Jump to content

G0NE

Premium
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About G0NE

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Gone
 • Nick SA-MP White
  Gone

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgium

Recent Profile Visitors

3,243 profile views
 1. @Walter omul cu greutate.

 2. https://imgur.com/a/QH8o7sd Uite aici toate reclamatiile daca tot veni vorba, daca ma faci PH pentru faza asta https://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/1171600 ... Iar majoritatea reclamatiilor sunt pentru /q la somatii
 3. Informatii legate de SA:MP:Nickname: GoneNick-uri anterioare: -Level: Detin levelul 49.Ore jucate: Aproximativ 1362.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/lSLkNoD (Cum am primit acel DM, imi facem raportul linistit https://www.youtube.com/watch?v=kfEQnuxEOgs + https://www.youtube.com/watch?v=TT5o0ky92gE&feature=youtu.be ) Poza cu invitatia: https://imgur.com/cvBHVThProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/GoneCateva realizari pe server/ forum: Pot spune cand am obtinut functia de lider(daca se poate numi o realizare).Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Cand nu sunt pe samp ma joc Fifa 20 si Dota 2.De ce vrei sa intri in clan: Pur si simpul mie imi plac lucurile de durata iar The Legends este un clan de durata.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte. Ultimul a fost Alliance.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu pot sa enumar pe nimeni deoarece nu ii cunosc. Majoritatea sunt de pe black/blue. Planuri de viitor pe server? Sa obtin inapoi functia de rank 7. Informatii legate de viata reala:Prenume: AlexVarsta reala: Am 21 de ani.Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un timp de gasca, imi place sa glumesc dar in acelasi timp sunt si foarte serios, urasc minciuna si perversitatea.Ce gen de muzica asculti? Ascult orice gen de muzica.Ce hobbyuri ai? Pai in timpul liber imi place sa ies pe afara sa joc fotabl si sa stau la calculator. La petreceri imi place sa beau.Alte precizari? Numai bine!
 4. Nickname: Gone Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Gone
 5. IG: Nick: Gone Nick-uri anterioare: Doar cu acesti nickname m-am jucat si inca ma joc. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Gone Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/FpiAuwq (Cum am primit acel DM, imi faceam raportul linistit https://www.youtube.com/watch?v=kfEQnuxEOgs ) Level: Detin level-ul 47. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din San Fierro Police Department si detin rank 1 (imediat rank 2). Ore jucate: Aproximativ 1244. Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Cu aproximatie, 4 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Din 2015 pana in prezent nu am fost niciodata "banat". Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Alex Vârstă reală: 21 Domiciliu: Belgia Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un tip de gasca, imi place sa glumesc dar in acelasi timp sunt si foarte serios, urasc minciuna si perversitatea. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies pe afara sa joc fotbal si sa stau pe calculator. La petreceri imi place sa beau. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este server-ul meu de suflet (primul server pe care m-am jucat). Cu atatea esecuri ce au aparut de-a lungul timpului, Bugged inca isi mentine suprematia. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Consider acest clan a fi unul serios, respectat, dorit si cu membrii buni. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan. Motto-ul clanului King. Motto-ul clanului ''King'' este : ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza''. De ce dorești să te alături acestui clan?: Mie imi plac lucurile de durata iar King este un clan de durata. Imi place mult tag-ul iti aduce o anumita ''prestanta" cand il porti.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.