ANG3L0 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Subiectul video-ului: Salutare buGGed, m-am gandit sa fac un clip cu dispozitia reporterilor care dau anunturi pentru promovarea acestora. O scurta prezentare: In acest clip se observa depasarea de care reporterii "sufera". Tot ei dau [/news]-uri pentru promovare, tot ei sunt cei care prezinta nepasare... Cu acest clip nu vreau sa supar pe nimeni, dar acesta este adevarul. Ei sunt prea ocupati sa iti dea si tie un [/news] platit... Link catre filmulet: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rays BAWS Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 la ce fatza ai cred si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruiz Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 1. Nu suntem tot timpul la HQ. 2. Dacă sunt la CNN LS nu stau să ma duc la HQ pentru un anunț. 3. Dacă ai știi câte persoane sună pe oră nu ai mai comenta. 4. News Reporter e cea mai grea facțiune de pe server, atât de intrat cât și de rămas deoarece ești sancționat și pentru o literă. 5. Îți dai seamă că după topicul ăsta nu mai ai șanse în News Reporter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuli. Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Cum a spus tipu' mai sus. :ph34r: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANG3L0 Posted October 3, 2014 Author Share Posted October 3, 2014 1. Nu suntem tot timpul la HQ. 2. Dacă sunt la CNN LS nu stau să ma duc la HQ pentru un anunț. 3. Dacă ai știi câte persoane sună pe oră nu ai mai comenta. 4. News Reporter e cea mai grea facțiune de pe server, atât de intrat cât și de rămas deoarece ești sancționat și pentru o literă. 5. Îți dai seamă că după topicul ăsta nu mai ai șanse în News Reporter. Va inteleg, dar nu realizez de ce ai intrat in NR daca nu raspunzi cand te suna cineva sau ai telefonu inchis. Si eu am fost in NR, stiu cum e. Nu este asa greu in NR, nu inteleg de ce va vaitati atata... In afara de sesiunea de A.G nu am vazut prea multe anunturi platite.. Daia am facut si topicu' asta, SUCCES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruiz Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Frate, mai punem anunturi platite din cand in cand, dar nu stam sa ne stresam cu niste lucruri ce nu ne ajuta si ce NU intra la raportul de activitate. Poti sa-mi dai si $500.000 pe un anunt, ca daca am treaba nu stau sa ma duc pana la HQ ca sa pun un amarat de anunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORGAN Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 E adevarat ce zice Ang3lo, nu fac nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleam Andrei Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Ba daca ala care a dat anuntu nu era la HQ ? putea sa ii raspunda frumos si bine si sa ii puna ad-ul pentru ca el a dat un anunt in care zicea si citez " Vrei sa postezi un anunt cat mai rapid ? News Reporters este factiunea care te poate ajuta ! " Chiar cel ce a dat [/news-ul] nu ia raspuns la telefon, de ce ? era la hq si cu asta am incheiat tot. +1 Ang3l0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.Darius.xD Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Ba daca ala care a dat anuntu nu era la HQ ? putea sa ii raspunda frumos si bine si sa ii puna ad-ul pentru ca el a dat un anunt in care zicea si citez " Vrei sa postezi un anunt cat mai rapid ? News Reporters este factiunea care te poate ajuta ! " Chiar cel ce a dat [/news-ul] nu ia raspuns la telefon, de ce ? era la hq si cu asta am incheiat tot. +1 Ang3l0 E adevarat ce zice Ang3lo, nu fac nimic. Va inteleg, dar nu realizez de ce ai intrat in NR daca nu raspunzi cand te suna cineva sau ai telefonu inchis. Si eu am fost in NR, stiu cum e. Nu este asa greu in NR, nu inteleg de ce va vaitati atata... In afara de sesiunea de A.G nu am vazut prea multe anunturi platite.. Daia am facut si topicu' asta, SUCCES! idem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alberto Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 (edited) Si eu il sustin pe Angelo, frate! Asa ceva nu e posibil...am cautat sa dau live aproximativ o saptamana. In fiecare zi sunam pe ora toti reporterii care erau on si seara si dimineata, dar fara rost. Nu am reusit nici pana acum sa dau si eu un live. Multi playeri care reusesc in final sa dea live, cand sunt intrebati ce parere au despre organizarea News Reporter, lauda factiunea cat si liderul, Tannia ca si cum ar fi cea mai buna / activa factiune de pe server, chiar daca nu este asa, dar din bun simt. Edited October 4, 2014 by King White Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORGAN Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Si eu il sustin pe Angelo, frate! Asa ceva nu e posibil...am cautat sa dau live aproximativ o saptamana. In fiecare zi sunam pe ora toti reporterii care erau on si seara si dimineata, dar fara rost. Nu am reusit nici pana acum sa dau si eu un live. Multi playeri care reusesc in final sa dea live, cand sunt intrebati ce parere au despre organizarea News Reporter, lauda factiunea cat si liderul, Tannia ca si cum ar fi cea mai buna / activa factiune de pe server, chiar daca nu este asa, dar din bun simt. Exact frate, cand mergi la ei, ba nu au timp, ba au progamari, ba nu stiu ce si dupa se plang de activitate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarbulescuLaurentiu Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 1. Nu suntem tot timpul la HQ. 2. Dacă sunt la CNN LS nu stau să ma duc la HQ pentru un anunț. 3. Dacă ai știi câte persoane sună pe oră nu ai mai comenta. 4. News Reporter e cea mai grea facțiune de pe server, atât de intrat cât și de rămas deoarece ești sancționat și pentru o literă. 