Jump to content

[Cerere] Avatar JaC

Recommended Posts

Nick: JaC

Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar 

Stock(obligatoriu)http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2014/158/c/6/c6ac5e7f6b32920b76ce8e48a138c3a1-d6ufar0.png

Text: -

Detalii: As vrea sa se vada doar cainele, nimic altceva, adica, e un fundal in spate cu un perete si o poza presupun.. Eh, as vrea ca cele doua sa nu apara in creatie.

Si nush daca se poate, sa fie mai clara, adica sa se vada in HD.

Detalii despre text: -

Nick: JaC

Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar 

Stock(obligatoriu)http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2014/158/c/6/c6ac5e7f6b32920b76ce8e48a138c3a1-d6ufar0.png

Text: -

Detalii: As vrea sa se vada doar cainele, nimic altceva, adica, e un fundal in spate cu un perete si o poza presupun.. Eh, as vrea ca cele doua sa nu apara in creatie.

Si nush daca se poate, sa fie mai clara, adica sa se vada in HD.

Detalii despre text: -

Fara nici un text?? Nici JaC?

//Edit: Pofitm, ti-am facut unul, daca vrei si cu text JaC imi zici ca am .psd salvat.   ejxSkof.png

Edited by WolT

Fara nici un text?? Nici JaC?

//Edit: Pofitm, ti-am facut unul, daca vrei si cu text JaC imi zici ca am .psd salvat.   ejxSkof.png

Mda.. si cu JaC, dar am uitat eu. Vreau sa schimbi .pds la bugged deoarecee e cam urat, parerea mea. Si cand il schimbi, acelasi sa fie si la JaC, merci e frumusel.

ON: Mai astept creatii.

@JaC sper sa iti placa l2tbLzg.jpg. Daca vrei sa schimb ceva imi zici, am .psd salvat.

@JaC  ooPMWXS.png   Dupa cum ai cerut.

Frumoase, chair sunt faine. Dar mai astept creatii.

Wolt, am o propunere pentru tine : Vezi cum e scris JaC la avatarul meu initial, nush daca ai putea sa faci ceva de genu' ala. Daca da, esti tare si iti multumesc.

Frumoase, chair sunt faine. Dar mai astept creatii.

Wolt, am o propunere pentru tine : Vezi cum e scris JaC la avatarul meu initial, nush daca ai putea sa faci ceva de genu' ala. Daca da, esti tare si iti multumesc.

Daca mi-ai spune macar ce font e...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.