Jump to content

Niste sfaturi.. va rog?

Ghet
 Share

Recommended Posts

Salut! De circa... 2 saptamani mai exact de cand a inceput scoala, am dat cu ochii peste niste bobocite.. dar una mi-a pus capac! Are 15 ani si este in clasa 9-a, e blonda, superba , draguta, simpatica tot timpul rade! Initial i-am zis la un coleg ca este foarte draguta fata, iar acel coleg i-a spus unui alt coleg "tot de-al meu" iar ala, rapid a mers dupa ea si a adus-o la clasa mea. "Tin sa mentionez ca, ala care a adus-o se cunoasc foarte bine".

Eram emotionat, nu stiam ce sa zic .. si cum sa ractionez.Totul s-a in tamplat in mai putin de 2 minute. Fata in prealabil imi zambea. Dupa ce a plecat de la clasa mea, eram faorte tensionat dar inacelasi timp si nervos pe cel care a savarsit fapta.

Dupa 2 ore, cand am ajuns acasa, am intrat pe fb-ul iei, am vorbit , am facut schimb de impresii si alte cele. Fata nu are prieten, si nu se grabeste sa ia o decizie inca. 

Dupa inca 2-3 zile coelgii mei imi ziceau "-Ce faci indragostitule? , -Iara esti pe combinatii, etc" Fapt pentru care mi-am luat inima in dinti "40%" sa imi fac curaj sa merg sa ii vorbesc fata-n fata.

nu stiu ce sa zic, nu stiu ce sa fac, e pacat sa o pierd.. Deoarece e super misto fata :((! 

Am apelat la voi, in speranta sa ma ajutati.. cu un sfat, ceva.. ori ce.. Sunt cam timid si am foarte mult de pierdut.

Doresc sa mentionez ca, tot timpul cand ma vede fata incepe sa zambeasca ... nu stiu ce sa spun si ce sa cred.

Help meee va rooog :(((  <_< 

Probabil că acel liceul este generală. Si în loc de boboacă e clasa a 5a ( îmi dau seama după cum gândești ). Am să mă pun la nivelul tău și am să raspund pe mintea și maturitatea ta. Lasă naibi fata împace, dacă e timidă crezi că îi arde de relații? Dacă te plăcea normal că îți zicea ceva in pnm. Acum sincer, crezi că te-ar ajuta niște străini de pe un forum de sa:mp?

//Edit: dacă chiar ești la liceu, normal ar fi să "i-o tragi", nu să te chinuiești cu panarame de relații :)))))

Edited by Adsense

Sa iti spun cum am facut eu. Nu m.am dus din prima si i.am spus te iubesc. Stateam cu ea,vorbeam, a trecut o vreme dupa care am inceput sa ne iubim. :D tu poti sa faci in felul tau nu cum iti spun alti.

Nu pot asa ceva! De ce?: Tot timpul umbla cu anumite prietene.. nu am vazut-o singura niciodata.. doar odata am vazut-o singura "Prima data cand am si vazut-o " Mergeam cu ea si cu un prieten acasa :))

Probabil că acel liceul este generală. Si în loc de boboacă e clasa a 5a ( îmi dau seama după cum gândești ). Am să mă pun la nivelul tău și am să raspund pe mintea și maturitatea ta. Lasă naibi fata împace, dacă e timidă crezi că îi arde de relații? Dacă te plăcea normal că îți zicea ceva in pnm. Acum sincer, crezi că te-ar ajuta niște străini de pe un forum de sa:mp?

Prietene, In primul rand, nu ea este timida, Ci eu..

Daca doresti sa ma ajuti cu ceva ajuta-ma daca nu nu :(

eDIT//Nu am cum sa "i-o trag", nu este curva sa o f** dupa 10 minute dupa ce am vorbit. 

Mie chiar imi place de ea :))

Edited by NPC

Nu trebuie sa te emotionezi, te duci si-i spui verde-n fata, n-are de ce sa-ti fie rusine. Si ea e om la fel ca si tine. Gandeste-te ca voi doi sunteti ultimii oameni de pe Pamant, poate asta te ajuta. Repet, n-are de ce sa-ti fie frica. Ai putea sa-i scrii o poezie pe FB sau pe o foaie si sa i-o dai. Sa nu i-o reciti daca faci asta, pentru ca "You may be in the soup =]]". Stiu, e greu, dar nu imposibil. Crede-ma ca o sa reusesti! :D Good luck!

It's hard, but not impossible!

Nu trebuie sa te emotionezi, te duci si-i spui verde-n fata, n-are de ce sa-ti fie rusine. Si ea e om la fel ca si tine. Gandeste-te ca voi doi sunteti ultimii oameni de pe Pamant, poate asta te ajuta. Repet, n-are de ce sa-ti fie frica. Ai putea sa-i scrii o poezie pe FB sau pe o foaie si sa i-o dai. Sa nu i-o reciti daca faci asta, pentru ca "You may be in the soup =]]". Stiu, e greu, dar nu imposibil. Crede-ma ca o sa reusesti! :D Good luck!

It's hard, but not impossible!

Nu se pune problema sa ii scriu o poezie.. sau mai rau sa o recit... 

Degeaba ii spuneti sa o f.. sau orice alte chestii... sincer, si mie mi-e tarsa uneori sa intreb fetele daca vor sa fie cu mine... Cel mai bine este sa mai vorbesti cu ea si dupa sa o inviti la un suc. Iar daca ea a acceptat, in timpul intalnirii, cand crezi ca e momentul potrivit, sarut-o. Si cat despre f.. nu te grabii :). O sa f... cand o sa te astepti mai putin. Nu asculta de virginii astia de mai sus :*.

Degeaba ii spuneti sa o f.. sau orice alte chestii... sincer, si mie mi-e tarsa uneori sa intreb fetele daca vor sa fie cu mine... Cel mai bine este sa mai vorbesti cu ea si dupa sa o inviti la un suc. Iar daca ea a acceptat, in timpul intalnirii, cand crezi ca e momentul potrivit, sarut-o. Si cat despre f.. nu te grabii :). O sa f... cand o sa te astepti mai putin. Nu asculta de virginii astia de mai sus :*.

:))k.

Salut! De circa... 2 saptamani mai exact de cand a inceput scoala, am dat cu ochii peste niste bobocite.. dar una mi-a pus capac! Are 15 ani si este in clasa 9-a, e blonda, superba , draguta, simpatica tot timpul rade! Initial i-am zis la un coleg ca este foarte draguta fata, iar acel coleg i-a spus unui alt coleg "tot de-al meu" iar ala, rapid a mers dupa ea si a adus-o la clasa mea. "Tin sa mentionez ca, ala care a adus-o se cunoasc foarte bine".

Eram emotionat, nu stiam ce sa zic .. si cum sa ractionez.Totul s-a in tamplat in mai putin de 2 minute. Fata in prealabil imi zambea. Dupa ce a plecat de la clasa mea, eram faorte tensionat dar inacelasi timp si nervos pe cel care a savarsit fapta.

Dupa 2 ore, cand am ajuns acasa, am intrat pe fb-ul iei, am vorbit , am facut schimb de impresii si alte cele. Fata nu are prieten, si nu se grabeste sa ia o decizie inca. 

Dupa inca 2-3 zile coelgii mei imi ziceau "-Ce faci indragostitule? , -Iara esti pe combinatii, etc" Fapt pentru care mi-am luat inima in dinti "40%" sa imi fac curaj sa merg sa ii vorbesc fata-n fata.

nu stiu ce sa zic, nu stiu ce sa fac, e pacat sa o pierd.. Deoarece e super misto fata :((! 

Am apelat la voi, in speranta sa ma ajutati.. cu un sfat, ceva.. ori ce.. Sunt cam timid si am foarte mult de pierdut.

Doresc sa mentionez ca, tot timpul cand ma vede fata incepe sa zambeasca ... nu stiu ce sa spun si ce sa cred.

Help meee va rooog :(((  <_< 

Bai ce va complicatii unii ma :))

Era mare chestie sa mergi la ea sa o inviti la suc....chiar daca n-ai curaj te duci asa cu tupeu.

Ba si eu sunt cam timid cu fetele la inceput. Eu de exemplu am vazut o fata si am fost putin timid si am inceput sa vorbesc cu ea 2-3 minute in fiecare zi. Cu timpu o sa te obisnuiesti cu fata respectiva, eu acum vorbesc cu ea oricand, inca nu ne iubim, dar cu timpu o sa reusesc (cred). Incearca si tu, asa o sa te obisnuiesti :D.

Invit-o la suc, n-o lua tare din prima clipa, sa nu vii cu texte scrise de acasa, sigur o sa le uiti la momentul oportun, fi tu insuti, glumeste cu ea, fa-i un compliment, doua, nu prea multe ca strica, incearca sa porti un dialog despre orice, fa-o sa se simta bine, la final s-o lasi sa plateasca ea nota de plata(glumesc).Sper ca te-am ajutat.Iar un ultim sfat, ai grija fratie cu femeile, o sa vezi pe parcurs cum sta treaba. ;)

• 2 weeks later...

//Edit: dacă chiar ești la liceu, normal ar fi să "i-o tragi", nu să te chinuiești cu panarame de relații :)))))

Cel mai sincer Rachetz =))))))))))))))))))

• 9 months later...

Nu trebuie sa te emotionezi, te duci si-i spui verde-n fata, n-are de ce sa-ti fie rusine. Si ea e om la fel ca si tine. Gandeste-te ca voi doi sunteti ultimii oameni de pe Pamant, poate asta te ajuta. Repet, n-are de ce sa-ti fie frica. Ai putea sa-i scrii o poezie pe FB sau pe o foaie si sa i-o dai. Sa nu i-o reciti daca faci asta, pentru ca "You may be in the soup =]]". Stiu, e greu, dar nu imposibil. Crede-ma ca o sa reusesti!  :D Good luck!

Edited by Dory.S

• 3 weeks later...
  • 1 year later...

Trebuie sa dai de  oparte emotiile. Nu te ajuta la nimic.Si sa te duci la fata cu inima in dinti, si sa iti faci curaj si sa o inviti la o plimbare sau undeva in oras. Iar de acolo cum o sa fiti numai voi 2 ''face to face'' , incet incet o sa va dati drumul la vorba chiar daca va e rusine  la amandoi. Si eu eram asa , nu numai eu sunt multi , nu e ceva rau in a fii timid. Te sfatuiesc sa incerci sa vorbesti cu fata si sa ii spuii ca o placi. Astept sa imi spui ce ai rezolvat dupa ce i-ai spus.Bafta.  :D