AlexBadea17 Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Alex Badea.Varsta: Am frumoasa varsta de 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un baiat glumet, îmi place sa îmi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, îmi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred cam am din toate câte ceva, asta înseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci când trebuie, asta înseamna ca ai discernamânt si nu lasi pe nimeni sa te calce în picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cât as încerca, adica nu pot pune la fund asa cum zice în popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusii ma bucur ca sunt asa.Sunt din Curtea de Arges super competitiv, am spirit de echipa, nu apreciez gluemele proaste si sunt foarte social,cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului.Hobby-urile mele sunt: Fotbalul, innotul, sky-atul, handbalul si jocurile video. Imi place sa ies cu prieteni zilnic si sa ma distrez.Sunt o fire prietenoasa, amabila si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni noi, sunt cinstit, ambitios si imi place sa joc mult SAMP si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult, Imi place foarte mult sa incerc lucruri noi. Am capabilitatea de a recunoaste cand gresesc si de ami recunoaste greseala. Sunt un tip care fac totul cu cap pentru a fii toata lumea multumita si sunt sigur intotdeauna pe ceea ce fac. Imi place sa imi creez prieteni noi, imi place foarte mult sa fac sport si sa imi petrec timpul cu prietenii si in mare parte pe SA:MP. Sunt un om care nu tine cont de starea materiala a oamenilor si imi place sa am prieteni de toate gradele, sunt un baiat glumet cu simtul umorului sa nu ma supar din orice. Ma adaptez la toate situatiile si incerc sa le fac exact cum trebuie pentru a nu gresii si a fi sanctionat. Nu imi place sa las lucrurile neterminate sau sa le aman.Sunt un baiat sociabil , ma atasez foarte repede de oameni , imi place foarte tare sa lucrez cu prietenii , sunt foarte sincer (nu suport minciuna) si pe viitor in viata reala as vrea sa devin politist. Sunt un baiat cu simtul umorului, glumesc cu cine imi permite, competent,cu cei 7 ani de acasa, carismatic.Sunt atras de tenis si Basket, imi place sa joc si sa dau o nota la ultimele jocuri aparute, imi dedic o parte din timpul meu pentru a invata despre I.T si sa vizionez un film cu prieteni mei STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : Jack[]Nivel : Detin level 15 (133 / 47 RP).Nume folosite anterior: GodZ1lLaVechime pe server: Joc de 1 an+.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut nici macar odata ban pe acest server, pe niciun nick.Poza cu invitatie:http://imgur.com/5B026ExLink cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Jack[] CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype: alexut_bmw2000 si yahoo messenger: [email protected]De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca acest clan este cel mai frumos / vechi clan si are o popularitate imensa, pot ajuta clanul cu activitatea mea foarte mare. Vreau in clanul acesta pentru ca toti smecherii / bazatii / valorosii sunt in el, imi place enorm si as vrea din tot sufletul sa intru.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul in primul rank cu foarta multa activitate din partea mea.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Bineinteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collapse Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azteKK Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezeok Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonYySss Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Big PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolae Ceausescu Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Big PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
descard Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladutParaschiv Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 fie pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniDanutz Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodkillerz Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 pro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clear Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 BIG PRO PENTRU APLICATIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ca77a Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 PRO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosnes scartait da roti Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 neutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiCi Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Respins. Nu mai sunt locuri in clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts