Jump to content

King.Rampage

Premium
 • Posts

  474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

King.Rampage last won the day on December 2 2019

King.Rampage had the most liked content!

About King.Rampage

 • Birthday 04/23/2001

Contact Methods

 • Nick SA:MP Blue
  Rampage

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova, Dolj, Romania.
 • Interests
  Ce nu te omoara te face mai puternic.

Recent Profile Visitors

9347 profile views

King.Rampage's Achievements

Noob

Noob (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

130

Reputation

 1. IG: Nick: Rampage. Nick-uri anterioare: [Riq] si Rvssian. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Rampage. Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/FXkVSeR Level: 37 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din Taxi LS si detin rank 1. Ore jucate: Am 879 de ore jucate. Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din anul 2015. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut niciodata ban. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut nicio problema cu niciun membru din acest clan. IRL: Prenume: Gheorghita Marius Vârstă reală: Am 21 de ani. Domiciliu: Craiova. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Marius si am varsta de 21 de ani impliniti pe 23 aprilie anul acesta si locuiesc intr-o comuna de langa Craiova. Sunt o fire impulsiva si atenta la detalii, de obicei ma integrez foarte repede intr-un nou colectiv si sunt sociabil cu toti oamenii. Sunt de acord cu glumele insa nu cele duse la extrem. Mai multe despre mine urmeaza sa aflati pe parcurs. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul meu liber joc fotbal sau ma duc la o partida frumoasa de pescuit cu prietenii mei. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged inca o sa tina cativa ani buni, datorita jucatorilor care inca mai tin acest joc in viata. Daca s-ar mai adauga ceva sisteme este posibil ca serverul sa si creasca in jucatori. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Acest clan a fost si este, unul in primul rand faimos si in al doilea rand respectat de majoritatea playerilor. Membrii din acest clan au respect fata de toti playerii de pe server. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Da, am mai fost in clan si am iesit deoarece m-am lasat de acest joc. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. " De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa intru in acest clan deoarece am multi prieteni care fac parte din el si nu numai, este cel mai tare clan de pe server!
 2. Nickname: RampageeRank: 5 Evenimentul la care participi: Rank 5 fara sa iau Faction WarnNumărul de zile: 52Alte precizări: Multumesc pentru premiu.
 3. Mai aveam si forum?

   

  1. Battalion Chief Gordon

   Battalion Chief Gordon

   Stima si respect domnu' King.Rampagi

 4. bine si eu

   

  1. Show previous comments  15 more
  2. el jefe

   el jefe

   dupa ce ca esti urat mai esti si prost 

  3. tns belgianu

   tns belgianu

   Nu stiu care e mai prost fratimiu 😘 Tu te ataci pe forum asa din senin, cauti anturaje si te mai dai si mare smecher pe real :)) Bine ca esti tu frumos viata mea, esti bun de coperta playboy. Hai vezi ti de viata ta

  4. el jefe

   el jefe

   Quote

   N am zis ca ma dau mare sau ceva, frustratule. Nu pot juca cu el sau cum ca te bagi tu mot ca chilotii? Vezi ti de viata ta si nu mai cauta anturaje asa aiurea ca nu i frumos. Kys

   Tu te ataci pe forum asa din senin

   Quote

   iti dau cardul imi pupi picioarele vtm 😘 

   te mai dai si mare smecher pe real :))

 5. Nume: Rampage Ce rank trebuie să primeşti?: 3 Câte zile ai în clan?: 62
 6. @WoodeN cf ba =)))

   

  1. H a b b o

   H a b b o

   mai trăiesti mă, haide pe purple

  2. King.Rampage

   King.Rampage

   @H a b b o joc blue ba, niciun semn nu mai dai

  3. Grigorew.

   Grigorew.

   A trecut multă vreme de atunci. :d

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.