Jump to content

King.Rampage

Premium
 • Content Count

  455
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

King.Rampage last won the day on December 2 2019

King.Rampage had the most liked content!

Community Reputation

123 Excellent

About King.Rampage

 • Rank
  ★RETIRED HELPER & LEADER★
 • Birthday 04/23/2001

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Rampage

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova, Dolj, Romania.
 • Interests
  Ce nu te omoara te face mai puternic.

Recent Profile Visitors

6,238 profile views
 1. Nickname pe server: RampageOre jucate: 2183 ore jucate.De cat timp joci pe server: Joc pe server din 2015, vin de pe server-ul green.Varsta reala: Am varsta de 18 ani.Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc CS:GO, FIFA 14 si PUBG Lite.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Am terminat, sunt angajat la o firma de curierat.Cea mai mare realizare pe bugged: Consider ca prietenii sunt cea mai mare realizare insa ma pot remarca pe server si cu functiile de helper pe black si lider pe yellow.Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Fata de alti lideri voi incerc sa discut cu orice membru si sa il ajuta la inceput de factiune\ server. Imi voi dedica timpul pe care il detin acestei functii si nu imi voi bate joc de sansa oferita.Ai citit regulamentul liderilor?: Evident.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult intr-o factiune am petrecut 180 de zile.Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat in Los Vagos, am parasit-o deoarece se cunoaste destul de mult problema legata de codati.Ce te deranjeaza cel mai mult la bugged?: Cel mai mult ma deranjeaza codatii. Daca s-ar rezolva ceva cu anticheat-ul ar fi un server perfect.De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Ma voi descurca ca lider deoarece am mai fost in aceasta postura si am destula experienta in acest tip de factiune.(!) Specifica toate ban-urile primite. Omiterea de ban-uri poate duce la pierderea functiei 100FP daca vei primi functie si se va dovedi ca ai scris informatii false in aplicatie.Ai fost banat vreodata (inclusiv pe alte conturi blue/white/black)? De ce?: N-am fost banat niciodata.Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Cel mai mult am stat 27 de zile in mafie. Am o parere nu prea buna despre mafii deoarece din tot STAFF-ul doar un om se ocupa de codati la war-uri.Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Cel mai mult intr-un departament am stat 23 de zile. Am o parere foarte buna. Isi fac treaba foarte bine. O singura problema ar fi cu incepatorii care trec testele insa nu se descurc chiar bine cu regulamentul.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Cel mai mult intr-o factiune pasnica am stat 180 de zile. Am o parere foarte buna, este o factiune excelenta pentru inceput de FH pe server. Mai greu cu regulamentul pentru unii, insa am o parere foarte buna.
 2. mai bine faci ticket pe panel bro
 3. IG: Nick: Rampage Nick-uri anterioare: Nu am avut. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Rampage Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/hj9iAwG Level: 57 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu fac parte dintr-o factiune, deocamdata. Ma voi indrepta spre News Reporters. Ore jucate: 2146 Warn-uri: Nu detin si nici nu am detinut vreodata. De cât timp joci SA:MP?: De aproximativ 5 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut ban pe SA:MP. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut antecedente cu vreun membru din acest clan. IRL: Prenume: Gheorghita Marius Vârstă reală: 18 ani. Domiciliu: Craiova. Biografie (minim 30 cuvinte): Salut, ma cheama Marius, locuiesc in orasul Craiova si am 18 ani. Imi place sa ies cu prietenii la un meci de fotbal, un tenis, un biliard, etc. Ma consider o persoana respectuoasa cu cei 7 ani de acasa, nu imi plac persoanele care profita de bunatatea omului. Sunt genul de om care glumeste destul de mult, insa pana intr-un punct. Ce îți place să faci în timpul liber?: Cum am zis si mai sus, sa ies la un meci de fotbal, biliard, tenis etc. Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate foarte unita, stabilita si condusa bine. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan de exceptie cu membrii foarte de treaba, un clan condus bine si un clan cu renume pe acest joc. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am iesit deoarece un prieten si-a facut clan si a vrut sa fie ajutat de un co-lider pentru a putea recruta mai usor. Motto-ul clanului King.: " Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. " De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa fac parte din nou din acest clan deoarece este un clan cu renume cum am zis si mai sus, membrii acestui clan sunt cu capul pe umeri si destul de maturi.
 4. el aplica lider si rupe codu =))))))))))))))))))
 5. hey, ai vreun gratar ca vreau sa te ard an cwr

  1. YusukeMONCLER

   YusukeMONCLER

   Da tu ai vreun gratar? ca vreau sa mi frigi o limba 😕

 6. raspunzi la intrebari mai prost ca mine la mate
 7. Alo da vacanta

  1. Show previous comments  3 more
  2. RamsesOfficial

   RamsesOfficial

   mare colider mare banat )))))))

   presupun ca si banu asta e acordat aiurea ca celelalte, nu? ))))))))

  3. ]Alm0stCrazY[

   ]Alm0stCrazY[

   Macar asa mai vede si el lumina zilei🤣

  4. King.Rampage

   King.Rampage

   @Cadi mai bine taci ca esti plin de prostie

 8. sa-mp-055.thumb.png.7d7a1b0d34148ff86b0acd014e177c8a.pngsa-mp-055.thumb.png.9786d72c5d1c104da6a80539d6d3f664.png

  haha

  1. Show previous comments  4 more
  2. Alessia
  3. Detective Jim Gordon

   Detective Jim Gordon

   =)))))))))))))))))))))) Stima si respect domn King.Rampagi.

  4. C O C O

   C O C O

   staff incapabil

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.