Jump to content

.Expres.

Premium
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

.Expres. last won the day on May 17 2018

.Expres. had the most liked content!

Community Reputation

70 Excellent

About .Expres.

 • Rank
  Lil' G
 • Birthday 04/02/1997

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Expres

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Milky Way
 • Interests
  Girls
  Cars
  Universe

Recent Profile Visitors

3483 profile views
 1. Masina o puteti gasi aici: https://bluepanel.bugged.ro/profile/eXpres Pentru a face o ofertă de a cumpăra un vehicul trebuie să urmaţi următorul model: Nick pe server: Level: Oferta: Alte detalii:
 2. https://filebin.net/93l9n1ijr6ldiib0/mapa.expres.rar?t=e00r46zi - Mapa link permanent
 3. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): SimpluNickname #1: ExpresNickname #2 (opţional): -Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: 14:00Reporter preferat: MixedDMGq
 4. Nickname: Expres Rank: 5 Numărul de zile acumulate în facțiune: 100 de zile. De ce crezi că meriți acest bonus?: Pentru ca am acumulat 100 de zile si nu m-am remarcat cu ceva negativ. Alte precizări: Multumesc! O zi buna in continuare.
 5. 22 de sugestii care merita votate: 

   

  1. Show previous comments  1 more
  2. ULTRA_LM10

   ULTRA_LM10

   12.   Sugestie: Market Place in LV – playerii pot scoate la licitatie live vehicule/bizuri/case folosind comanda /market. Poti adauga/viziona oferta ta sau ale altor playeri, iar un player poate vinde maxim un singur bun. Pentru a scoate la licitatie la Market Place un bun, playerul respectiv trebuie sa plateasca o anumita suma pentru un anumit interval de tip (ca la billboards). Daca pretul la care a ajuns bunul respective nu il satisface, proprietarul initial isi poate retrage oricand bunul din licitatie. 

   Asta-i cea mai buna idee de pana cum, bravo!

  3. .Expres.

   .Expres.

   @ULTRA_LM10 pai si de ce nu dai un up acolo?

  4. ULTRA_LM10

   ULTRA_LM10

   Gata viata mea, scuze!

 6. 1. Sugestie: Sa se poata spawna direct toate masinile persoanale cum era inainte pentru ca e aiurea sa astepti ca sa se poata spawna alta masina daca ai mai multe masini de acelasi fel, iar masinile de la factiune si joburi sa se spawneze ca al clan. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Eliminarea timpului pentru /tow a mai multor masini. 2. Sugestie: Interactiuni casatorie si diferite beneficii: - cand te casatoresti sa ai nevoie de verighete (nu trebuie neaparat ceva fizic, doar sa cumperi, cum e walkie talkie, nimeni nu-l vede dar il ai atunci cand il cumperi)
 7. Nick-ul tău: Expres Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Diron Dovezi cu testul (ss / video): https://streamable.com/j5ig01 Tipul licenței: Gun Alte precizări: -
 8. @Tibihttps://streamable.com/n7ec9q

  uite cati playeri sunt in casa aia, mai multi decat playeri pe purple, macar micsorati si voi sloturile ca se vede naspa dimineata 10/1000

  1. TraiaN.

   TraiaN.

   maileu ce te rupi pe manele

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.