KRUZZ . Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Nume mod: Skin Personal.Descrierea modului: Este un SKIN foarte frumos, utilizat de mine, si acum am spus sa vi-l arät si vouä.Poze / Video (obligatoriu): Din Fatä | Din Spate Download (obligatoriu) : CLICK HERE !!!Instructiuni de instalare: Prima si prima datä vä trebuie SPARK, apoi se copie continutul din arhiva SKIN in SPARK. Dupa ce ati terminat lucrurile iesiti din SPARK si apäsati "SAVE".Alte precizari: Apreciez +1 :D P.S: Stergeti celalalt TOPIC deoarece nu pot da EDIT si nu am stiut Link-ul de UPLOAD. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosso.Cross Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Știi? Nu trebuia să faci 2x posturi doar pentru niște +1, unul era de ajuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUZZ . Posted September 29, 2014 Author Share Posted September 29, 2014 Știi? Nu trebuia să faci 2x posturi doar pentru niște +1, unul era de ajuns. Prima data pusesem girlshare la link de download si mi-a sters continutul, si nu am avut acces la edit ... Vreau sa se stearga celalalt topic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts