Jump to content

CatalinHQ

Premium
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

About CatalinHQ

 • Rank
  Lil' G
 • Birthday 12/03/1997

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  CatalinHQ

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Focşani.
 • Interests
  Masterpiece

Recent Profile Visitors

988 profile views
 1. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): simpluNickname #1: CatalinHQ Nickname #2: -Interval orar preferat: 20:05 Reporter preferat: Terror.Alte precizări: Multumesc!
 2. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): DubluNickname #1: CatalinHQNickname #2 (opţional): MozzuletNickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: 16:05 Reporter preferat: Mircia.Alte precizări: Multumesc.
 3. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): SimpluNickname #1: CatalinHQNickname #2 (opţional): -Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: 22:05 Reporter preferat: PayNAlte precizări: Multumesc.
 4. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): simpluNickname #1: CatalinHQNickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: Ora 2. Reporter preferat: KrunKAlte precizări: Multumesc.
 5. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): simpluNickname #1: CatalinHQNickname #2 (opţional): -Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: 17-22 Reporter preferat: Oricare.Alte precizări: -
 6. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): simpluNickname #1: CatalinHQNickname #2 (opţional): -Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: 17-22 Reporter preferat: Oricare.Alte precizări: -
 7. Am decis sa postez modpack-ul folosit de mine, sa port o discutie serioasa si sa efectuam cateva contracte hitman.

   

  1. S I N K O D E

   S I N K O D E

   iti dau react cand pot, gg broo

    

 8. O mica prezentare a modpack-ului folosit de mine, succes!

   

  1. Un4m3d_Hokage

   Un4m3d_Hokage

   Pune ba si linku daca tot l-ai prezentat

  2. aNNdreW

   aNNdreW

   Foarte frumos GJ

 9. Am decis sa fac un videoclip in care va prezint colectia mea de masini impreuna cu modurile folosite de mine, sper sa va placa!

   

  1. RaZZvaN.

   RaZZvaN.

   Follow me!

  2. CatalinHQ

   CatalinHQ

   @RaZZvaN. te am la follow mane

  3. RaZZvaN.
 10. Nickname: CatalinHQNick-uri anterioare: Nu am.Level: 93Ore jucate: 2592 ore jucate. Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/3flVJloPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/qAP14psProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/CatalinHQCateva realizari pe server/ forum: Pot spune ca o realizarea a mea ar fi aceea de a-mi dezvolta un comportament decent demn de admiratie fata de ceilalti jucatori. Mi-am construit "propriul imperiu" acesta fiind o avere decenta bazata pe tot timpul meu investit in joc, dealungul timpului am reusit sa atrag jucatorii de pe server doar prin simpla mea prezenta placuta si pozitiva, am reusit sa leg noi prietenii si sa acumulez cat mai mult timp in factiuni.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc League of Legends.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa ma alatur clanului The Legends deoarece simt ca am ajuns la statutul necesar pentru a fi invitat in acest clan, admir clanul The Legends impreuna cu membrii acestuia. Vreau sa va las o impresie buna despre mine nu doar aici dar si pe server. Sper sa ne intelegem bine si inainte la cat mai multe realizari!Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am facut parte din clanurile Seraphim Family si Badboys.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu am mai facut parte din acest clan.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Kobo, Kaos.Planuri de viitor pe server?: Imi doresc functia de Helper.Informatii legate de viata reala:Prenume: CatalinVarsta reala: 22Nationalitate: RODescrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt genul de om cu un mare simt al raspunderii, cu capul pe umeri, imi place sa fiu organizat si sa imi ducl a bun sfarsit sarcinile, indatoririle pe care le am. Mereu mi-a placut sa ma tin de cuvatul dat si sa-mi tin oamenii incredere aproape de mine, sa-i fac sa se simta bine in prezenta mea. In timpul meu liber imi place sa stau la un bar cu prietenii sau intr-un loc unde se pune muzica buna, imi place sa ma plimb cu masina si sa ascult muzica. De asemenea imi place sa prepar feluri de mancare si sunt fascinat de informatiile oferite de internet in ziua de azi.Ce gen de muzica asculti?: Ascult rap, hip hip, gangsta rap, heavy metal, rock.Ce hobbyuri ai?: Muzica, gatitul, internetul, social media.Alte precizari?: Multumesc pentru atentia acordata.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.