Sm0K3R Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Inainte nu imi dadea nici pic de eroare sau orice altceva Akm nush ce kt are, orice enb as baga imi da eroarea asta de vreo 5-6 ori cand bag samp El asa enb-ul merge dupa ce dau de vreo 5-6 ori "OK" dar ma enerveaza erorile astea handicapate...Dau +1 Celui care ma ajuta...Ms frumos :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeJays Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 (edited) Ai nevoie de direct X9. Edited September 30, 2014 by AIM.DeeJays Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sm0K3R Posted September 30, 2014 Author Share Posted September 30, 2014 Ai nevoie de direct X9. Il am, inainte nu imi dadea eroarea asta, mi-a cerut sa fac un update la placa video, l-am facut si dupa nu a mai mers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeJays Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Atunci instaleaza-l iar. Eu am goluri in hard si uneori nu-mi mai merg programele care le-am instalat cu mult timp in urma, si trebuie sa le reinstalez. Incearca sa-l resintalezi, daca nu-ti merge nici asa, baga direct x11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sm0K3R Posted September 30, 2014 Author Share Posted September 30, 2014 Atunci instaleaza-l iar. Eu am goluri in hard si uneori nu-mi mai merg programele care le-am instalat cu mult timp in urma, si trebuie sa le reinstalez. Incearca sa-l resintalezi, daca nu-ti merge nici asa, baga direct x11 De reinstalat mi-e lene sa il reinstalez ca sasa am moduri in el si pana le bag etc Ce am cautat pe net am vazut cica problema se rezolva dezinstaland NVidia GeForcer ... Dar pana mea mi-e sa nu stric pc-ul ,.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tZeCu Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Reinstall Direct X9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaNuLeX Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Trebuie sa ai instalat directx.dll il descarci de pe google si dupa dai fisieru directx9.dll in system files din windows.Si dupa gata,ce atata magie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sm0K3R Posted October 7, 2014 Author Share Posted October 7, 2014 o sa incerc si ce ati zis voi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts