Jump to content

Lynn

Premium
 • Content Count

  599
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lynn last won the day on January 2 2019

Lynn had the most liked content!

Community Reputation

145 Excellent

About Lynn

 • Rank
  地狱之王

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Lynn

Recent Profile Visitors

10996 profile views
 1. Informatii legate de SA:MP:Nickname: SkanNick-uri anterioare: ValentiN18, ValentiN, si TenkaLevel: 118Ore jucate: 4475Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/QFeoKryPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/B5Vl2CWProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/SkanCateva realizari pe server/ forum: Helper 2, Leader LVPD, 2x Co-Leader NG si nivelul.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este cel mai bun clan de pe acest server.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, King. , [C] si unele mai 'mici'.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, pentru ca m-am lasat si nu am vrut sa ocup un loc.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Pentru ca am cunostinte si prieteni.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: KeldeeoR, Ionut, mai sunt dar nu o sa-i enumar.Planuri de viitor pe server? Sa avansez cat mai mult in nivel si sa-mi dezvolt FH, chiar daca cu ultima factiune am dat-o in bara.Informatii legate de viata reala:Prenume: Valentin.Varsta reala: 19 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat de treaba, sociabil, imi place sa-i ajut pe cei care au nevoie, muncesc sa obtin ceva, glumet, cu bun simt. Sunt o fire calma, imi place sa rezolv problemele intr-un mod cat mai bun. Cam atat despre mine.Ce gen de muzica asculti? In general de toate, dar mai mult Trap.Ce hobbyuri ai? Citesc si urmaresc seriale/filme, toate aceste cand nu ma joc.Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat.
 2. Ți-aș spune o glumă proastă, dar nu ai înțelege...

 3. ★ Nume real: Valentin ★ Nickname pe server: Skan ★ Link de la profilul contului (panel): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Skan ★ Varsta reala: 19 ani. ★ Realizari pe server: Helper 2, Lider LVPD. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt un baiat de treaba, sociabil, imi place sa-i ajut pe cei care au nevoie, glumet. Sunt o fire calma. Seriozitatea si lucrul in echipa ma definesc. Cam atat despre mine. ★ Pe cine cunosti din clan?: Nu ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa ajung cat mai sus, atat in orele jucata cat si in FH/level. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent? (ss de pe bluepanel.bugged.ro/lp): https://imgur.com/a/SgrQ1iY ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan capabil, are membrii de treaba si o conducere capabila. ★ Dovada cu invitatia de pe joc: https://imgur.com/a/5yKIkK8
 4. Nume: Skan Ce rank trebuie sa primesti?: 5 Cate zile ai in clan?: 150
 5. La multi ani BuGGed! 🎉🎊

 6. Cine doreste poate vota 'Skan' cu incredere. Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.