Zamfirescu Emil Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 (edited) MODEL DE APLICATIE: INFORMATII DESPRE VIATA REALA: *Nume real:*Varsta:STATISTICI ONLINE:*Nick :*Nivel : *Ore jucate: *Nume folosite anterior:*Vechime pe server: *Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): *Pune aici o print screen cu stats-ul ! ex: file:///C:/Users/Alex/Desktop/Stats.jpg CONTACT/ETC.:*De ce iti doresti sa faci parte din clan?:*Cum consideri ca poti ajuta clanul?:*Esti de acord sa adaugi tagul [T.o.D]. in joc pe server?: Edited October 5, 2014 by Al3xZinko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielBroather Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: *Nume real: Dani*Varsta: 22STATISTICI ONLINE:*Nick : BullexHitler*Nivel : 43 *Ore jucate: 963 *Nume folosite anterior: nu.*Vechime pe server: aproape 8 luni *Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): da,injurii admin. *Pune aici o print screen cu stats-ul ! ex: http://i.imgur.com/oMd80yW.png CONTACT/ETC.:*De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Sa imi fac noi prieteni,si sa fim uniti.*Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cum pot,incerc.*Esti de acord sa adaugi tagul [T.o.D]. in joc pe server?: Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alc ML Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: *Nume real: Dani *Varsta: 22 STATISTICI ONLINE: *Nick : BullexHitler *Nivel : 43 *Ore jucate: 963 *Nume folosite anterior: nu. *Vechime pe server: aproape 8 luni *Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): da,injurii admin. *Pune aici o print screen cu stats-ul ! ex: http://i.imgur.com/oMd80yW.png CONTACT/ETC.: *De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Sa imi fac noi prieteni,si sa fim uniti. *Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cum pot,incerc. *Esti de acord sa adaugi tagul [T.o.D]. in joc pe server?: Da. Acceptat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerutzu Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: *Nume real:Adelin*Varsta:15STATISTICI ONLINE:*Nick : killerutzu*Nivel :6 *Ore jucate:40 *Nume folosite anterior: North*Vechime pe server: 11 luni *Ai avut vreodata ban ? (Daca da, spune si motivele): Nu *Pune aici o print screen cu stats-ul ! ex: In privat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alc ML Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: *Nume real:Adelin *Varsta:15 STATISTICI ONLINE: *Nick : killerutzu *Nivel :6 *Ore jucate:40 *Nume folosite anterior: North *Vechime pe server: 11 luni *Ai avut vreodata ban ? (Daca da, spune si motivele): Nu *Pune aici o print screen cu stats-ul ! ex: In privat. Acceptat Astept sms in joc pentru invite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduarrd Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: *Nume real: Eduard*Varsta: 15 aniSTATISTICI ONLINE:*Nick : DjEddy*Nivel : 16 *Ore jucate: 197 *Nume folosite anterior: Nu am avut.*Vechime pe server: 1 an jumatate *Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut niciodata. *Pune aici o print screen cu stats-ul ! ex: Este privat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobolina Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 MODEL DE APLICATIE: INFORMATII DESPRE VIATA REALA: *Nume real:Rares*Varsta:14STATISTICI ONLINE:*Nick :Bobolina*Nivel :6 *Ore jucate:52 *Nume folosite anterior:Nu imi mai aduc aminte*Vechime pe server:3 luni *Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu *Pune aici o print screen cu stats-ul ! ex: http://i57.tinypic.com/9i9tow.png CONTACT/ETC.:*De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa cunosc alti playeri si sa fim prieteni si uniti*Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cum pot si cu ce am*Esti de acord sa adaugi tagul [T.o.D]. in joc pe server?:Da Multumesc anticipat :D INFORMATII DESPRE VIATA REALA: *Nume real:Rares*Varsta:14STATISTICI ONLINE:*Nick :Bobolina*Nivel :6 *Ore jucate:52 *Nume folosite anterior:Nu imi mai amintesc*Vechime pe server:3 luni *Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut *Pune aici o print screen cu stats-ul ! : http://i58.tinypic.com/21o3ad5.png CONTACT/ETC.:*De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Imi doresc sa intalnesc alti Playeri si sa fim uniti*Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu ce pot si cu ce am*Esti de acord sa adaugi tagul [T.o.D]. in joc pe server?:Da Multumesc anticipat :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alc ML Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 MODEL DE APLICATIE: INFORMATII DESPRE VIATA REALA: *Nume real:Rares *Varsta:14 STATISTICI ONLINE: *Nick :Bobolina *Nivel :6 *Ore jucate:52 *Nume folosite anterior:Nu imi mai aduc aminte *Vechime pe server:3 luni *Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu *Pune aici o print screen cu stats-ul ! ex: http://i57.tinypic.com/9i9tow.png CONTACT/ETC.: *De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa cunosc alti playeri si sa fim prieteni si uniti *Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cum pot si cu ce am *Esti de acord sa adaugi tagul [T.o.D]. in joc pe server?:Da Multumesc anticipat :D INFORMATII DESPRE VIATA REALA: *Nume real:Rares *Varsta:14 STATISTICI ONLINE: *Nick :Bobolina *Nivel :6 *Ore jucate:52 *Nume folosite anterior:Nu imi mai amintesc *Vechime pe server:3 luni *Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut *Pune aici o print screen cu stats-ul ! : http://i58.tinypic.com/21o3ad5.png CONTACT/ETC.: *De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Imi doresc sa intalnesc alti Playeri si sa fim uniti *Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu ce pot si cu ce am *Esti de acord sa adaugi tagul [T.o.D]. in joc pe server?:Da Multumesc anticipat :D Liderul a renuntat de tot si nu mai intra. Nu mai postati ca nu va baga nimeni in clan . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANdRei16 Forumz Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Ete ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts