Jump to content

bosu

Retired Staff Member
 • Content Count

  1,443
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Excellent

About bosu

 • Rank
  V.I.P
 • Birthday 03/29/1998

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  BlueMix

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

5,608 profile views
 1. Salut, as dorii un mod cleo, de tip CMD, care atunci cand apare un anume text in chat sa trimita automat un text. Ex: Daca X scrie in chat: Salut Modul trimite: Salut si tie. Nu conteaza ce text e, il editez cum vreau dupa, eu nu stiu sa il creez doar. PS: Multumesc.
 2. Imi spuneti si mie un film frumos, ceva? De preferat actiune/comedie. Multumesc!

  1. Show previous comments  3 more
  2. bosu

   bosu

   Inafara de Neighbors le-am vazut pe celelalte, multumesc de sugesti, daca aveti si altele, ar fi bine venite.

  3. SoryN_21

   SoryN_21

   Dirty Granpha.

  4. Broly47

   Broly47

   apuca-te de seriale, is mai faine ;)

 3. Ce faceam noi acum fix un an http://i.imgur.com/Q9F6eKv.png Photo by Trebor meister.
 4. Imi zice cineva si mie cateva filme de comedie tari? Multumesc :D

  1. Show previous comments  10 more
  2. WaS.

   WaS.

   Ok man, in caz de te mai reapuci vreodata poti conta pe mine.

  3. Arkored

   Arkored

   You want a movie, right? Don't listen the idiots how comment before me, just search for ice cube movies and start with ride along 1,2 / barbershop 1,2 / friday / next friday / after next friday. too best. o look here a site, when you find you thank me : http://vezi-online.ro/?s=ice+cube

  4. bosu

   bosu

   Sunt fan Ice Cube, le-am vazut toate, dar mersi oricum.

 5. Nu am spus ca nu e buna firma aia sau sa iti iei un Razer de acel model, eu pur si simplu ti-am dat un sfat si ti-am zis parerea mea despre acele tipuri de mouse, folosind unu de acela de peste un an la jocuri cum ar fi cs go...
 6. Am unu asemanator la aspect de o firma similara si sincer sfatul meu e ca daca vrei sa ti-l achizitionezi pentru gaming mai bine nu, si iti spun si de ce: unu din motive ar fi pentru ca este mare si este foarte incomod la manevrare si un al 2lea motiv ar fi faptul ca are butoane de DPI si chiar daca pare un lucru bun dupa ce am folosit mai mult timp un mouse de genul incep sa cred ca mai mult te incurca pentru faptul ca mereu se reseteaza si pentru ca oricum din acel buton nu poti sa ti-l reglezi cum vrei tu, adica acela merge cu DPI din 400 in 400 fapt care nu te ajuta prea mult tinand cont ca in ziua de azi cam toate jocurile au setari pentru DPI nu te ajuta prea mult. Deci sfatul meu ar fi urmatorul, daca vrei un mouse bun pentru gaming incearca unu de la o firma buna si clasic, DPI-ul il setezi din game si butoanele de "inainte, inapoi" nu sunt nu stiu ce... Acesta este sfatul meu, acum e la alegerea ta. Mai bine mai astepti, mai pui ceva bani si iti iei asa ceva.
 7. La multi ani we.

 8. Nick pe server: BlueMix Level: 55 Preţ: Astept oferte. Alte detalii: Nu ma grabesc sa o vand, vreau sa o dau pentru ca nu mai joc si nu pentru ca nu e buna, face undeva la 1kk pe zi (nu stiu exact). O dau doar pe cash, nu fac schimburi. Pentru a face o ofertă pentru un bizz trebuie să urmaţi următorul model: Nick pe server: Level: Ofertă: Alte detalii:
 9. Da, da, ca atunci cand erai la BlueMix nu era fain, nu?
 10. Tu in NG? Buna gluma, vezi ca acum nu mai e BlueMix lider:))
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.