Jump to content

Pentru jucatori de MC.

H o f f n e r
 Share

Recommended Posts

0Qj1JAa.jpg

Salut ,m-am hotarat sa fac cateva semnaturi pentru jucatori de MineCraft de pe comunitate.

Sper a va placa :D

6KLG2AD.jpg

T5FpyRq.jpg

1VBoqhc.jpg

84cbbMs.jpg

1MvWhst.jpg

fisMepE.jpg

Acestea au fost semnaturile,daca v-au placut voi mai face si altele.

Aici puteti gasi portofoliul meu:

' http://forum.bugged.ro/topic/100712-bilzerians-creations/ '

Ai primit +1.

Vreau o semnătură cu MC, personalizată cu nume. (Adaugi doar un nume).

Vreau 2 semnături, poza 4 si poza 6.

Mersi inca odată.

@, nu mai incerca sa fraierești lumea. Semnăturile nu au fost făcute de tine. Le găsești pe net foarte ușor. Cel puțin pe prima, știu sigur că am văzut-o de cel puțin 3-4 ori pe skype la niște prieteni. Nu mai încerca să furi +1-uri pe munca altora. Ceea ce ai făcut tu a fost doar să scrii bugged în dreapta jos. Nimic mai mult.

Edited by SoMuchGREEN Y Xulescu

@, nu mai incerca sa fraierești lumea. Semnăturile nu au fost făcute de tine. Le găsești pe net foarte ușor. Cel puțin pe prima, știu sigur că am văzut-o de cel puțin 3-4 ori pe skype la niște prieteni. Nu mai încerca să furi +1-uri pe munca altora. Ceea ce ai făcut tu a fost doar să scrii bugged în dreapta jos. Nimic mai mult.

Ce copil:))) desigur ca le gasesti pe net omule dar nu editate..

Ai zis asa "Am facut" sa faci inseamna sa creezi TOTUL, nu numai sa scrii BuGGed in coltu' din dreapta jos. Daca nu stii sa scrii cum trebuie eu de unde sa ghicesc?

Copile se vede ca esti pe langa PS.

1.Am redimensionat.

2.Am bagat blur.

3.Am pus render.

4.Am pus text.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.