Jump to content

Tudordny7

Members
 • Content Count

  1826
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Tudordny7 last won the day on December 6 2013

Tudordny7 had the most liked content!

Community Reputation

199 Excellent

About Tudordny7

 • Rank
  Sima Robert.
 • Birthday 05/27/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  []Pe scaun[]

Recent Profile Visitors

45050 profile views
 1. S-a dus pe p*** red-ul, leaderi alesi pe iteme cs:go, pai, ce p*** mea F.H vrei sa ai cand un leader este ales astazi, iar dupa 13 zile primeste 3/3 lw, eugene termina in p*** cu functiile astea, joca in p*** serios. Du-te dracu ca mi-ai stricat tot cheful, alege in p*** mea staff capabil.

  1. Show previous comments  10 more
  2. MagnetO
  3. MagnetO

   MagnetO

   Ala era Tudor7

  4. RemixX

   RemixX

   Si nu e el? Ma rog, acum nu te mai poti uita, scria la Name History, si daca te uitai la reputation sau asa, mai avea +1 pe unele chestii postate la FBI, acum nu mai merge..

 2. Nick: @AMZ Tip(avatar/semnătură/logo): avatar. Stock(obligatoriu): http://imgur.com/yVf7jGm Text: @AMZ Detalii: Cum credeti voi ca este mai bine, sa scrie si bugged pe undeva pe acolo. :)) Detalii despre text: Las pe voi sa faceti cum este mai bine.
 3. Nickname: @AMZ Rank: 1 FW deţinute: 0/3 Data warurilor: 02.03.2015. Waruri la care am fost prezent (număr de waruri, ex: am fost prezent la 6 waruri): Am fost prezent la 3 waruri. Screenshot de la fiecare war: http://imgur.com/txbmpqv http://imgur.com/scunorg http://imgur.com/u8b0h5o
 4. @AdelinRT, vinde un pachet de tigari Dunhill albastru! PM me pentru oferte.

 5. Ce perciuni ai zici ca sunt pantaloni trei sferturi, traiasca familiata...te mai plimba tact-o cu roaba prin beci sa te invete cu metroul?

 6. Salut, ma ajuti sa fac un ds? Ce dracu ai ma? S-a jurat m*** stramb pe tine?

  1. Tudordny7

   Tudordny7

   Asflatu s-a turnat de la Targoviste catre potcoava =]]

 7. Problema nu este cauzata datorita conexiunei la internet.
 8. @Alliance Ionut Bun, incearca sa introduci un server care nu este hostat de zeroping, revin-o cu edit si spune-mi daca merge.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.