Jump to content

Kristyan

Premium
 • Content Count

  1603
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Kristyan last won the day on March 2

Kristyan had the most liked content!

Community Reputation

386 Expert

About Kristyan

 • Rank
  - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 • Birthday 09/17/1998

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Kristyan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Republica Moldova, Chisinau

Recent Profile Visitors

8461 profile views
 1. Nu vreau sa fac drama... dar majoritatea fiind "suparati" ca s-a pus acest mandat obligatoriu, vreau sa descriu cum a fost sa fii lider in trecut. Stiu ca nimeni nu mi-a cerut parerea, insa cred ca toti avem dreptul sa ne exprimam. 

  Anul 2015, dupa ce am fost scos pe inactivitate din Taxi LV am aplicat din nou in aceasta factiune, cu un singur scop "Nu o sa ies niciodata din aceasta factiune", aceasta ma movitat sa fiu mai aproape cu colegii si sa-mi fac prieteni, sa comunic cu co-liderul si liderul chiar daca nu ma cunosteau personal. Am visat sa fiu responsabil, tester si co-lider, atat de tare incat totul sa implinit. 

  Au trecut zile si momentul a venit. Poc  /slap > /gethere > teste lider, in timpul ala comunicam cu SeeYa pe whatsup, imi zicea "Fii gata!", inima se batea ca la iepure ce fugea de vulpe. Dupa ce am terminat de raspuns la intrebari a venit tacerea... si ce sa vezi "Ai picat" mi-a zis Roice a.k.a Orez, Dupa cateva secunde am aflat ca a fost doar teapa si am fost linistit de manageri cu invite. 

  Acceptand functia am fost intrebat ce co-lider imi pun, am zis ca ma mai gandesc. Au trecut 60 de zile unde am fost pe cont propriu si am verificat singur fiecare poza de la raport pe forum, apoi s-a facut update si se punea pe panel, unde manual trebuia sa verifici si sa acorzi uninvite sau faction warn. Au fost timpuri grele, unde nu se facea doar printr-un click. 

  Chiar daca aveam un grafic foarte incarcat nu ezitam sa petrec timpul cu membrii mei. Nu treceam cu privirea orice cearta, orice discutie, orice intrebare, orice eveniment. Nu sanctionam drastic pentru niste chestii, tineam chiar morala. La o sedinta am strigat la membrii avand majoritatea raporturi incomplete (chiar daca era vara) si reclamatii.

  Eu zicand, ca nu sunt in Paramedic, ci in Taxi unde ar trebui sa se atarne mai serios de raport si sa aiba responsabilitate, ca orice greseala facuta de membru se pune pe umerii liderului.

  Cat am tinut aceasta functie am dat la unii sanse pentru ca s-au staruit, au depus efort, respect fata de colegi si am acordat functii, premii, am incurajat comunicarea, glumele, dar a venit si timpul sa renunt, din cazua ca imi era deja incomfortabil sa impart timpul petrecut pe joc cu timpul din viata reala. Dupa care am avut responsabiltatea de helper pe server, unde mi-a facut placere sa ajut jucatorii noi sau cei care au probleme.

  Multi ce au avut sau detin aceasta functie nu vad ce conectiune are membrul cu liderul si nu isi pune in interesele lui factiunea, dar zilele, cica ele fiind succesul lor - a demonstra ca el e cel mai bun. Dar cu cat mai mult se aduna zilele, restul membrilor devin deja pe cont propriu si se "inchid", se compara cu liderul ca are si el multe zile. Astfel membrilor noi este greu sa intre intr-o gasca, unde s-ar simti comfortabil in factiune, iar din cauza asta ei se considera straini. 

  Schimbarile frecvente deseori duc la succes, deseori duc la esec, deseori duc la inovatii, deseori duc la haos.

  1. Show previous comments  12 more
  2. KePYaS
  3. MadaRaTL.

   MadaRaTL.

   @Kristyaneu m-am referit la liderii ce sunt acum si au fost scosi, si eu sunt de acord cu mandatul doar ca 250 de zile mi se par putine, 365 era mai ok, altii cand nu au ceva inteligent de zis incep sa jigneasca, nu o sa mai las alt reply

  4. Ovi[]

   Ovi[]

   Inainte simteai ca esti lider, aveai ce sa faci acum liderii sunt cam degeaba totul e automat exceptie reclamatii, curand o sa se scoata liderii si managerii pd taxi etc o sa se ocupe de reclamatii si asa liderii sunt degeaba.

 2. Update CopCMD2 v1.5.1b:
  Datorită sistemului de anti-spam, somatiile provocau deconectarea de la server, idk. Am pus un mic delay intre text, a fost testat putin, dar daca inca luati disconnect maresc delay-ul.

  Download: click

  Topic forum: click

  1. Show previous comments  5 more
  2. Err0r 404

   Err0r 404

   Atat vreau sa stiu.

    

  3. Aware.

   Aware.

   Depinde...uneori merge alteori nu merge...trebuie pus deelay neaparat si asa scapi de problema oricand

  4. Itasaku

   Itasaku

   imi poti da link de la cop cmd v4.4 daca se poate

    

 3. Poti sa-mi arati ce eroare iti da modul?
 4. https://rebrand.ly/cop_forum
 5. Se configureaza singur pentru fiecare server.
 6. https://github.com/JaggerJam69/CopCMD2/raw/master/CopCMD2.cs
 7. CopCMD2 v1.5 NEW: Comanda [/mdcc] va afisa pe minimap suspectii fara a folosi comanda [/find], se creeaza markere aparte; NEW: Amenzile au fost redactate pentru serverul PURPLE; NEW: Cauza stoparii modului va fi afisata intr-un dialog; FIX: Optimizari prin mod; <!!!> News <!!!> Modul a fost testat la 3 dim. posibil sa aveti cazuri de crash sau greseli de tipar etc., daca aveti probleme ma contactati. Daca aveti sugestii destul de OK pentru niste update-uri, grupul de Discord va dispune rebrand.ly/hubds
 8. Salutare. Legat de update-ul pentru CopCMD2, in aceasta seara sper sa fie gata.. am asteptat sa afiseze pretul amenzilor pentru Purple. Scuzati de intarziere. 

  P.S. Nu va fi doar schimbarea amenzilor in update, kappa! 😉 

  1. imiustin

   imiustin

   Hai frate, ca am nevoie de cmd :))

 9. Hei, github face fite... posibil are trafic mare, idk. O sa primiti acest mesaj in chat [CopCMD2] Version check failed: 800C0008 , sa nu va "panicati". Seara buna, daca unii aveau inainte de asta aceasta eroare urmariti pasii din poza https://imgur.com/a/4jzNwte (Omiteti pasul 4).

 10. Rid )))) Deci, intrii pe pagina asta > https://linkvertise.com/premium-redirect/9727044 dai cu zoom si vezi link-ul de download pe imagine > https://imgur.com/a/6u57Tvi si ai link-ul de download fara sa dai bani https://www.upload.ee/files/10999784/SAMPEditor_V1.3.8.rar.html Pass: sampeditor
 11. Topicul e facut din 2016. Crezi ca toate modurile existente sunt de pe moduri.ro?
 12. Hei, va prezint update-ul la acest mod ce îl face legal pentru a fi folosit in factiunea Hitman Agency. Timpul petrecut în aceasta factiune mi-a arătat ca nu e nevoie de o automatizare (sub 100m sa-ti scoata arma etc.), dar e nevoie de îmbunătățit experiența membrului, astfel mai jos puteți vedea schimbările și implementările noi. Pentru activarea modului este nevoie doar de folosit comanda [/find <ID>/<Nick>] si in acelasi timp de deținut un contract. Odată ce aveți toate condițiile respectate în scope va apărea informația despre victima. În imagine se vede skin-ul și starea victimei în timp real. In spoiler sunt mai multe exemple. Acest mod aduce și modificări ale jocului cum ar fi FullTrust Distanța pana la victimă se afișează cu exactitate direct în textdraw-ul de la server În funcție de rank-ul deținut conform regulamentului intern se acorda unele sancțiuni pentru executarea contractului sub distanța admisă, astfel fiind în aceasta situatie distanța se va afișa cu mov. Cu acest mod este posibila activarea chat-ului cu scope-ul ON și apăsarea tastei "R". A fost inclusă și o notificare asemănătoare cu [/undercover], funcția ei e de a afișa starea telefonului Pe langa toate cele, au fost adaugate niste chestii mai mici: [/myctc] - /mycontract [/kp] - /killcp Și afișarea numărului de gloanțe în chat Majoritatea acestor funcții se pot dezactiva folosind meniul [/target]. Opțiunea Only Skin va afișa doar skin-ul victimei și informația despre el. Este incorporat si cu auto-update, deci în orice timp se vor aduce modificări noi. Dacă sunt probleme la instalarea sau la verificare, urmati tutorialul de mai jos. Requirements CLEO 4.1 - recomandat SF 5.3.3 - 5.4.1 DOWNLOAD
 13. Pareri? 
  1499816744_ezgif.com-video-to-gif(1).gif.e121c4543f4e006750276371cab2772d.gif

  Update in viitor™ la CopCMD2 ❤️

  https://rebrand.ly/cop_forum

  1. Marlan

   Marlan

   aimbot cind?

  2. RevoW

   RevoW

   e cam ilegal.. am avut si eo si nu m a lasat @Tibi 

  3. coso clamparu

   coso clamparu

   e forţă, tati. dacă tu faci aşa ceva ai respectul meu

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.