Cr4zyKill3r Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 (edited) Aplicatiile clanului Direct X [D] Model de cerere: Nickname: Level: Motivul pentru ca vrei sa aplici in acest clan:O scurta caracterizare: Nume real: Varsta reala: Cate ore acorzi jocului zilnic: Edited October 9, 2014 by Cr4zyKill3r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramsey. Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Nickname: Ramsey. Level: 5 Motivul pentru ca vrei sa aplici in acest clan: As dori sa ajut acest clan cu tot ce am eu mai bun si sa imi fac prieteni noi.O scurta caracterizare: Ma numesc Claudiu, hoby-urile mele sunt fotbalul, sa:mp si "scoala", imi place sa imi fac prieteni noi, am simtul umorului, mereu incerc sa fiu nr1 in ceea ce fac, urasc persoanele cu 2 fete, mai multe se afla despre mine pe parcurs. Nume real: Claudiu Varsta reala: 14 ani. Cate ore acorzi jocului zilnic: 6 ore sau mai mult cateodata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr4zyKill3r Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 Cerere acceptata, vei primi cinvite in cel mai scurt timp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scodistu Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Level:7,pot sa fac 10 Motivul pentru ca vrei sa aplici in acest clan:Vreau sa aplic in acest clan deoarece este nou infiintat si vreau sa ajung ceva mare in acest clan.O scurta caracterizare:Pai am 14 ani,ma preocupa foarte mult fotbalul,boxul,scoala etc. sunt modest,realist,frumos si destept Nume real:Nechita Mihai Cristian Varsta reala:14 ani Cate ore acorzi jocului zilnic:Aproximatix 2-3 ore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr4zyKill3r Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 Cerere acceptata, vei primi cinvite in cel mai scurt timp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CataCatalin Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nickname: Kituck Level:6 Motivul pentru ca vrei sa aplici in acest clan: As dori sa intru in acest clan pentru ca sa ajut clanul sa ajunga cat mai sus posibil cu devotamenul, si activitatea mea. O scurta caracterizare: Sunt un baiat ordonat, respectos, ingenios si sportiv. imi place sa muncesc ca sa fac performanta dar si sa ma relaxez si sa imi ajut familia dar si prieteni cu ce pot. Nume real: Catalin Varsta reala: 14 ani Cate ore acorzi jocului zilnic: 7-8 ore in weekend iar in timpul saptamani 5-6 ore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GigiRam Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Nickname:Gig@Ram Level:11 Motivul pentru ca vrei sa aplici in acest clan:As vrea sa ajut clanul cu membri noi si sa imi fac prieteni.O scurta caracterizare:Sunt un baiat de 14 ani.Sunt din judetul Arad.Am simtul umorului . Nume real:Bucur Fabian Varsta reala:14 Cate ore acorzi jocului zilnic:5-6 ore pe zi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keigo Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Nickname:Keigo Level:13 Motivul pentru ca vrei sa aplici in acest clan:Sa ajut la dezvoltarea clanului.O scurta caracterizare:Ma cunosti deja,nu e cazul sa ma caracterizez. Nume real:Darius Varsta reala:14 Cate ore acorzi jocului zilnic:Nu stiu exact,4-6 ore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerDeluxe Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Nickname:Keigo Level:13 Motivul pentru ca vrei sa aplici in acest clan:Sa ajut la dezvoltarea clanului. O scurta caracterizare:Ma cunosti deja,nu e cazul sa ma caracterizez. Nume real:Darius Varsta reala:14 Cate ore acorzi jocului zilnic:Nu stiu exact,4-6 ore. Acceptat, vei primi [/cinvite] in cel mai scurt timp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scodistu Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 Gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0unds Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Nickname:Seby775 Level:10 Motivul pentru ca vrei sa aplici in acest clan: Sa ma distrez,O scurta caracterizare: Om cu bun simt, destept, ambitios, glumet, ascult dubstep, joc multe jocuri pe steam (check profile interests). A, si am un canal de youtube cu niste videoclipuri tare dragute, niste frag-movie-uri de pe call of duty modern warefare 2 si csgo. Seby Letz pe youtube. Nume real:Sebastian Varsta reala:17 Cate ore acorzi jocului zilnic: 3-4 ore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts