Jump to content

Edy Ionel

Premium
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Edy Ionel last won the day on April 13 2018

Edy Ionel had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

5 Followers

About Edy Ionel

 • Rank
  Lil' G
 • Birthday 01/01/2003

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Theonewithout

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braila,Romania.

Recent Profile Visitors

476 profile views
 1. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Dublu.Nickname #1: EdyTheone.Nickname #2 (opţional):Eldor.Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: 20.00-21.00 Reporter preferat: Stronk.
 2. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): simpluNickname #1: EdyTheoneNickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: 22:00-00:00. Reporter preferat: oricare
 3. Nickname: Theonewithout Nume: Ionel Eduard-Cristian. Varsta: 17 ani. Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/x2nzi1s Link de pe panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Theonewithout Screenshot LP (last punish): https://imgur.com/S9goy7D Descriere (20 de cuvinte minim): Sunt un baiat modest, prietenos caruia ii place sa comunice si sunt serios. De ce vrei să intri in clan?: Deoarece este un clan respectat pe server si toti membrii acestuia au un anumit statut pe server. Pe scurt, este un clan bine vazut si are membrii super prietenosi. Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost dar mi-ar face mare placere sa intru in acest clan. Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Ultimul clan din care am facut parte a fost The Legends. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am avut ban acum 5 luni, am testat un mod pe un cont secundar deoarece nu eram sigur daca este legal sau nu, si am primit ban pe motiv "Cheats pe mai multe conturi". Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite: Nu am niciun fel de altercatie cu niciun membru din clanul Seraphim Family. Cu cine te întelegi din clan?: Cu Sycer. Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Cu siguranta. Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Sunt de acord. Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Da, nu sunt pe blacklist.
 4. Salut, am facut si eu un modpack low pc, si am zis sa vi-l prezint si voua, cine stie poate va fi pe placul vostru. ModPack-ul contine: HUD GTA V Meniu arme GTA V ARME RAINBOW SUNETE MODIFICATE EFECTE ADAUGATE TIMECYC REALISTIC CHANGER.CS (/SETT ; /SETW ; SCHIMBA VREMEA SI ORA DIN JOC) MOD DE JANTE PE MASINI MOD FIRST PERSON CRUISE CONTROL (PILOT AUTOMAT) MAPA PE TASTA M + HARTA SCHIMBATA PED.IFP AUTO CORRECTOR (SCRIE CU MAJUSCULA SI LITERA MARE) STRAZI SCHIMBATE PE TOATA HARTA (LS, LV, SF) SAMPGUI (MODIFICA TOATE CASETELE DE DIALOG DIN JOC) Aveti si aici un videoclip in care prezint toate aceste moduri: Daca va place nu uitati sa lasati si un +1 si poate voi mai face ModPack-uri, daca exista sustinere! HAVE FUN!
 5. Salut, am facut si eu un ModPack Low PC 2k18. ModPack-ul a fost facut de la 0, adica am adaugat tot ce am crezut eu ca este nevoie sa aiba un ModPack. Acesta contine : -SKIN HD -CHANGER.CS (SCHIMBI VREMEA SI TIMPUL) -CRUISER CONTROL ( APESI PE TASTA "=" SI VEHICULUL MERGE CU VITEZA CONSTANTA) -ARME SCHIMBATE -EFECTE -SUNETE SCHIMBATE COMPLET LA TOT -HUD SCHIMBAT -MAPA PE M -TINTA SCHIMBATA -HARTA SCHIMBATA - MODUL CSKIN (ITI PUI ORICE SKIN VREI, DAR IL VEZI DOAR TU) -MOD DE JANTE -MOD DE INFERNUS -MOD PE MOUNTAIN BIKE -COPCMD (PENTRU