Jump to content

dAlywow

Premium
 • Content Count

  1,362
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

About dAlywow

 • Rank
  ^^^ dAlywow aka BLooVodKa ^^^
 • Birthday 04/08/1995

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  dAlywow, BLooVodKa

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  London, United Kingdom from Iasi, Romania.
 • Interests
  Vesnic Helper 3.

Recent Profile Visitors

59,708 profile views
 1. Nick-ul tau: dAlywow.BurNNick-ul celui care ti-a cerut testul: Charlton Tipul licentei: Gun. Dovezi cu testul (ss/ video): https://imgur.com/a/wtSUFfG
 2. Nick-ul tau: dAlywowNick-ul celui care ti-a cerut testul: Charlton. Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss / video): Haida cu fw>>> https://imgur.com/a/SHx4WLtAlte precizari?: Nu am, bafta.
 3. Are cineva un cont de GeFoce now pe care nu il foloseste?

  1. EllisoN K20.

   EllisoN K20.

   Vtm daly, ce mai zici bro? Cum mai esti?

  2. dAlywow

   dAlywow

   Bine bine, multumesc. Tu ce mai zici, ce mai faci?

  3. EllisoN K20.
 4. Nick-ul tau: dAlywowNick-ul celui care ti-a cerut testul: Chartlon Tipul licentei: Fly Dovezi cu testul (ss/ video): https://imgur.com/a/88hA1wXAlte precizari?: Nu credeam ca mi se va cere testul daca respectivul are level 103.
 5. Nick-ul tau: dAlywowNick-ul celui care ti-a cerut testul: Charlton Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video): https://imgur.com/a/yFNc5mx Info 3/4 https://imgur.com/a/uvdvGXB
 6. Nick-ul tau: dAlywowNick-ul celui care ti-a cerut testul: Petry_Crips Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video):
 7. Nick-ul tau: dAlywowNick-ul celui care ti-a cerut testul: Petry Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video): Alte precizari?: Daca nu e ok, mai am alt video.
 8. Pai am scris ceva urat? In moment ce se agita copiii astia de 15 ani ce sa le fac? :]
 9. Nick-uri anterioare: dAlywowLevel: 61Ore jucate: Am 1849 de ore jucate.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/Oq12lkMPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/tcmSwPEProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/dAlywowCateva realizari pe server/ forum: Cred ca cea mai mare realizare a fost cand am obtinut functia de lider si de helper.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc Counter Strike Global Offensive.De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca am vazut ca sunt niste reguli superba, in primul rand nu ai voie sa vorbesti urat. Ceea ce in clanul anterior .Si am fost sanctionat pentru asta chiar daca toti vorbeau ca la usa cortului.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, Seraphim Family. P.S. Nu recomand la nimeni sa intre acolo, numai e ce era odata.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai făcut parte din acest clan.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Bineinteles.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Astriel, Artie etc.Planuri de viitor pe server? Sa ajunga din nou ce era odata acest server.Informatii legate de viata reala:Prenume: CatalinVarsta reala: Am vârsta de 24 ani.Nationalitate: Sunt de naționalitate romana/engleza.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Pai nu vreau sa ma descriu, ii las pe cei din jur sa ma descrie ca e mult mai bine si plus de asta mai aflu si eu o parere noua despre mine.Ce gen de muzica asculti? Orice gen in afara de rock.Ce hobbyuri ai? Drag, drift si cam atat.Alte precizari? Mulțumesc!
 10. Nick: dAlywow Level: 59 Alte precizări: Sper sa-mi fie acceptat as soon is possible. Tip de interviu (simplu, dublu, triplu): dublu Intervalul de timp în care sunteţi online: 23:05
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.