Jump to content

Morpheus.

Premium
 • Content Count

  2582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Morpheus. last won the day on November 25 2017

Morpheus. had the most liked content!

Community Reputation

473 Expert

About Morpheus.

 • Rank
  1947
 • Birthday 02/04/2001

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Morpheus

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Maramureș
 • Interests
  Fotbal, sală și gagici.

Recent Profile Visitors

34123 profile views
 1. IG: Nick: Morpheus Nick-uri anterioare: - Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Morpheus Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/Td4sDSp Level: 25 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Taxi Las Venturas, rank 1. Ore jucate: 298 ore jucate. Warn-uri: Nu dețin. De cât timp joci SA:MP?: Din august 2014. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Am fost banat în trecut pentru aimbot și c-bug. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Claudiu. Vârstă reală: 19 ani. Domiciliu: Sighetu-Marmației (Maramureș). Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un băiat simplu, încerc mereu să încerc provocări noi, să întind o mână de ajutor persoanelor care au nevoie de mine și nu în ultimul rând, să zic mereu totul verde în față, nu-mi place să fiu o persoană falsă. Ce îți place să faci în timpul liber?: Să merg la sală și să joc fotbal. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Comunitatea ce m-a format. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Nu îmi ajung câteva cuvinte, m-am simțit foarte bine în acest clan pe Purple. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, pe Purple, ieșisem când am început să joc iar mafii și-am luat-o în jos/ Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde în spatele unui nume. Cel puternic și-l creează." De ce dorești să te alături acestui clan?: Este un clan de elită pe buGGed, îmi pare rău că nu am putut să-i fiu membru mai multe zile, îmi doresc să revin în acest clan deoarece m-am simțit foarte bine când am făcut parte din el, am mulți prieteni în acest, asta contează foarte mult.
 2. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu ca și mineNickname #1: MorpheusNickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: 11:05Reporter preferat: Markeloff1738!
 3. am ficatu' pe avarii

 4. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): SimpluNickname #1: MorpheusNickname #2 (opţional): Markeloff1738Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: 14.02Reporter preferat: Michael..
 5. Informatii legate de SA:MP:Nickname: MorpheusNick-uri anterioare: Nu am, vechiul meu cont avand acelasi nume.Level: 24 actual, 40+ pe vechiul cont.Ore jucate: 276 actual, 1700+ pe vechiul cont.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/pNQtbb0Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/Fno5lslProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/MorpheusCateva realizari pe server/ forum: Functia de lider la mafia Grove Street unde am tinut functia 61 de zile, locul 1 la campionatul factiunilor tot cu mafia mea si multiplele functii de co-lider in mafiile enumerate in titlu.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO si FIFA 20.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan serios, in acest clan intra doar membrii cu realizari notabile, m-am reapucat serios de SA:MP si chiar imi doresc sa intru intr-un clan ca si acesta.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Am mai facut parte din .baby, .bee, King (pe purple), Blue Crystals etc.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Da, ultima data in anul 2017, iesisem pentru ca nu mai jucam la fel.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Cum am precizat mai sus, m-am reapucat in forta si pe vremea cand jucam serios SA:MP m-am simtit foarte bine in acest clan.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: jOE, Avox, Helios, Faith, Karim, IVHIW, TraiaN.Planuri de viitor pe server?: Sa imi intrec performantele de pe contul vechi.Informatii legate de viata reala:Prenume: Claudiu.Varsta reala: 19 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un baiat cu simtul umorului, respectos si incerc mereu sa ma aventurez in provocari noi. Sunt un mare admirant al sportului, sporturile mele preferate fiind bodybuilding-ul si fotbalul.Ce gen de muzica asculti?: In functie de starea pe care o am, nu am un gen fix de muzica pe care-l ascult mereu.Ce hobbyuri ai?: Cum am spus si in descriere, fotbalul si mersul la sala.Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat, sper sa conteze realizarile de pe vechiul cont, mai jos va las cateva poze cu realizarile de pe contul vechi (restul realizarilor le gasiti la about me, cei vechi pe server stiu ca nu am mintit in aplicatie).
 6. Reporter: morpheusAm dat live cu: veno (in evidenta apare si tudorasu dar el nu avea 10 ore jucate)Data: 10/10/2020Dovada: https://imgur.com/a/T27KG5t Reporter: morpheusAm dat live cu: andrei_17Data: 09/10/2020Dovada: https://imgur.com/a/vmUbW1A
 7. Nickname reporter: MorpheusNickname intervievat #1: venoNickname intervievat #2: tudorasu.Nickname intervievat #3: Data: 10.10.2020Ora: 00:02
 8. Reporter: morpheusAm dat live cu: [_Auras_] / BombasticulData: 09/10/2020Dovada: https://imgur.com/a/YGqf1lS
 9. Nickname reporter: MorpheusNickname intervievat #1: BombasticulNickname intervievat #2: [__Auras__]Nickname intervievat #3: Data: 09.10.2020Ora: 23:02
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.