Robertz0r Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 buGGed Bet este modul destul de uşor de a caştiga banii în SA:MP ! Mai jos sunt nişte reguli pe care trebuie să le respectaţi! Regulament Sumele de pariere trebuie să fie minim 100.000$ si maxim 1.500.000$. Puteţi paria doua-trei bilete pe zi. Sumele care depăşesc 3.000.000$ sunt taxate cu impozit de 25%. Aveţi voie să alegeţi meciurile pe care vreţi să pariaţi doar din cele pe care o să le postez eu. Posturile pe care o să le văd editate, se consideră necâştigătoare. Pentru a vă primii câştigurile, mă contactaţi în joc, nick-ul: Robertz0r[] Informatii În fiecare zi o să postez meciurile pe care o să puteţi paria, cotele şi tot ce este nevoie.(Doar daca sunt pariori) Pe biletul care vreţi să-l pariaţi trebuie să puneţi minim 3 meciuri şi maxim 8 meciuri. Cotele şi câştigurile se calculează pe http://www.stanleybet.ro/ Pentru rezultatele meciurilor intraţi pe http://www.flashscore.ro/ Cotele o să le calculez eu. Biletul care va fi editat după începerea primului meci va fi considerat NECÂŞTIGĂTOR. Banii pentru pariere îi transferaţi pe contul: Robertz0r[] Pentru nelamuriri [/sms 2542] Postaţi doar biletul şi atât. Dacă nu respectaţi regulile de mai sus sau "Modelul de postare" veţi avea biletul anulat si banii vor ramane la mine! Ajutor pentru pariere 1 - câştigă echipa gazdă 2 - câştigă echipa oaspete X - meciul se termină egal 1X - câştigă echipa gazdă sau se termină egal X2 - câştigă echipa oaspete sau se termină egal 12 - câştiga echipa gazdă sau echipa oaspete Model de postare Nick: Level: Meciurile pe care pariez: Suma pariata: Dovada transfer: Esti de acord cu toate regulile: Meciuri pentru Sâmbătă (03.10.2014) Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3sTr0 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Dupa cum te stiu eu mare tepar, eu nu o sa particip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sqw. Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Nu stiu de ce nu lasi si pe alti sa faca acelasi gen de event, ma rog. E atat de greu sa copiezi eventul de pe red? Dupa cum te stiu eu mare tepar, eu nu o sa particip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Citeste regulamentul sectiunii. Mutat in recycle bin.T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.