Jump to content

Ia Mai Lasati FRAPS-ul

Joan Bulau

Recommended Posts

Salutare RED. Vroiam sa va sfatuiesc sa folositi un alt program pentru a filma sau a face videoclipuri. Fraps de obicei mananca in jur de 30% din RAM ceea ce este destul de mult atunci cand ai si SAMP-ul deschis. Propunerea mea este sa folositi Mirillis Action. Merge ca pe roate. Filmeaza orice joc, in FULL HD si nu mananca mult RAM. Va trebui sa cautati unul care sa aiba si cr*ck, dar nu e nici o problema, va las eu link-ul mai jos. Il recomand foarte mult deoarece si eu il folosesc. Scrieti-mi experientza voastra, daca va place sau nu, eu il recomand. Bafta :D !

Link->>> https://www.youtube.com/watch?v=UGIBykAtDyQ

E in Spaniola deoarece stau in Spania si e greu sa gasesc ceva in engleza. Dar voi uitativa la video si urmariti pasii, e foarte usor. Daca nu puneti cr*ck-ul merge oricum, doar ca sus in mijlocul videolului va aparea un mesaj gen: This Video Was Captured With Mirillis Action. Daca aveti vreo problema cu instalarea sau nu intelegeti ceva, ziceti-mi pe skype la: Joan Bulau. Succes :) !

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.