Jump to content

San Fierro Police Department - Cerere rank UP

BlazKo

Recommended Posts

Sa8u1J8.png

Acest topic a fost creat special pentru a exista o comunicare mult mai rapidă între membrii şi lider, şi pentru a evita numeroasele întrebări de genul: "Eu când primesc rank up?", "Când primesc clear FW?", etc.

Puteti primi rank up doar daca intepliniti urmatoarele criterii:

- Sunteţi cinstiţi.
- Sunteţi destul de activi incat liderul sa considere ca meritati si va descurcati la rank-ul urmator.
- Nu înjuraţi sau ameninţaţi alti colegi, playeri, s.a.m.d.
- Respecţaţi atât liderul, cat si co-liderul, dar şi colegii facţiunii.

Sistemul de rank up:

-Rank 1: Primit automat la intrarea în facţiune.
-Rank 2: Primit la minim o săptămână de la intrarea în facţiune, cu condiţia să aveţi îndeplinite minim 
100 de misiuni si 10 amenzi acordate.
-Rank 3: Primit la minim 2 săptămâni de la primirea rank-ului 2, cu condiţia să aveţi îndeplinite cel putin 100 de misiuni si 15 permise de conducere confiscate / săptămânăTotal = 200 misiuni si 30 de permise.
-Rank 4: Primit la minim 2 săptămâni de la primirea rank-ului 3, cu condiţia să aveţi îndeplinite 100 de misiuni si 30 de permise confiscate.
-Rank 5: Primit la minim o săptămână de la primirea rank-ului 4, cu condiţia să aveţi îndeplinite 
100 de misiuni si 35 de permise confiscate.

Înainte de a face o cerere de rank up trebuie să luaţi la cunostinţă aceste lucruri:

- Trebuie să aveti minimul de zile necesar pentru rank-ul pe care urmează să-l primiţi. Verificaţi în logs sau în caz că aveţi nelămuriri după ce aţi verificat în logs, întrebaţi liderul/co-liderul căte zile aveţi în facţiune.
- În caz că primiţi Faction Warn, adăugaţi încă 7 zile la minimul necesar pentru rank up.
- FW-urile vă vor fi şterse doar atunci când primiţi rank up. În caz că aveţi rank 5/6, FW-ul vă va fi şters după 7 zile de la primire doar dacă nu ati mai primit altul între timp.
- Cine postează aiurea în acest topic, va fi sancţionat.
- Nu aveţi voie să puneţi întrebări sau să discutaţi despre 'rank up' sau 'clear FW'! Puteţi fi sancţionaţi foarte uşor dacă începeti discuţii despre rank up/clear FW.
- După ce aţi făcut această cerere de rank up, nu trimiteţi PM liderului/co-liderului de genul 'Când primesc rank up, am postat raportul', puteţi fi sancţionaţi, tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati pana ce liderul va ofera rank-ul specificat, asta doar daca indepliniti conditiile din prima parte a topic-ului.
- Dacă nu aveţi raportul de activitate complet, nu postaţi în acest topic aiurea.

Cei care consideră că merită rank up, sunt rugaţi să urmeze următorul model de postare:

Nick:
Rank-ul actual:
Cand ai primit ultima data rank?:
Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:
Alte precizari:

• 2 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Nick: Costynn

Rank actual: 1 

Doresc rank: 2

Cand ai primit ultima data rank: Nu am primit rank-up in trecut deoarece am intrat pe 04.10.2014 

Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Bineinteles.

Alte precizari: Nu stiu daca pot ajunge la sedinta cand se dau rank-urile sper sa primesc mai tarziu cand intru, multumesc anticipat. 

Nick: Razvan_xD

Rank actual: 2

Doresc rank: 3

Cand ai primit ultima data rank: Acum 13 zile, maine fac 14 (2 saptamani pentru rank2)

Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Da

Alte precizari: Nu

Nick:iOkEn

Rank actual:1

Doresc rank:2

Cand ai primit ultima data rank:La intrarea in factiune

Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:da

Alte precizari: Astept rank 2, si eventual tester deoarece merit sansa de a arata ce pot.

Nick:XFrame

Rank actual:2

Doresc rank:Deoarece ma consider un player valoros in aceasta factiune alaturi de cei doi sefi Blazko/S.W.A.T. Dar ma descurc si foarte bine in ea.

Cand ai primit ultima data rank:Acum 14 zile trebuie sa primesc azi rank3.

Ai verificat cu atentie in 'user panel'?:Da

Alte precizari:Bafta! Blazko/S.W.A.T daca nu ajungeti la sedinta ma ocup eu.

• 4 weeks later...
Nick: qTec

Rank actual: 1

Doresc rank: Pentru ca sunt activ, am avut multe post-uri, dar la toate am actionat corect.

Cand ai primit ultima data rank: Cand am intrat in factiune.

Ai verificat cu atentie in 'user panel'?: Da.

Alte precizari: Be COOL !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.