Alex4You Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Frecvent, mi-am instat un mod pe skin (am urmarit un mini-tutorial, si cred ca nu l-am instalat cum trebuie), si cand intram pe samp, nici nu ma logam bine, si luam crash . Am dezistalat gta san andreas, si imi da la fel, ce pot sa fac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Layzz Posted September 29, 2014 Solution Share Posted September 29, 2014 Frecvent, mi-am instat un mod pe skin (am urmarit un mini-tutorial, si cred ca nu l-am instalat cum trebuie), si cand intram pe samp, nici nu ma logam bine, si luam crash . Am dezistalat gta san andreas, si imi da la fel, ce pot sa fac ? Asigură-te atunci când dezinstalezi GTA-ul să ștergi orice ține de el, după să-l instalezi la loc. Sau, încearcă un gta3.img original, dar dacă ai zis că l-ai reinstalat, reinstalează-l încăodată, dar atunci când l-ai reinstalat, asigură-te că ai șters tot ce ține de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex4You Posted September 29, 2014 Author Share Posted September 29, 2014 (edited) Asigură-te atunci când dezinstalezi GTA-ul să ștergi orice ține de el, după să-l instalezi la loc. Sau, încearcă un gta3.img original, dar dacă ai zis că l-ai reinstalat, reinstalează-l încăodată, dar atunci când l-ai reinstalat, asigură-te că ai șters tot ce ține de el. Okey, ma pun sa il reinstalez . EDIT : A mers, multumesc . Edited September 29, 2014 by Quares Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts