Jump to content

Florinsalam444..

Premium
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Florinsalam444.. last won the day on September 15

Florinsalam444.. had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Florinsalam444..

 • Rank
  Buster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

396 profile views
 1. M-am jucat [x] si [o] cu Fabian:

  https://bluepanel.bugged.ro/profile/[email protected] ->click  sa vedeti cine a castigat. 😕

 2. Pro, ai un comportament ok si destula experinta.
 3. Contra, iti place sa rupi codu + joci pe rivala.
 4. @Sn3CkY, bai grasule ai 200 de kg pe un picior si vii aici sa comentezi nu stiu de ce comentezi daca toata viata ta nu ai fost in mafie esti vai de tine grasule. PRO, RIZZY merita o a doua sansa, succes!
 5. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): dubluNickname #1: Lotws404Nickname #2 (opţional): CharltonNickname #3 (opţional): Interval orar preferat: Oricand. Reporter preferat: KimpripAlte precizări: Multumesc.
 6. Nickname:[email protected]:3Data & ora bestului:se vede in ssDovada bestului:https://imgur.com/a/35LgPPj
 7. Nickname pe server:[email protected] panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/[email protected] jucate:Am 1259 ore jucate.De cat timp joci pe server:2013-12-27.Varsta reala:17 ani.Ce alte jocuri mai joc?:League of Legend si CS:GO.Ce vei face dupa terminarea liceului?:Inca nu m-am gandit la acest lucru dar probabil voi cauta un loc de munca.Cea mai mare realizare pe bugged:Cea mai mare realizare a mea pe acest server este prieteniile pe care le am legat cu niste oameni speciali.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Voi incerca sa aduc aceasta factiune la alt nivel.Ai citit regulamentul liderilor?:Desigur.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):School Instructors LV, rank 5 si 152 zile.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Cel mai putin am stat in School Instructors SF pentru ca nu am mai avut timp de raport.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?:Nimic, este un server minunat cu playerii de treaba.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Deoarece am destula experienta in acest domeniu.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?:Da, am fost banat pe blue pentru Cheats(Aimbot) eram mai mic si cautam avantaje fata de alti playerii.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?:Pai cel mai mult am stat in aceasta mafie Ballas. Mafiile au un rol important in cadru acestui server.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?:Am stat cel mai mult in Las Venturas Police Department 90 de zile, si departamentele sunt din punctul meu de vedere cele mai importante de pe server.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?:Cel mai mult am stat in School Instructors LV 152 de zile, factiunile pasnice sunt bune pentru ati incepe FH.
 8. Nickname: [email protected] Serie bilet virtual: 990F-NKO5TK Alte precizari: Celalalt bilet a fost pierdut.
 9. Nickname: [email protected] Serie bilet virtual: 990R-NKO8AK Alte precizari:Am pierdut celalalt bilet.
 10. Nickname: [email protected] Serie bilet virtual: 9919-KWTAY1 Alte precizari: Sunt nr1
 11. Nickname:[email protected]:1Data & ora bestului: se vede in ssDovada bestuluihttps://imgur.com/a/UowfuM1
 12. Nickname:[email protected]:1Data & ora bestului: se vede in ssDovada bestului:https://imgur.com/a/L6SrwjE
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.