Jump to content

Cerere - AIM - Radu_Valy [Respins]

Heydrich
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Radu Valentin 
Varsta: am 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sinceritatea, calmul si seriozitatea ma definesc. Sunt o persoana intelegatoare, careia i place munca foarte mult. Incep un lucru si-l duc pana la capat. Am cei 7 ani de acasa, stiu sa respect, nu caut sa fac scandal sau alte prostii. Eu ma consider o persoana cumsecade, si de treaba.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Radu_Valy
Nivel : 37
Nume folosite anterior: Nu am.
Vechime pe server: 1 an si 2 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, dissconect on admin request, o greseala care nu se va mai repeta.

Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/HYarkqE.png

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Radu_Valy

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: skype - eddietag69 mess - nu mai folosesc.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan foarte mult deoarece, este unul bun, respectat de mine, da dovada de seriozitate si lucru in echipa. Vreau ca in clanul AIM sa-mi fac prieteni noi, pe langa cei ce-i am acolo, si sa pot ajuta clanul cu ce pot si orice este posibil.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul  comportandu-ma exemplar pentru ceilalti, pot ajuta  cu orice este nevoie.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, desigur.

@@Bodie, Nu tin minte sa fi facut asta, dar cum spui tu, esti mai cumsecade se pare.

@,  Ce treaba are faptul ca l-am deranjat pe Bodie cu tine? Tie nu ti-am facut nimic.

2x contra, respins. Mult succes. Poate data viitoare. 

Nu iti amintesti pentru ca aveam numele Bequiraj, un cont mai mic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.