboard/cmuda-sys/ Mai pateam si eu uneori cand ma jucam ceva sa-mi dea bluecreen, dar cu o alta eroare, am sters antivirusul si e totul ok acum. Poti incerca si asta si sa vezi daca are vreun efect.
 7. Nick: John Rank: 5 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 100 De ce doresti sa pleci din Paramedic Department?: Deoarece nu mai am timp. Care este parerea ta despre Paramedic Department dupa timpul petrecut aici?: Una buna Ce ar trebui schimbat la aceasta factiune?: Nimic Dovada ca acesta este contul tău (poză obligatorie): - Alte precizari?: Numai bine!
 8. nu te mai primesc astia in mafii daca faci 1v1 cu mine
 9. nu dau cu cits, cine te-a mintit???
 10. Cei care se uita pana la sfarsit sunt tristi video cu de toate https://youtu.be/VQkYN8yPXzI
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.