Jump to content

xCosminu.

Premium
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

5 Followers

About xCosminu.

 • Rank
  Buster
 • Birthday 03/18/2000

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

317 profile views
 1. Salut, doar mie nu-mi merge server-ul white.bugged.ro, sau nimanui nu-i merge? PS:Care este problema?
 2. Nick: xCosminu. Level: 35 Intervalul de timp în care sunteţi online: toata ziua. (simplu, dublu, triplu): simplu Tip (1 / 2 / 3 / 4):2 Alte precizări: Salut.
 3. Nick pe server: xCosminu. Link catre profilul tau din panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/xCosminu. Zile adunate (aprox.) in factiuni: 74. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai mult am participat ca membru in factiunea School Instructors SF, nu aveam timp de raport pe atunci. Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza): Sa ajut jucatorii, sa fac afaceri cu masini si sa joc la ruleta. Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica): Pai sa fiu sincer, in ultimul timp, acord 3-4 ore pe zi. De ce crezi ca meriti functia de helper?: Deoarece pot ajuta playerii de pe acest joc, cred ca la 821 de ore pe server, pot ajuta jucatorii cu problemele lor, ma pricep si invat repede ceea ce este de invatat. Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Am fost banat pe bugged, 3/3 warn's. Ce alte jocuri joci?: Nu joc alte jocuri. De ce iti place sa joci samp?: Deoarece aici ma simt eu mai bine, aici imi place sa-mi petrec timpul, aici imi place sa stau cu prieteni. Ce-ti place cel mai mult la Bugged, de ce ai ales sa joci aici?: Ceea ce-mi place cel mai mult la server este ca mereu se face cate un update, niciodata nu ramanem la mai putin, mereu scripterul nostru face minuni si ne uimeste, dar cel mai mult mi-a placut pe server acel quest de vara cu premiul barca VIP. Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?: Nu doar ca asta cred, chiar imi place sa ajut jucatorii. Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori): Cu R4ZZVAN, Florin, si in rest cu prietenii in general. Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?:Pentru ati schimba skin-ul tasteaza comanda '/gps' - 'Orasul in care te afli' si apoi selecteaza Clothing store si urmareste checkpoint-ul. Daca un player intreaba ce face la job-ul de Mechanic, ce ii raspunzi?:La jobul Mechanic te ocupi cu refilierea masinilor cu benizina si cu reparatia acestora prin comenzile [/refill] respectiv [/repair] Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?: Pentru a intra in acest deparlament trebuie sa ai minim level 15 si o aplicatie cat mai coerenta pe panel, https://whitepanel.bugged.ro/
 4. Abis, server-ul va fi deschis in vreo ora, da deja a trecut o ora jumatate :)).

 5. Nick:CosmyREG Rank:3.. Cate zile ai petrecut in factiune ?:40 de zile. Ce parere ti-ai facut despre factiune?O factiune serioasa cu membri capabili, Liderul si Co-Liderul foarte de treaba si seriosi.. De ce doresti sa parasesti factiunea ?:Deoarece nu prea am timp sa mai joc, si nu-mi pot termina raportul tot timpul. Ce ar trebui schimbat in factiune ?:Nimic, e totul ok. Dovadă din joc ca vrei sa fii demis (/f Vreau sa fiu demis): https://imgur.com/a/Fp4jF Alte precizari* ?:Multumesc, aici m-am simtit foarte bine.Va urez bafta tuturor!
 6. Nickname:CosmyREG Rank-ul detinut in factiune:Am rank 2. Data sedintei actuale:16.12.2017 Ai mai facut invoiri de la sedinte in aceasta luna?:Nu. Daca DA, precizeaza datele sedintelor invoite:- Alte precizari?:Multumesc.
 7. Nickname pe server (+ anterioare):SpYinQ. _Dexterr0_ Varsta:Am 16 ani. Localitate:Sunt din Judetul Iasi/Localitatea Letcani. Ore jucate:575 ore jucate. Level:26. Vechime pe server:Aproximativ 3 ani. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/CosmyREG Ce alte jocuri joci?:Nu joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?:Am primit ban la inceput cand m-am apucat pe motiv 3/3 warn's. Ce faci in timpul liber?:Joc fotbal, SA:MP si ies in oras. Descrie-te pe scurt:Un băiat cu cei 7 ani de acasă, serios, capabil și cu simțul umorului. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am o factiune, aceasta este School Instructors San Fierro, detin rank 1. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Florin si Nicolas cel mai bine. De ce [A] si nu alt clan?:Aici am prieteni si am luat decizia de a incerca sa fac parte alaturi de voi. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece sunt un jucator cu cei 7 ani de acasa, nu injur, sunt activ si capabil. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, pot juca, in prezent acord pe saptamana 35 ore. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Florin, Nicolas, Niro, Savage., Panda, Vevet, Formidable, WXLMX2 si multi altii.
 8. Nick-ul tău: CosmyREG Nick-ul celui care ţi-a cerut testul: .Savage SS-uri cu testul: https://imgur.com/a/zSV5k Alte precizări?: Scuze, nu sunt puse chiar in ordine deplina.
 9. Nick-ul tău: SpYinQ. Nick-ul celui care ţi-a cerut testul: KraTToN SS-uri cu testul:http://imgur.com/a/R5I7k Alte precizări?:-
 10. Nick-ul tău: SpYinQ. Nick-ul celui care ţi-a cerut testul:RickY7 SS-uri cu testul: http://imgur.com/a/BkSzC Alte precizări?:-
 11. Nick-ul tău: SpYinQ. Nick-ul celui care ţi-a cerut testul: Kratton SS-uri cu testul: http://imgur.com/a/nhIx2 Alte precizări?:-
 12. Nick-ul tău: SpYinQ. Nick-ul celui care ţi-a cerut testul: Ricky7 SS-uri cu testul: http://imgur.com/a/ghxjX http://imgur.com/a/qVzSn http://imgur.com/a/qVzSn http://imgur.com/a/M4a5L Alte precizări?:Multumesc pentru cererea testului. Oricand Ricky7, app am facut pozele abia dupa test.
 13. Nick: SpYinQ. Level: 13 Intervalul de timp în care sunteţi online: Astazi toata ziua, orele: 15:30-20:00 (simplu, dublu, triplu): simplu Tip (1 / 2 / 3 / 4):1 Alte precizări: /sms varog cand se accepta cererea.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.