Jump to content

Fast and Furious in GTA SA RED.BUGGED.RO

Soru
 Share

Recommended Posts

• Slab rau si plictisitor..

De ce întotdeauna vorbești că ești cel mai bun la realizat filme în jocuri, etc. Puteai da și tu măcar niște sfaturi dacă erai un adevărat ''regizor'', fiind aproape începător. Zici că ești bun la realizat filme, da tu copiezi tutoriale de pe comunitatea rivală ( ori a lui Skyntei ori a lui Sebi_Jr sau Ady_007, sau chiar paulliks ) și editezi video-ul ca să-l pui pe bugged și să faci +-uri, sincer, măcar un sfat puteai să-i zici.

felicitări crizatul, îmi place, da' e cam lung, nu crezi :-?

Edited by LAYzz.

De ce întotdeauna vorbești că ești cel mai bun la realizat filme în jocuri, etc. Puteai da și tu măcar niște sfaturi dacă erai un adevărat ''regizor'', fiind aproape începător. Zici că ești bun la realizat filme, da tu copiezi tutoriale de pe comunitatea rivală ( ori a lui Skyntei ori a lui Sebi_Jr sau Ady_007, sau chiar paulliks ) și editezi video-ul ca să-l pui pe bugged și să faci +-uri, sincer, măcar un sfat puteai să-i zici.

felicitări crizatul, îmi place, da' e cam lung, nu crezi :-?

Bai, cine copiaza ratatule? vorbesti cam mult copilas, nu crezi? Macar eu pot nu ca tine.. :))))))))))))))  ;)

Ce naiba sa vad la videoclipul asta? Sa vad cum se plimba cu masina :))))))))))) nici CamHack nu foloseste =)))))))))))))))))))))))))

Apropo, daca eu sunt incepator la facut filme atunci Crizatul ce mai e? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Edited by Syntex

Bai, cine copiaza ratatule? vorbesti cam mult copilas, nu crezi? Macar eu pot nu ca tine.. :))))))))))))))  ;)

Ce naiba sa vad la videoclipul asta? Sa vad cum se plimba cu masina :))))))))))) nici CamHack nu foloseste =)))))))))))))))))))))))))

:-?

Te rog, numele de Syntex e copiat de pe o comunitate cu 50 playeri, stii foarte bine cine e si Syntex, esti doar un copy-paste.

:-?

Imi place ca-mi faci reclama la video, thanks :x

Te rog, numele de Syntex e copiat de pe o comunitate cu 50 playeri, stii foarte bine cine e si Syntex, esti doar un copy-paste.

E vina mea ca nu'i folosit numele pe sv asta?

Si tu esti doar un copy-paste, pe comunitatea rivala B..... am vazut multi cu numele sebinHo

Multumesc tuturor pentru incurajatori si ba aia care a zis ca nu stiu eu sa folosesc Cam Hack dar ma abtin sa te injur pentru ca sunt prea bun ca tine frate te respect pentru ce faci si tu nu respecti pe nimeni in lumea youtubeului tu crezi ca esti regizorul de la Fast And Furios? Ba ce fac eu o fac din placere si pot sa te fac cand vreau dar pur si simplu nu poti sa folsesti camhack intr-o poveste de cartier ba te crezi ce-l mai bun dar esti la fel ca toti niste suferinte zimi ce ai realizat tu pe bugged? ce respect ai tu ma pe comunitatea asta? Iti spun eu nu ai nici un respect pentru ca mintea ta de copilas nu percepe ca tu si eu suntem niste oameni obisnuiti si nu esti mai presus peresus de mine.

Subiectul video-ului: Uitati-va singuri.

O scurta prezentare: 2 prieteni care au pasiunea de masini in sange si impreuna trec prin coborasuri si urcusuri. Like si Subscribe.

Link catre filmulet:

Dă-mi un link download pt. skin-ul tău, e bestia. / Dau 1+.

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.