Jump to content
In cursul zilei de joi, 21.11.2019, serverul va fi offline pentru cateva ore.

Charlton

Premium
 • Content Count

  818
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Charlton last won the day on October 8

Charlton had the most liked content!

Community Reputation

44 Excellent

About Charlton

 • Rank
  Mafiot
 • Birthday 10/15/2000

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Charlton

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galati
 • Interests
  Defectul tuturor oamenilor e ca asteapta sa traiasca, deoarece n-au curajul fiecarei clipe, toti invatam sa traim dupa ce nu mai avem nimic de asteptat, iar cand traim nu putem invata nimic, fiindca nu putem trai in prezentul concret si viu, ci intr-un viitor fad si indepartat.

Recent Profile Visitors

2,410 profile views
 1. E ceva!!

  afsfas.png

  1. Show previous comments  1 more
  2. Charlton
  3. zennyK

   zennyK

   E bug ceva? Sau chiar este acel event? 🙂

  4. Gabrriel

   Gabrriel

   @zennyK da, poți prinde un asemenea peste în perioada acestui Giftbox. 

 2. Test respins! Vei primi un Avertisment Verbal deoarece nu i-ai prezentat clientului informatiile de la intrebarile 1 si 2. Vei mai primi o amenda in valoare de $3.000.000 deoarece nu ai [/pagesize 20] activat.
 3. Test aprobat! De acum fa o poza si de la locul de unde ai plecat. Test aprobat!
 4. Test Respins! Vei fi sanctionat cu Faction Warn pe motiv Greseli multiple, deoarece nu se vede vreo dovada cu playerul respectiv ca si cum ar fi indeplinit urmatoarele cerute de tine si pentru licentele Fly respectiv Boat sunt necesare minim 3 poze/screenshot-uri. Si este un model in care trebuie sa pui toate informatiile acestea, pozele, inclusiv restul datelor.
 5. Imi risc sansa, poate voi lua reject, dar nu imi place sa vad voturi aruncate aiurea. Insa am intr-o singura factiune mai mult decat ai tu in tot Faction History-ul tau actual, tinand cont de orele si levelul tau, banuiesc ca este cont cumparat. Ai grija ce vorbesti data viitoare si nu mai vorbi in necunostinta de cauza.
 6. Nickname:CharltonNick-uri anterioare: Nu am avut alte nick-uri.Level: Am level 31.Ore jucate: 851 de ore.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):https://imgur.com/a/xU25VEPPoza cu invitatia:https://imgur.com/a/TaHd1xqProfilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/CharltonCateva realizari pe server/ forum: Faptul ca am acumulat 209 zile in factiunea School Instructors San Fierro si am avut toate functiile in aceasta, apar in Hall Of Fame si faptul ca acum fac parte din School Instructors Las Venturas si deja sunt verificator.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Mai joc ocazional League Of Legends.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece mi se pare un clan cu initiativa si in tot timpul acesta The Legends a fost un clan cu renume.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Desigur, am mai facut parte din Army Knights si hells Angels. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai fost.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: In primul rand ma inteleg cu Helios, YoLLoKoV, Ionut, Hagoromo, Jovetic, Vrig, Andrew[.] si Rey.Misteryo.Planuri de viitor pe server?: Sa acumulez cat mai multa experienta in factiune de tip 'School Instructors' si de ce nu, poate chiar Co-Lider sau Lider in acest tip de factiuni.Informatii legate de viata reala:Prenume: Ma numesc George.Varsta reala: Am 19 ani.Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc George, am 19 ani si sunt din judetul Galati. Sunt o fire comunicativa, imi place caterinca si sa socializez cat mai mult. Ma consider un baiat super de treaba si amuzant, mereu imi place sa par 'clown-ul' doar prin faptul ca fac foarte multa caterinca. Multe altele sper sa le puteti afla chiar voi.Ce gen de muzica asculti?: Manele.Ce hobbyuri ai?: Merg la sala zilnic.Alte precizari?: Cam atat, multumesc indiferent de raspuns tuturor!
 7. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): DubluNickname #1: CharltonNickname #2 (opţional): stefiim12Nickname #3 (opţional): -Interval orar preferat: 21:00 Reporter preferat: Ex3Alte precizări: -
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.