5. Îți dai seamă că după topicul ăsta nu mai ai șanse în News Reporter. 1. Nu suntem tot timpul la HQ. 2. Dacă sunt la CNN LS nu stau să ma duc la HQ pentru un anunț. 3. Dacă ai știi câte persoane sună pe oră nu ai mai comenta. 4. News Reporter e cea mai grea facțiune de pe server, atât de intrat cât și de rămas deoarece ești sancționat și pentru o literă. 5. Îți dai seamă că după topicul ăsta nu mai ai șanse în News Reporter. Exact, asa sunt si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruiz Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Daca nu ati fost in viata voastra in News Reporters mai bine nu mai comentati aiurea. Programarea pentru un live trebuie sa o faci cu 3-4 ore inainte ca sa prinzi un loc liber, nu o faci cand vrea unu' ca asa i s-a sculat lui si ca vrea neaparat live. Frate, primesc ogramada de sms-uri sa pun un anunt platit. Dar eu am raport de facut, trebuie sa pun anunturi INFO si RP. Pot pune unul o data la 3 minute (delay-ul de la News Van iti permite sa pui un news / 3 minute). Daca eu pun un anunt platit, trebuie sa mai astept 3 minute ca sa pun un anunt INFO / RP. De aceea nu pun, plus ca e bataie pe anunturi, si daca nu stiati se anunta pe [/f] inainte de a posta un anunt si deabea prinzi loc. De exemplu: Info:34. Si daca pui un anunt platit trebuie amanat cu cateva minute, si te certi cu ceilalti membrii. Asa ca nu mai faceti pe victimele, ca daca ar fi dupa voi trebuie sa dam live-uri si sa va punem anunturi in fiecare minut. Duceti-va la CNN, va e sila? Mai punem si noi dar daca nu ne intra la raport chiar nu ma intereseaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERfane Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 (edited) Cand a dat acel anunt nu iti dai seama ca nu ai fost singurul care a sunat? Sunt zeci, poate chiar sute de playeri care vor un live / anunt, iar noi nu-i putem multumi pe toti. Asa ca daca nu stiti cum e, nu ne mai criticati si vedeti-va de treaba, nu e chiar asa de usor cum credeti. Atat timp cat aproape la fiecare ora, mai putin in timpul noptii sunt sesiuni de anunturi gratuite, anunturi role-play / informatice si live-uri nu stiu ce va deranjeaza pe voi si spuneti ca suntem inactivi. Mai bine ai ramane la factiunea ta si ti-ai vedea de contracte, ca voi nu sunteti mai activi ca noi. Edited October 4, 2014 by Lewand0wski Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianQ Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Cand eram in NR le puneam anunturi unora care sunt acum reporteri, acum le dau sms sa imi puna si mie un add, nici macar din respect nu stiu sa raspunda, hai sa o dam pe fata, mai sunt foarte putini reporteri care isi fac treaba cum trebuie.Ok am inteles, aveti treaba, oricine are afaceri de facut pe server, dar nu cred ca e greu sa dai un reply ''scuze, am niste treaba, contacteaza un alt reporter'', zic si eu ca asa ar fi omeneste, nu mai zic de live, daca n-ai prieteni in NR ciuciu sa primesti live.Eu mi-am spus punctul de vedere, o zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANG3L0 Posted October 5, 2014 Author Share Posted October 5, 2014 Cand a dat acel anunt nu iti dai seama ca nu ai fost singurul care a sunat? Sunt zeci, poate chiar sute de playeri care vor un live / anunt, iar noi nu-i putem multumi pe toti. Asa ca daca nu stiti cum e, nu ne mai criticati si vedeti-va de treaba, nu e chiar asa de usor cum credeti. Atat timp cat aproape la fiecare ora, mai putin in timpul noptii sunt sesiuni de anunturi gratuite, anunturi role-play / informatice si live-uri nu stiu ce va deranjeaza pe voi si spuneti ca suntem inactivi. Mai bine ai ramane la factiunea ta si ti-ai vedea de contracte, ca voi nu sunteti mai activi ca noi.Eu va inteleg. Stiu cum e in NR. Eu nu am zis ca sunteti inactivi, am spus ca va e sila sa raspundeti la un telefon nenorocit.. Si daca vrei sa stii, hitmanii nu trebiue sa se afirme, faci un contract si taci, nu te lauzi la tot serveru 'OMG, am facut un contract'.Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TonYySss Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Va inteleg astia din NR, dar macar raspundeti vedeti ce vor playeri, si daca aveti treaba le spuneti ca nu puteti si gata. La news cred ca am dat enspemii de sms-uri si un news nu mi-ati dat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawren Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Degeaba sariti in cap cu tot felu de argumente "voi ati fost in NR", etc. Da frate, am fost si faceam tot posibilu sa ajut playerii cu anunturi platite si la A.G dadeam orice anunt care il primeam prin SMS, dar la voi vad o lipsa totala de activitate si aveti o lene extraordinara. Am sunat acum cateva zile un reporter sa-l intreb daca e liber pentru live, iar el imi raspunde: "Da, sunt, dar cat dai? Ca am oferta de 1kk" cu alte cuvinte sa ii dau 2kk sa dea live cu mine... deja e bataie de joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiPopescu Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Rusine, de cand era Digii lider nu au mai fost membrii calumea. Au fost si acum cativa, dar au vazut ca nu merge si au plecat, gen: Sr.Alpheus. Respect adevaratilor reporteri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Catalin. Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 aMo, lider NR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tZeCu Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Rusine, de cand era Digii lider nu au mai fost membrii calumea. Au fost si acum cativa, dar au vazut ca nu merge si au plecat, gen: Sr.Alpheus. Respect adevaratilor reporteri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 frate, ei dau news doar pentru raport. k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts