Jump to content

EzeQ.

Premium
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by EzeQ.

 1. Uite aici pentru sampfuncs https://mega.nz/file/L35hEShR#4tnCZ30rWlJfjjIwWeOnhEE_HHT9NUfIzwxs6FnkqqQ
 2. O sa il folosesc pentru faza cu repairul si refill, daca eram in pd imi era mai folositor oricum buna treaba. Se vede ca ai muncit. +1
 3. Update: Adaugate mai multe comenzi. https://mega.nz/#!DepShILI!Px05m5JisdTLI53YcbmT9GyX_KlW5NZr8Xw2UqvZlvs https://imgur.com/Cf7dW6u
 4. De obicei singura modalitate de a verifica ce iti da crash e sa iei modurile prin eliminare.
 5. Nickname: EzeQ.Link profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/EzeQ.
 6. Ai vreun mod de efecte? Am patit acum ceva timp de la niste moduri sa primesc crash cam tot aceeasi situatie, incearca samp addon, iar daca nu merge incearca un gta clear si sa bagi cate un mod si sa testezi de la ce iei crash-ul.
 7. In multe GM-uri publice exista comenzi ascunse, de asta sunt si gratuite, un GM facut bine si fara faze de genul il gasesti doar de cumparat de la cineva sau stai si verifici propriul GM si scoti respectivele comenzi ascunse. Altceva nu prea ai ce sa faci.
 8. Gata Summer Questul.image.thumb.png.a512df166d42f62523097f8222a10284.png

   

 9. Cand apare un update la invitatia de pe bugged.ro/discord?

 10. [Quest Update]. Ai 1029 Summer Quest Skill. Ar trebui sa ai 1021 / Skill-ul a fost modificat / Nu trebuie sa faci nimic.?

  E vreun bug?

   

 11. Ai cleo instalat? Pe https://moduri.ro/mod-de-schimbat-skinul/ scrie ca ai nevoie de cleo pentru acest mod.
 12. Un update la el, dupa ce au aparut numerele noi de telefon nu prea functioneaza asa bine.
 13. Sugestie: Sa fie adaugat un premiu special pentru cei ce ating suma de 1300 de puncte la summer quest, nu doar pentru 1000 de puncte, deoarece unii s-au chinuit pana acum sa faca cele 9 questuri. Cum crezi ca va ajuta serverul?: Pai la urmatorul quest unii isi vor da silinta mai mult sa faca toate questurile.
 14. Nici la questuri normale nu poti sa faci cand sunt doar 2-3 persoane, nu e bug e sistem anti-frauda la paint. Foarte multi fraudau la paint prin alte conturi sau prieteni. Edit: Iar daca termini questul nu iti mai da dupa cate 50k pe kill, nici nu apare ca faci quest din cate se observa.
 15. Care e logica questurilor, helperii si adminii spun ca 7 questuri sa faci diamond eu am 9 questuri terminate si am debia 1000 de puncte asta ce inseamna ca ultimul quest e de 300 de puncte?

  Untitled.jpg

  1. Danni

   Danni

   9 questuri cu ce s-a bagat pana acum, ultimul quest va avea 300 de puncte de skill, deci se poate face si din 7 questuri diamond (daca l-ai facut pe cel cu hunger games) sau 8 (fara hunger games)

  2. TwisTy[]
  3. DarkAngel.

   DarkAngel.

   Da, ultimul quest ofera 300 de puncte.

 16. Adaugat link download: http://www.mediafire.com/file/fg2v0ppppmdd0ht/Informatii_Vehicule_Dealership.cs/file
 17. Prezentare: Prin acest mod poti afla informatii despre vehiculele din dealership, cum ar fi pretul acestuia si viteza maxima a acestuia. >>----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<< De ce l-am creat: L-am creat dupa celalalt cmd "DealerShip CMD" in care se poate folosi [/dsa] si apar toate vehiculele cu litera A, iar acesta este pentru fiecare vehicul. >>----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<< Mod de folosire: Cand intrati in samp tastati [/infoveh] in chat si o sa apara o lista cu comenzile si cateva exemple pentru comenzile vehiculelor. >>----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<< Exemplu: Daca dorim sa afla informatii despre vehiculul "Club" tastam in chat [/club] Daca dorim sa aflam informatii despre vehiculul "NRG-500" tastam in chat [/nrg500] >>----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<< Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/ed6ef991e235eb89114699f4082abc7e5fcac938a13d05d88782977a06d5fdb8/detection Informatii Vehicule Dealership.cs
 18. EzeQ.

  [Cleo] AutoCMD

  Update: Adaugat Link nou de download: https://www.mediafire.com/file/puv46pm31jiwkvj/AutoCMD_by_EzeQ.cs/file
 19. O parte din conturile care aveau sub lvl 5-10 care nu au fost active de atunci au fost sterse sau posibil a facut cineva ticket sa se stearga contul pentru a prelua nickname-ul si intre timp a schimbat in alt nickname asta doar daca aveai sub lvl 10 se sterge contul. Edit: Acum am vazut ce a postat @Scaraoschi
 20. EzeQ.

  [Cleo] AutoCMD

  Cat timp am avut codul sursa de pe comunitatea rivala + modelul de autocmd ce rost are sa il criptez, nu o sa il ajute cu nimic pe cel care il editeaza in Sanny Builder, oricum multumesc pentru sustinere. Update CMD: 1. Rezolvata o problema le benzinarii in care primeai iar [/engine] inainte de alimentarea vehiculului. 2. Adaugat checkpoint la PizzaBoy SF. AutoCMD by EzeQ.cs
 21. Nu stiam de acest lucru, ca multi altii de asta dupa ce am gasit modul l-am postat oricum multumesc pentru informatie.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.