Balan Marius Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Cont Spart si admini nu vor sa ma ajute ieri in jurul orele 13:00 mia spart o persoana contu nu stiu acea persoana banuesc cine este dar asta doar adminu poate sti dupa ce vede ip dar nu inteleg ce are admini cu mine in cont am circa 730kk maverick si inca o masina plus casa id 113 am destule dovezi ce pot dovedi ca e contul meu doar ca nu inteleg de ce admini nu vor macar sa se uite la tiketul meu am ieri un tiket azi alt tiket nici macar nu se uita la el as intreba alti playri sa bagi conturi paysafe in cont si dupa cineva sa til sparga iar placea si admini nici sa nuti raspunda cumk vati simti ? pun si eu o intrebare banala nu mise pare normal cum fac admini din cate stiu e securizat dar nu se vede securizarea si admini macar sa ma ajute credetima am bagat bani in cont si acum sunt disperat de ce? pentru ca nici un admin nu ma baga in seam am intrat in joc cu alt cont dau report si rog admini sa se uite la tiket helperi imi sterge tiketu si simplu zice asteapta am deja 35 de ore si nimik voua vise pare corect aceasta problema INTREB UN ADMIN E CORECT ACEASTA METODA NUMELE SPART E Terr detin clanu Terr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1llxTRan Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Cont Spart si admini nu vor sa ma ajute ieri in jurul orele 13:00 mia spart o persoana contu nu stiu acea persoana banuesc cine este dar asta doar adminu poate sti dupa ce vede ip dar nu inteleg ce are admini cu mine in cont am circa 730kk maverick si inca o masina plus casa id 113 am destule dovezi ce pot dovedi ca e contul meu doar ca nu inteleg de ce admini nu vor macar sa se uite la tiketul meu am ieri un tiket azi alt tiket nici macar nu se uita la el as intreba alti playri sa bagi conturi paysafe in cont si dupa cineva sa til sparga iar placea si admini nici sa nuti raspunda cumk vati simti ? pun si eu o intrebare banala nu mise pare normal cum fac admini din cate stiu e securizat dar nu se vede securizarea si admini macar sa ma ajute credetima am bagat bani in cont si acum sunt disperat de ce? pentru ca nici un admin nu ma baga in seam am intrat in joc cu alt cont dau report si rog admini sa se uite la tiket helperi imi sterge tiketu si simplu zice asteapta am deja 35 de ore si nimik voua vise pare corect aceasta problema INTREB UN ADMIN E CORECT ACEASTA METODA NUMELE SPART E Terr detin clanu Terr Te inteleg. Eu tot am avut cont pe red. Si a fost spart. Parola am puso eu din nou cu email. Si pe cont era ban motiv: cheats. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H o f f n e r Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Eu vad ca esti on,ai tot,maverick clan rank 7 si lvl 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balan Marius Posted October 3, 2014 Author Share Posted October 3, 2014 (edited) e on dar nu sunt eu e ala care mia spart contu va rog faceti si voi tiket la admin poate la voi se uita si ma ajutati Edited October 3, 2014 by MoJo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevinster. Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Asteapta raspunsul la ticket-ul pus altceva nu prea ai ce face.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts