deadpoll12 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Salutare BuGGed,avand in vedere ca am fost banat de 2 ori cu tinta asta(Unbanned de fiecare data).Am decis sa o postez in speranta ca o sa va placa si voua. Pozele cu tinta: Deagle:http://imgur.com/sAN9Uyv,swo1x3M M4:http://imgur.com/y3i1wcZ,KyC01kJ Link de download:http://www36.zippyshare.com/v/42015759/file.html PS:Daca vreti alt link de download lasati reply.Eu l-am pus pe Zippy pentru ca mi se pare un site foarte bun care consider ca fisierul merge descarcat de fiecare dintre voi.Daca ma insel,reply cu un site de download care v-ar placea voua,sau aleg eu unul. Inca ceva,si cu asta inchei.Poate ca unora lu le vor place forma tintei.Da,nici mie nu mia placut cand am vazut aceasta forma,dar cand am testato la paintball am ramas surprins de cat de bine trag.Am inceput sa trag din ce in ce mai bine cu tinta asta,aveam o precizie mai buna.Deci ceea ce incerc sa va spun este ca vreau sa incercati tinta asta.Am trimiso unor prieteni de-ai mei care spuneau ca tinta este bestiala la m4 dar la deagle praf.Ei bine,eu obisnuit cu tinta,trag foarte bine cu armele acestea(m4 si deagle).Sper ca v-a placut,iar daca apreciati munca mea,astept reply si un +1 pentru ca sunt la inceput,ar fi de mare folos:D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaZz Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Mere Link to comment Share on other sites More sharing options...
element. Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Mersi man, dar poți pune copyrights. YOLO # e mai mică fiindcă ai rezoluție mai mică ca a mea, dacă asta o să spui, eu am 1920x1080x32, nu 800x600, pwp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN. Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Seamana foarte mult cu cea a lui Alexander.Capone, oricum felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadpoll12 Posted October 1, 2014 Author Share Posted October 1, 2014 (edited) Mersi man, dar poți pune copyrights. YOLO # e mai mică fiindcă ai rezoluție mai mică ca a mea, dacă asta o să spui, eu am 1920x1080x32, nu 800x600, pwp. =)))Ia-ti ochelari ca nu vezi bine,uita-te la forma tintei tale si apoi la a mea.Uite un sfat:Du-te culcate,apoi cand te trezesti uita-te la tintele astea din nou pentru ca na,e noapte probabil esti si tu obosit ca toti...Dar nu vad nici o asemanare inafara de culoare.Nici nu-ti dai seama ce spui.Daca ai rezolutia mai mare,tinta este mai mica.Daca dai rezolutia mica,tinta este mai mare.Cum am spus,dai reply ca sa te afli in treaba. Seamana foarte mult cu cea a lui Alexander.Capone, oricum felicitari pentru munca depusa! Nu are cum sa semene a lui este Aqua,a mea este turcoaz plus ca difera forma. Edited October 1, 2014 by Bladee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deagle.Oficial Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Interesanta, dar este cam mica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
element. Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 =)))Ia-ti ochelari ca nu vezi bine,uita-te la forma tintei tale si apoi la a mea.Uite un sfat:Du-te culcate,apoi cand te trezesti uita-te la tintele astea din nou pentru ca na,e noapte probabil esti si tu obosit ca toti...Dar nu vad nici o asemanare inafara de culoare.Nici nu-ti dai seama ce spui.Daca ai rezolutia mai mare,tinta este mai mica.Daca dai rezolutia mica,tinta este mai mare.Cum am spus,dai reply ca sa te afli in treaba. Nu are cum sa semene a lui este Aqua,a mea este turcoaz plus ca difera forma. tu te auzi copile? =( Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadpoll12 Posted October 1, 2014 Author Share Posted October 1, 2014 Interesanta, dar este cam mica. Da,eu joc cu tinte mici pentru ca consider ca am o precizie mai buna cu ele.Dar pot juca si cu cele mari.Multumesc pentru parerea ta. tu te auzi copile? =( Eu doar vad niste litere pe un ecran.Acum daca citesti fiecare cuvant cu voce tare,e partea a doua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
element. Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Uite cu cine ma cert :(, jet copile, pa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadpoll12 Posted October 1, 2014 Author Share Posted October 1, 2014 (edited) Uite cu cine ma cert :(, jet copile, pa. Ai vazut ca am dreptate si gata,hai sa nu ne facem de ras sa comentam ceva sa ne sustinem parerea.Mai bine recunosteai si tu ca ai gresit ca nu iti dadea nimeni cu parul in cap.''jet copile''Ma faci pe mine copil cand tu faci off topic aiurea?Plus ca tinta ta are marimea de 2 ori mai mare ca a tintei mele.Gandeste si tu inainte de a da reply. Edited October 1, 2014 by Bladee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soke Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DivinNNN Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StyKI97 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Bine tu tigane, vezi poate mai bagi si tu lumea in seama pe skype, ca unii s-au apucat dinou de RED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChildOfDark Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Salutare BuGGed,avand in vedere ca am fost banat de 2 ori cu tinta asta(Unbanned de fiecare data).Am decis sa o postez in speranta ca o sa va placa si voua. Pozele cu tinta: Deagle:http://imgur.com/sAN9Uyv,swo1x3M M4:http://imgur.com/y3i1wcZ,KyC01kJ Link de download:http://www36.zippyshare.com/v/42015759/file.html PS:Daca vreti alt link de download lasati reply.Eu l-am pus pe Zippy pentru ca mi se pare un site foarte bun care consider ca fisierul merge descarcat de fiecare dintre voi.Daca ma insel,reply cu un site de download care v-ar placea voua,sau aleg eu unul. Inca ceva,si cu asta inchei.Poate ca unora lu le vor place forma tintei.Da,nici mie nu mia placut cand am vazut aceasta forma,dar cand am testato la paintball am ramas surprins de cat de bine trag.Am inceput sa trag din ce in ce mai bine cu tinta asta,aveam o precizie mai buna.Deci ceea ce incerc sa va spun este ca vreau sa incercati tinta asta.Am trimiso unor prieteni de-ai mei care spuneau ca tinta este bestiala la m4 dar la deagle praf.Ei bine,eu obisnuit cu tinta,trag foarte bine cu armele acestea(m4 si deagle).Sper ca v-a placut,iar daca apreciati munca mea,astept reply si un +1 pentru ca sunt la inceput,ar fi de mare folos:D TE URASC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eu am dat 1kk pentru ea si tu o pui aci?:@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadpoll12 Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 (edited) A trecut cam 2 luni de cand ti-am vandut-o.Plus ca nu mai am chef sa fac alte tinte. Edited October 2, 2014 by Bladee Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChildOfDark Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Nu sunt 2 luni ma=)).Acum 1 saptamana mi-ai dat-o,cand eram in Rifa =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1llxTRan Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Mersi man, dar poți pune copyrights. YOLO # e mai mică fiindcă ai rezoluție mai mică ca a mea, dacă asta o să spui, eu am 1920x1080x32, nu 800x600, pwp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadpoll12 Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 Nu sunt 2 luni ma=)).Acum 1 saptamana mi-ai dat-o,cand eram in Rifa =)) Nici 2 luni,dar nici o saptamana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM.Egzekut0rr. Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Nici 2 luni,dar nici o saptamana. BladeBloode dami si mie ped-ul pe care-l folosesti tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEVLEW Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Frumoasa, gj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seBinho.666 Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Frumoasa, gj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiakEcoo Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 naspa, nu imi place, dar felicitari pentru ca ai facuto. Nu dau +1 pentru ca ai cerut. Poate o so incerc in viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schwepp Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Frumoasa tinta, daca era de o culoare mai inchisa era NR 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunde Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Este frumusica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts