Jump to content

GabyKing

Premium
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About GabyKing

 • Rank
  Lil' G
 • Birthday 06/16/1999

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  GabyKing

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1351 profile views
 1. Nickname: GabyKingLink profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/GabyKing Aprobat!
 2. Nickname pe server: GabyKing.Ore jucate: Am 2205 ore jucate.De cat timp joci pe server: Joc din anul 2017.Varsta reala: Am 21 de ani. Ce alte jocuri mai joc?: Joc doar Samp.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Am terminar liceul.Cea mai mare realizare pe bugged: Ce.a mai mare realizare a mea pe server sunt cunostiintele, prietenii pe care iam acumulat in acest timp si Fh.ul la care am depus un efort pentru a fii cum este in prezent.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Nu cred ca mai pot face ceva diferit fata de lideri care au fost, dar o sa incerc sa fac o factiune unita si cu membri demni de a face parte din facriune.Ai citit regulamentul liderilor?: Normal altfel nu imi permiteam sa aplic.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): 244 days rank 5 in National Guard.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Am stat in National Guard 244 days motivul wipe.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Sincer si cel mai sincer ma deranjeaza playeri care ingreuneaza jocul altor playeri, suferintele, dm.isti, etc.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece zic eu ca am o oarecare experienta acumulata, este putina intradevar dar putin si bun, (!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Am jucat doar pe Blue, si nu, nu am fost banat.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Am stat cel mai mult 15 days, este o factiune distractiva, dar in timp.ul asta orice mafiot are cod.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am stat 244 days, sunt esentiale si mult mai distractive decat mafiile sau factiunile pasnice.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai mult am stat 73 days acestea fiind acumulate in Taxi Ls, sunt pentru playeri care nu prea au treaba cu armele drogurie, mats, si care stau in casa cu acest corona virus daca imj permiteti o glumita.
 3. Normal ca, comntez cand i trun clan asa bun sunt redusi mintali , voi bunilor care nu gresiti , mai lasati arfele astea de dorobanti ca mancati mancare de cartofii
 4. Ma.ti inebunit cu fraudare raport, voi nu gresiti perfectilor. auzi nu sunt capabil sa fac raportu, te.ai uitat cate rank 5 cuu crr demisie am varule ?
 5. Nick: GabyKing Nick-uri anterioare: Kodak Prenume: GabyVârstă reală: Am 20 de ani.Descrie-te în minim 20 cuvinte: Sunt un baiat sociiabil, ma numesc Gaby cum am spus is mai sus, respect ca sa fiu respectat, ajut ca uneori sa fiu si eu ajutat, imi place sa joc samp si cand imi acorda timpul posibilitatea de a iesi afara, ies sa joc footbal sua sa ma distrez cu prietenii. Link cu profilul de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/search?name=gabyKing&_token=w62zG3kvNnoPbcfRvc3iQr0ZRrJ1jr3XFTf999cX Poză cu ultimele sancțiuni (last punish): https://imgur.com/a/cpkwXSK Câteva realizări pe server / forum: Nu am realizari. De ce dorești să faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan nou. Ai mai făcut parte dintr-un Clan? Dacă da, care sunt acestea?: Da, am facut parte din marea parte a calnurilor. Ai mai făcut parte din clanul Just US? Dacă da, de ce ai ieșit / fost dat afară?: Nu, dar imi doresc sa fac parte. Planuri de viitor pe server?: Nu am planuri, joc de placere. Alte precizări?: Va multumesc.
 6. Nickname: GabyKing.Nick-uri anterioare: Kodak.Level: Am level 64.Ore jucate: 2157.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/ZRp7Pk6Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/ZRp7Pk6Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/GabyKingCateva realizari pe server/ forum: Singurele mele realizari sunt FH-ul, orele acumulate si relatiile de prietenie cu anumiti playeri.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu joc alte jocuri.De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru deoarece este cel mai bun clan de cand joc eu pe acest server si va fii, are membri calumea, nu multi mai au in clanuri asemenea membri, si vreau sa intru sa leg prietenii noi chiar daca ma stiu cu unii membri.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? [HC], [HA], Ak., Si., [RA], .STH.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai fost, imi doresc foarte mult acest lucru.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Nu am cum sa fiu pe BL, deoarece nu am mai facut parte din acest clan.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Smigal, Andre, Ionut, Ivanovski, Berni, Madara, Planuri de viitor pe server? Nu am planuri, joc doar pe placere.Informatii legate de viata reala:Prenume: Gabriel.Varsta reala: Am 20 de ani urmeaza sa fac 21 in 4 luni.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un tip sociabil, respect ca sa fiu respectat, ajut ca sa fiu ajutat, sunt o persoana cat de cat calma, imi place sa joc samp si footbal si sa ies cu prieteni cand imi permite timp-ul, ma veti cunoaste pe parcurs cu timp-ul.Ce gen de muzica asculti? Ascult orice inafara de abi, populara rock, si ce mai seamana cu abi.Ce hobbyuri ai? Joc footbal, samp-ul si baschet-ul.Alte precizari? Va multumesc ca ati acordat acestei aplicatii timp pentru o a citi si pentru a o vota, lp.ul este in acelasi link unde este poza cu invitatia.
 7. Contra esti o persoana prea arfista, si comportamentul tau de colider lasa de dorit. Noroc cu keepa care te.a ridicat ca altfel erai un player ca toti ceilaltu
 8. Shawn uitam cand dadeam teapa pt conturi de lvl5 ? Contra om fara caracter
 9. Daca pun ss cum suferi si plangi si jignesti fara sa iti zic pass, am vedea cine este neserios
 10. Nickname pe server: GabyKing.Ore jucate: Am 2148 ore jucate.De cat timp joci pe server: Din anul 2017.Varsta reala: Am 20 de ani.Ce alte jocuri mai joc?: Nu mai joc alte jocuri.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Am terminat Liceu.ul.Cea mai mare realizare pe bugged: cea mai mare realizare a mea este cont.ul consider ca am crescut contul cum trebuie in acesti 2 ani si ceva, priete i si relatiile de amicitie cu unii playeri.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Nu cred ca pot face ceva diferit fata ce fostii lideri, sa motivez membri sa fie cat mai activi facandusi raport.ul si avand un comportament roll play in jocul lor. Ai citit regulamentul liderilor?: Da altfel nu indrazneam sa aplic.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat rank 5 244 days in National Guard.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Am stat cel mai putin in Ballas 15 days rank2 nu era de mine.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: mMa deranjeaza uneori comportament.ul playerilor, uneori.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Consider ca am acumulat o experienta cat de cat, si cred ca merit aceasta sansa deoarece se vede ca sunt un baiat serios, care stie cum joaca si ce fell de comportament sa aiba.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: Am jucat doar pe blue, si nu, nu am fost banat.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Am stat cel mai mult 15 days sunt distractive dar nu imi mai plac asa mult.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Sunt foarte importante pentru un joc rpg si tot o data sunt distractive si captivante am stst cel mai mult intr.un Departament 244 days.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am stat cel mai mult 73 days, parerea mea este, ca sunt facute pentru playeri calmi care nu vor sa fie violenti si tot o data si ele ajuta sa fie jocul cat mai rpg.
 11. Nickname: GabyKing.Nick-uri anterioare: Kodak.Level: Level 62.Ore jucate: 2120Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/ZNxG9GVPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/qW3hOM6Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/GabyKingCateva realizari pe server/ forum: Realizarile mele sunt prietenii facutii de-a lungul timpuli, cele 9 rank 5, dar cel mai mul Rank 5 National Guard 244days.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Joc doar SA;MP.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece sunt playeri foarte faini, cu bun simt, imi place tag-ul, si vreau sa fac si eu parte dintr-un clan cu playeri care au conturi ca mine gen, aplic deoarece am cu cine sa ma inteleg pe /c .Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? [HA], [ADV], Ak., [HC]. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai fost.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu as avea de ce sa fiu nu am mai fost niciodata.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Smigal, ronan, denisa, Illusion, vrig, hagoromoro, ionut.Planuri de viitor pe server? Doar sa acumulez cat mai multe zile in National Guard.Informatii legate de viata reala:Prenume: Gabriel.Varsta reala: Am 20 de ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un tip sociabil, ma numesc Gabriel, ii respect pe cei care ma respecta, ajut ca sa fiu ajutat, sunt o persoana calma, imi place sa joc Football si sa imi petrec un anumit timp in fata calculatorului. Ma veti cunoaste pe parcurs.Ce gen de muzica asculti? Orice inafara de Rock si Populara.Ce hobbyuri ai? SA;MP-ul, footbalul, pescuitul.Alte precizari? Da va multumesc pentru voturi, si va rog sa tineti cont ca dabea in luna a 11 a anului acesta acest cont face 3 ani.
 12. Nickname pe server (+ anterioare): GabyKing, Kodak. De pe ce server esti(white/blue/black): Sunt de pe Blue. Varsta: Am 20 de ani. Localitate: Bucuresti. Ore jucate: 2100. Level: 62. Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/GabyKing Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?: Nu. Descrie-te pe scurt: Sunt un tip sociabil, ma numesc Gabi, ii respect pe cei care ma respecta, ajut daca sunt ajutat in mare parte sunt o persoana calma, nu prea ma enervez repede. Imi place sa joc samp si football, ma veti cunoaste voi cu timpul. Cat ai stat cel mai intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: National Guard 244days rank5. Ai mai fost in [A]?: Nu. Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc. In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in [HA], am fost in mai multe clanuri. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Depinde de la saptamana la saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Vreau sa ramana ceva privat.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.