Jump to content

Andrei Szaviczky

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Andrei Szaviczky

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

234 profile views
 1.  

  Vă pup!
  Dacă doriți episodul 2, nu uitați să dați like, comm, subscribe!

  Respect all!

  1. H o f f n e r

   H o f f n e r

   daca vrei sa faci youtube cu gameplay pe samp, schimba serverul ca pe asta n-ai nici o sansa sa cresti, e un server aproape mort.

   joaca pe el, dar n-are rost sa-ti pierzi timpul pentru 50 views sa filmezi aici

 2. Sugestie: Propun ca National Guard-ul să își schimbe numele în "Special Forces", deoarece cum e server de RPG, LSPD, SFPD și LVPD nu au echipa tactică (SWAT), iar National Guard-ul este o facțiune de forțe speciale, iar cum în LSPD, SFPD, LVPD nu este SWAT, să fie în National Guard. Deși am văzut că de la rank 4 ai voie cu skin de SWAT, însă SWAT nu face parte din National Guard. Cum crezi că ar ajuta server-ul: Cum în LSPD, SFPD și LVPD nu există SWAT, numele de "National Guard" nu își are locul având în vedere că sunt o echipă ce se ocupă cu servirea wanted-urilor.
 3. Sugestie: Propun ca în facțiunea National Guard, membrii care omoară un wanted fără drept de predare să primească mai mulți bani decât cei din LSPD, SFPD și LVPD când omoară un wanted, deoarece National Guard este o instituție superioară de apărare, iar LSPD-ul, LVPD-ul și SFPD-ul fac mai mulți bani decât NG-ul din amenzi (asta pe lângă omorârea jucătorilor cu wanted), ceea ce nu este tocmai Roleplay, deoarece în viața reală, forțele speciale precum NG-ul sunt superioare poliției și au salarii mai mari, în plus și riscul e altul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi NG-ul este o instituție superioară care se ocupă cu neutralizarea suspecților în viața reală și au salarii mai mari, iar aici pe server NG-ul nu prea face bani precum face PD-ul din amenzi și free-uri. PD-ul face mai mulți bani decât NG-ul aici pe server, ceea ce nu este tocmai roleplay și am explicat mai sus de ce.
 4. Tip interviu (simplu/dublu/triplu): Simplu. Nickname #1: Szaviczky. Nickname #2 (opţional): Nickname #3 (opţional): Reporter preferat: Load Interval orar preferat: 15:45 Alte precizări: Nu.
 5. Nick-ul tău: Szavi Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Zawk Dovezi cu testul (ss/ video): Tipul licentei: Gun. Alte precizări?: N/A.
 6. Nick-ul tău: Szavi Nick-ul celui care ți-a cerut testul: CALiN Dovezi cu testul (ss/ video): Tipul licentei: Gun. Alte precizări?: N/A.
 7. Nick-ul tău: Szavi Nick-ul celui care ți-a cerut testul: Prince.KSW Dovezi cu testul (ss/ video): Tipul licentei: Gun. Alte precizări?: N/A.
 8. Nick-ul tău: Szavi Nick-ul celui care ți-a cerut testul: SW.CALIN Dovezi cu testul (ss/ video): Tipul licentei: Fly. Alte precizări?: I-am spus "/showlicenses inca o data" deoarece inainte am dat licenta gun si i-am spus sa-mi mai arate o data licențele.
  1. Zawk

   Zawk

   ce bn dai.

  2. Andrei Szaviczky

   Andrei Szaviczky

   Ar fi cazu dupa 9 ani de samp :))

    

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.