CEI CARE VOR SA-L DEZINSTALEZE TREBUIE DOAR SA STEARGA FISIERUL COPCMD.CS DIN FOLDERUL CLEO) -DAMAGE INFORMER LA MASINA (BARA VERDE DINTRE VIATA SI ARMURA INDICA CATA VIATA MAI ARE MASINA) Tin sa precizez ca modul nu face lag ! Mie nu-mi scad FPS-urile absolut deloc, modul de Infernus este foarte bine optimizat si nu scade FPS. Aici aveti si o mica demonstratie pentru a vedea intai de toate prezentarea. Dupa, fiecare considera ce trebuie sa faca mai departe. Un +1 m-ar ajuta daca va plac si daca vreti sa mai fac Modpack-uri in continuare !
 6. Salut, am facut si eu un ModPack Low PC 2k18. ModPack-ul a fost facut de la 0, adica am adaugat tot ce am crezut eu ca este nevoie sa aiba un ModPack. Acesta contine : -SKIN HD -CHANGER.CS (SCHIMBI VREMEA SI TIMPUL) -CRUISER CONTROL ( APESI PE TASTA "=" SI VEHICULUL MERGE CU VITEZA CONSTANTA) -ARME SCHIMBATE -EFECTE -SUNETE SCHIMBATE COMPLET LA TOT -HUD SCHIMBAT -MAPA PE M -TINTA SCHIMBATA -HARTA SCHIMBATA - MODUL CSKIN (ITI PUI ORICE SKIN VREI, DAR IL VEZI DOAR TU) -MOD DE JANTE -MOD DE INFERNUS -MOD PE MOUNTAIN BIKE -COPCMD (PENTRU CEI CARE VOR SA-L DEZINSTALEZE TREBUIE DOAR SA STEARGA FISIERUL COPCMD.CS DIN FOLDERUL CLEO) -DAMAGE INFORMER LA MASINA (BARA VERDE DINTRE VIATA SI ARMURA INDICA CATA VIATA MAI ARE MASINA) Tin sa precizez ca modul nu face lag ! Mie nu-mi scad FPS-urile absolut deloc, modul de Infernus este foarte bine optimizat si nu scade FPS. Aici aveti si o mica demonstratie pentru a vedea intai de toate prezentarea. Dupa, fiecare considera ce trebuie sa faca mai departe. Un +1 m-ar ajuta daca va plac si daca vreti sa mai fac Modpack-uri in continuare !
 7. Eate low PC, nu scade niciun FPS.Este doar modul de Infernus si este foarte bine optimizat.
 8. Salut, m-am gandit sa fac si eu un modpack pentru cei cu pc mai slabe, este un mod care contine cam toate modurile utile + inca cateva de aspect, care nu fac lag deloc. Modpack-ul contine: -SKIN HD -CHANGER.CS (SCHIMBI VREMEA SI TIMPUL) -CRUISER CONTROL ( APESI PE TASTA "=" SI VEHICULUL MERGE CU VITEZA CONSTANTA) -ARME SCHIMBATE -EFECTE -SUNETE SCHIMBATE COMPLET LA TOT -HUD SCHIMBAT -MAPA PE M -TINTA SCHIMBATA -HARTA SCHIMBATA - MODUL CSKIN (ITI PUI ORICE SKIN VREI, DAR IL VEZI DOAR TU) -MOD DE JANTE -MOD DE INFERNUS -MOD PE MOUNTAIN BIKE -COPCMD (PENTRU CEI CARE VOR SA-L DEZINSTALEZE TREBUIE DOAR SA STEARGA FISIERUL COPCMD.CS DIN FOLDERUL CLEO) -DAMAGE INFORMER LA MASINA (BARA VERDE DINTRE VIATA SI ARMURA INDICA CATA VIATA MAI ARE MASINA) Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati arhiva si sa o dezarhivati, dupa puneti samp-ul pe folderul asta si enjoy ! Sper sa va placa, +1 daca va place si m-ar ajuta destul de mult. Video cu tot ce am scris mai sus: LINK DE DOWNLOAD: https://www.youtube.com/redirect?q=https%3A%2F%2Fdrive.google.com%2Fopen%3Fid%3D196y_SYkcStBuF6tRClLco3n-r9iWSpBD&v=Yjdl78YzRSs&event=video_description&redir_token=dkN-j5-j40e5lWpnK3oq1rqhfD58MTUyMzA0NzEzMEAxNTIyOTYwNzMw
 9. Nick-ul tău: Theonewithout. Rank: 5. Am dat test cu: Gladiatqr. Numar de greseli test teoretic / practic (x/3): Teoretic: 3/3; Practic: -/3 Ai trimis dovezile liderului?: Desigur. Rezultat (admis / respins): Respins. Alte precizari: Mult succes data viitoare.
 10. Nick-ul tău: Theonewithout Rank: 5 Am dat test cu: Xer0w Numar de greseli test teoretic / practic (x/3): 1/3 teoretic si 0/3 practic. Ai trimis dovezile liderului?: Desigur. Rezultat (admis / respins): Admis! Alte precizari: -
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.