Jump to content

Aware.

Members
 • Content Count

  350
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About Aware.

 • Rank
  Pacifist
 • Birthday 01/06/2000

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Aware.

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1652 profile views
 1. Tip interviu simplu Nickname #1: Aware. Nickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: 9 Reporter prefera: Creative
 2. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu. Nickname #1: Aware. Nickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Interval orar preferat: 09:00 Reporter preferat: Creative
 3. Nick-ul tau: PalermoNick-ul celui care ti-a cerut testul: Charleton Tipul licentei: Gun Dovezi cu testul (ss/ video): https://imgur.com/a/W6eft2aAlte precizari?: Mi-a dat inainte de a incepe testul niste bani si i-am dat inapoi, de aceea se vede cand ii dau bani. Ai si o poza atasata.
 4. Recent am auzit ca ar fi o problema de la host insa NU este adevarat deoarece aceasta problema am intampinat-o si acum doua saptamani cand am intrat in factiune. Am incercat sa bag mai multe moduri de instructor, ex. Instructor CMD by Azzar, by Twenty si chiar versiuni mai vechi de la al lui Helios (v3). Si nu am reusit deloc, singura solutie a fost introducerea unui deelay intre randuri. Deci problema nu este de la host, este o problema foarte grava. Factiuniile de instructor si mai nou chiar si departamentele nu reusesc sa isi indeplineasca raportul si risca uninvite.
 5. Nu stiu exact ce fel de problema asta, insa nu este de la mine. Internetul functioneaza bine, nu am probleme cu deconectarile, etc. Nu sunt singura persoana care pateste in asa fel. Modul pentru insuctori este al lui Helios, Instructor CMD v6. Pe mine, aceasta problema m-a determinat sa ies din factiune. **Mentionez ca o perioada a functionat bine, nu am avut probleme. *** Cand am intrat in factiune, din nou am avut aceasta problema, dar acum se pare ca nu mai pot continua deloc. Link:
 6. Nick-ul tau: PalermoNick-ul celui care ti-a cerut testul: Wiskae Tipul licentei: boat Dovezi cu testul (ss/ video): https://imgur.com/a/p45V8AaAlte precizari?: Sanatate!
 7. Nickname: Aware. Rank: 5 Numărul de zile acumulate în facțiune: 100 De ce crezi că meriți acest bonus?: Deoarece am fost activ si am reusit sa ajung la 100zile. Alte precizări: Multumesc.
 8. Nick-ul tău: Aware. Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Montagne Dovezi cu testul (ss / video): https://imgur.com/a/CgJl43k Tipul licenței: boat. Alte precizări:
 9. Nickname: Aware. Rank: 5 Numărul de teste acordate: 22 la momentul actual. De ce crezi că meriți acest bonus?: Pentru ca sunt activ. Alte precizări: Sper sa ma incadrez.
 10. Nick-ul tău: Aware. Nick-ul celui testat: Sapidak Testul cu numărul: #22 Greșeli făcute de către cel testat (x/3): 0.25/3 Verdictul [admis / respins]: Admis
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.