Jump to content

Hatz Soare

Premium
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Hatz Soare last won the day on April 23

Hatz Soare had the most liked content!

Community Reputation

207 Expert

About Hatz Soare

 • Rank
  Lil' G
 • Birthday 04/04/2001

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Soare

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  /find me
 • Interests
  Respecta si vei fi respectat.

Recent Profile Visitors

3,357 profile views
 1. https://imgur.com/a/b3cragg ---- Sactiuni LP Scuzati-ma sunt incepator pe win10. Stiu ca nu am intrat de 3 factiune deoarece atunci m-am lasat si m-am reapucat recent si trebuie sa fac orele in last7.
 2. IG: Nick: Soare. Nick-uri anterioare: Remix2015, Ravenous, Maxwell, OXiGEN, Sorin. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Soare Sancțiuni (poză panel): Nu pot face poza deoarece se vede ip-ul. Am 4 kick-uri pentru Desync si un mute pentru spam. Level: 59. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu ma aflu intr-o factiune dar o sa intru curand. Ore jucate: 3407 Warn-uri: 0/3. De cât timp joci SA:MP?: De aproximativ 2-3 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, am avut. Cand m-am apucat la inceput deoarece cineva a intrat pe contul meu si a injurat un admin. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut. IRL: Prenume: Sorin. Vârstă reală: 18 ani. Domiciliu: Mehedinti. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat cu bun simt, cu cei 7 ani de acasa, respectuos cu cei din jur, glumet, inteligent si imi place sa ma joc pe pc sau sa ies afara in timpul liber. Mai multe o sa aflati despre mine pe parcurs. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma distrez alturi de prietenii mei. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Serverul pe care mi-am facut foarte multi prieteni. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Unul dintre cele mai bune si cele mai organizate clanuri. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este unul dintre clanurile mele preferate.
 3. Nickname pe server (+ anterioare): Soare (am avut mai multe in trecut cum ar fi: Remix2015, Ravenous, Maxwell, OXiGEN, Sorin) De pe ce server esti(white/blue/black): Blue. Varsta: 18 ani. Localitate: Corcova. Ore jucate: 3407 Level: 59 Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Soare Ce alte jocuri joci?: Counter Strike Global Offensive Ai fost banat vreodata?: In trecut da, cineva a intrat pe contul meu si a injurat un admin. Descrie-te pe scurt: Descurcaret, amuzant, cu bun simt si respect persoanele ce ma respecta. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp intr-o factiune a fost de 147 de zile si aveam rank 7. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar o s-o descarc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul clan a fost Several Lights. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Walter si cozmin.
 4. Ce faceți măi veteranilor? 

  1. vassago1

   vassago1

   Uite stăm, tu?

  2. BERNi

   BERNi

   Să te uiți la mine pe profil că am pus o poză cu tine😂😂2017

 5. Pro. Meriți aceasta funcție. Sper sa iei tu, deoarece ai acumulat zilele necesare și consider ca ești potrivit pentru aceasta funcție. Succes bro.
 6. Pica sv?

  1. Flanco

   Flanco

   Au picat toate serverele din Romania.

 7. Nickname pe server: Soare. Ore jucate: 3328. De cat timp joci pe server: 2 ani. Varsta reala: 17 ani. Ce alte jocuri mai joc?: Mai joc si Counter Strike Global Offensive. Ce vei face dupa terminarea liceului?: O sa caut un loc sa ma angajez. Cea mai mare realizare pe bugged: Cea mai mare realizare a mea pe server sunt prietenii facuti. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa am grije de factiune si sa tin cat mai multe zile liderul. Ai citit regulamentul liderilor?: Da. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult timp petrecut intr-o factiune a fost in The Rifa, rank 7 si 101 zile. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin timp petrecut intr-o factiune a fost de o zi. Deoarece erau prea multi codati in mafia adversa. Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Nimic. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am mai fost odata si stiu cum sa organizez o mafie. (!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie. Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/red)? De ce?: Da, am fost pe blue la inceput deoarece cineva a intrat pe contul meu si a injurat. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult timp petrecut intr-o mafie a fost de 101 zile, in tot acest timp mi-am facut o parere foarte buna despre mafii. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cel mai mult timp petrecut intr-un department a fost de 51 de zile, pot zice ca si in department m-am simtit bine deoarece am avut prietenii cu mine. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Inca nu am avut ocazia sa fac parte dintr-o factiune pasnica.
 8. PRO. Merita aceasta functie deoarece are zile destule in mafie, este co-lider si stie ceea ce trebuie sa faca ca si lider. Sper sa iei
 9. Nick: Soare. Level: 58. Alte precizări: Vreau sa dau cu ANiKETOS. Tip de interviu (simplu, dublu, triplu): Simplu. Intervalul de timp în care sunteţi online: Oricand.
 10. @Shad0w de ce stersasi postarea? 

 11. Informatii legate de SA:MP:Nickname: Soare.Nick-uri anterioare: Am avut mai multe nickname-uri insa nu in acest Faction History, ci in cel vechi. (Ravenous, Maxwell, Oxigen, Sorin).Level: 58.Ore jucate: 3293.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/s4RWFMYPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/VRCfVCrProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/SoareCateva realizari pe server/ forum: 2x rank 7, tester The italian mafia si prietenii pe care ii am.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc Fornite si CS:GO.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece am mai fost si am fost scos din cauza prostiei mele si am foarte multi prieteni in aceasta.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din alte clanuri. Aceastea fiind: [iR] .wG, Hatz si multe altele.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da, am mai fost. Am fost scos deoarece ma certam cu un anumit membri deoarece acela ma provoca mereu.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Deoarece am multi prieteni in aceasta.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: TheGhost, Astriel, Nicu, Joanna, Ionut, Berni, Artie, Diana, .AnDreW si multi altii.Planuri de viitor pe server? Sa revin in Staff.Informatii legate de viata reala:Prenume: Sorin.Varsta reala: 18 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoana calma, rationala si responsabila. Imi face placere sa intru in cercuri noi de persoane si sa ma imprietenesc cu acestea. In timpul liber imi place sa ies afara cu prietenii si sa practic sport de orice fel. Ca orice persoana am defecte, dar si calitati, nu exista persoane fara acestea. Nu incerc sa par nimic din ceea ce nu sunt. Desi ma supar uneori repede, iert usor, nu stau mult suparat.Ce gen de muzica asculti? Trap, Hip hop.Ce hobbyuri ai? Sa ies pe afara cu prieteni si sa ma joc pe Pc.Alte precizari? Multumesc frumos pentru timpul acordat. O zi/seara faina.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.