.Fireside. Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Salut BuGGed, azi am sa va arat o noua tinta, de culoare rosu+contur gri.Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=nfJlb_Fidgc&feature=youtu.beSiteM16: Link download: Click aici.Ce topicuri am creat eu si le poti vizita: ¬5 culori diferite la arme: Click aici! ¬Prima tinta creata de mine (portocalie): Click aici!¬A 2-a tinta creata de mine (pink) + inca alte 5 culori: Click aici!¬Tinta small, 8 culori diferite: Click aici!¬Tina rotunda, small verde: Click aici!¬Tinta by IonutMH, very small, red & green Click.¬Cyan HUD, medium: Click¬Red small hud: Click.¬2 tinte, alb+negru & rosu+negru: Click¬Tinta medium verde + rosu: Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
pLaKe01 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 E frumusica. Bv'o ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueboy26 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Bravo, dai măcel cu ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soke Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts