Jump to content

Bordei.

Premium
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Bordei.

 • Rank
  Lil' G
 • Birthday 09/17/2000

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Bordei

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Barlad

Recent Profile Visitors

1203 profile views
 1. Nickname: Bordei Rank-ul detinut: 4. La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: La WAR, pe 02.09.2021. Motiv: Plec din oras. De cate ori ai mai facut cerere de invoire in ultima luna?: 4 Altceva: Bafta la WAR!
 2. Nickname: Bordei Rank-ul detinut: 3. La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: La WAR, pe 26.08.2021. Motiv: Probleme de sanatate. De cate ori ai mai facut cerere de invoire in ultima luna?: 3 Altceva: Bafta la WAR!
 3. Nickname: Bordei Rank-ul detinut: 3. La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: La WAR, pe 25.08.2021. Motiv: Probleme de sanatate. De cate ori ai mai facut cerere de invoire in ultima luna?: 2 Altceva: Bafta la WAR!
 4. Nickname: Bordei Rank-ul detinut: 3. La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: La WAR, pe 24.08.2021. Motiv: Sunt plecat in oras si nu pot ajunge. De cate ori ai mai facut cerere de invoire in ultima luna?: 1 Altceva: Bafta la WAR!
 5. Numele tau: Bordei Rank-ul detinut: 3 Numele celui pe care l-ai testat: Cata20 La ce a fost supus? (Duele / Regulament): Regulament Rezultatul final (x/3): 0/3. Ai dat PM liderului cu dovezile testului?: Da.
 6. Numele tau: Bordei Rank-ul detinut: 3 Numele celui pe care l-ai testat: INSANNEGODHIMSELF La ce a fost supus? (Duele / Regulament): Regulament Rezultatul final (x/3): 0/3. Ai dat PM liderului cu dovezile testului?: Da.
 7. Ce varsta ai?: Am 20 de ani, peste mai putin de o luna voi implini 21 de ani. Nickname in joc: Bordei Prezinta-te in cateva cuvinte, evidentiaza trasaturile relevante: Consider necesara inceperea prezentarii prin a-mi face cunoscut intregul nume, acela fiind Bordeianu Andrei. Am 20 de ani, dupa cum am mentionat anterior, iar despre mine, pot spune ca sunt o fire ambitioasa, ce nu renunta usor la un obiectiv pe care si-l propune, de asemenea, seriozitatea in ceea ce fac, loialitatea fata de cei care imi sunt alaturi, reprezinta trasaturi caracteristice mie. M-am nascut in orasul Bar
 8. Numele tau: Bordei Rank-ul detinut: 3 Numele celui pe care l-ai testat: [email protected] La ce a fost supus? (Duele / Regulament): Regulament Rezultatul final (x/3): 0/3. Ai dat PM liderului cu dovezile testului?: Da.
 9. Numele tau: Bordei Rank-ul detinut: 2 Numele celui pe care l-ai testat: BlueModNBN La ce a fost supus? (Duele / Regulament): Regulament. Rezultatul final (x/3): 0/3. Ai dat PM liderului cu dovezile testului?: Da.
 10. Nickname: Bordei Rank-ul detinut: 2. La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: La WAR, pe 11.08.2021. Motiv: Sunt plecat in oras si nu pot ajunge. De cate ori ai mai facut cerere de invoire in ultima luna?: 0 Altceva: Bafta la WAR!
 11. Nickname: Bordei Rank-ul detinut: 1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: Invoire pentru WAR, 27.07.2021 Motiv: Nu pot ajunge, voi pleca din oras. De cate ori ai mai facut cerere de invoire in ultima luna?: 0. Altceva: Multumesc anticipat! Bafta la War!
 12. Nickname: Bordei Rank-ul detinut: 1 La ce vrei sa te invoiesti si pe ce data?: Invoire pentru WAR, 26.07.2021 Motiv: Probleme de sanatate. De cate ori ai mai facut cerere de invoire in ultima luna?: 0. Altceva: Multumesc anticipat!
 13. Ieri am obtinut antidotul, am dat relog de atunci, asa cum se cere pentru a functiona, iar azi in timp ce ma aresta in politist am fost infectat cu COVID-19. https://imgur.com/a/wyDscYi
 14. Nickname: Bordei . Zile în facțiune: 17 zile . Numarul de invoiri din aceasta luna: 4 . Pentru ce faci invoirea (war/antrenament/sedinta)?: War . Motivul invoirii: E ziua mea maine si as vrea sa petrec putin diseara. Data învoiri: 16.09.2019. Alte precizări: Succes.
 15. Nickname: Bordei . Zile în facțiune: 16 zile . Numarul de invoiri din aceasta luna: 3 . Pentru ce faci invoirea (war/antrenament/sedinta)?: War . Motivul invoirii: Sunt plecat la Bucuresti, acelasi motiv ca luni/ miercuri /vineri . Data învoiri: 15.09.2019. Alte precizări: Succes.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.